cistita-tratamente naturiste
Raspunsuri - Pagina 2
nematics spune:
reteta data de medic pentru cistita:
ceai de
-coada calului
-coada soricelului
-cozi de cirese
-sunatoare
-anghinare
-matase de porumb
se pun cantitati egale ca greutate, daca sunt macinate (risnite) e si mai bine; se amesteca si se face o cana de ceai (250) grame foarte concentrata (cam o lingura de amestec pusa in ibric cind fierbe apa, se lasa sa dea primul clocot - mai degraba o opareala serioasa, dupa care se da deoparte, se acopera si se lasa 15 minute); se bea o cana pe zi, de preferat dimineata.
Intr-o saptamina se vad rezultatele; eu stiam ca anghinarea si sunatoarea sunt pentru ficat/bila, dar m-am uitat intr-o carte despre plante medicinale si am vazut ca sunt recomandate si pentru infectiile urinare pentru proprietatile lor de puternic dezinfectant. La fel si coada soricelului, e mult mai eficienta decit musetelul, de exemplu.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
auras_80 spune:
Va cer scuze pt disparitie... am postat subiectul si nu am mai zis nimic, da chiar nu am mai putut sta langa calculator pana acum.
Multumesc tuturor pt sfaturi, pe mine m-a convins uleiul de oregano, sper sa-l gasesc la plafar.
Am sa fac tratamentul(apropos cand, cum si cat se ia), si va tin la curent cu rezulatul.
Multumiri inca o data.
Allure spune:
quote:
Originally posted by auras_80
Va cer scuze pt disparitie... am postat subiectul si nu am mai zis nimic, da chiar nu am mai putut sta langa calculator pana acum.
Multumesc tuturor pt sfaturi, pe mine m-a convins uleiul de oregano, sper sa-l gasesc la plafar.
Am sa fac tratamentul(apropos cand, cum si cat se ia), si va tin la curent cu rezulatul.
Multumiri inca o data.
http://http://www.ctnet.zandalea.com/video_in_flash/
Medeea Teodora 14 noiembrie 2004
Sper sa gasesti marfa de calitate; vezi ca preturile sint cam mari...
Eu am luat dimineata si seara cite 4-5 picaturi o data cu un pahar de apa (nu prea multa apa ca sa nu fie dilutia prea mare). Fereste-te cit poti de frig...pune ceva cald pe burta, seara macar (o sticla cu apa, ceva..) In timpul zilei bea multe lichide (apa si ceaiuri, nu cola!!) ca sa curete tractul urinar. Intr-o saptamina, maxim doua ar trebui sa fii vindecata. Termina toata sticluta de oregano, nu te opri dupa ce te vindeci, ca sa fii sigura ca s-a eliminat dusmanul.
Bafta!
ingerash spune:
Poate vii se pare o prostie ce o sa va spun acum, dar e luat dintr-o carte de medicina naturista & asa a facut si cu mine mama odata cand eram mica; imediat dupa ce s-a instalat problema, m-a pus sa stau numai cu parte cu problema, sper ca intelegeti in apa cat se poate de fierbinte, si am stat asa cu
in lichean pana s-a mai racit apa, am repetat de cateva ori si ....gata...
dar pb nu era f grava treaba...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Lona spune:
quote:
Originally posted by ingerash
Poate vii se pare o prostie ce o sa va spun acum, dar e luat dintr-o carte de medicina naturista & asa a facut si cu mine mama odata cand eram mica; imediat dupa ce s-a instalat problema, m-a pus sa stau numai cu parte cu problema, sper ca intelegeti in apa cat se poate de fierbinte, si am stat asa cuin lichean pana s-a mai racit apa, am repetat de cateva ori si ....gata...
dar pb nu era f grava treaba...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stiecine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Nu cred ca este o prostie.
Cand eram mult mai tanara, foloseam urmatoarea metoda: intr-un vas de metal (eu sacrificasem o oala
A doua zi eram ca noua.