floricele in par :)

floricele in par :) | Autor: ada_buc

Link direct la acest mesaj

Fetele, eu mai am un stres: vreau in par flori naturale. Am auzit ca exista o solutie cu care tratezi florile ca sa reziste o zi intreaga in parul meu fara sa se ofileasca. Ati auzit de asa ceva???
multam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si eu am vrut asa ceva. si mai vreau. dar mi-au spus ca nu se poate. ca se ofilesc. si ca.... io stiu.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

si eu vroiam sa imi pun trandafiri albi in par, dar mi s-a spus clar ca se ofilesc! in afara de asta am fost acum ceva vreme la o nunta si mireasa avea trandafiri in par iar pe la jumatatea nuntii i se ofilisera trandafirasii si aratau urat! asa ca m-am hotarat sa imi cumpar niste agrafe finute cu strasuri! am vazut la o colega la care am fost la nunta si aratau foarte frumos!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

O prietena de a mea a avut trandafirasi albi in par, erau niste bobocei mici dar deschisi cumva si au rezistat foarte bine toata noaptea. Nu stiu daca au fost tratati...probabil ca da!
Aratau in schimb bestial, chiar dupa o zi foarte calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Fetelor, rezista trandafirasii in par, se ofilesc un pic la sfarsitul nuntii dar tot sunt frumosi. Daca sunt albi isi schimba un pic culoarea, nu mai sunt asa de proaspeti dar se merita sa-i aveti.
Eu am avut, nu au fost tratati si am fost multumita de ei. Au mai fost dati si cu fixativ la coafor si tot nu i-a afectat prea mult.
Rezista la fel ca si cei din piept.
Uitati aici(era pe la sfarsitul nuntii), ramane sa vedeti daca mai vreti sau nu:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/codrii_de_arama/detail?.dir=36d7&.dnm=1a0bre2.jpg&.src=ph

Se pot trata, daca ai garantia asta(multi spun ca-i trateaza cand de fapt nu o fac) dar tot atata rezista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

frumos

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_buc spune:

ok ok...pareri pro si contra..asa si banuiam! :)
si totusi...unde sa intreb asta: la coafor sau la florarie????
oricum la trandafiri albi ma gandeam si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ada_buc
si totusi...unde sa intreb asta: la coafor sau la florarie????

ada

La florarie sau pe cine iti face aranjamentele pt. nunta.
La coafor doar iti prinde trandafirasii in par. La mine a fost o coronita mica si a fost usor de prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

In cazul in care coafura este cat de cat mai ampla, se pot pune floricelele in mici fiole speciale care impiedica vestejirea lor. Depinde, insa, si de numarul florilor folosite. Am vazut o mireasa care purta o floarea-soarelui in par, iar codita era intr-o fiola. Eu voi avea buchetul din orhidee imperiala, cred si voi avea una si in par, iar, daca cei care se vor ocupa de aranjamentele florale si cocarde vor recomanda sa o port cu fiola, nu mai voi impotrivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

ada_buc, eu zic sa mergi pe trandafiri naturali. sunt special si nu se vor ofili. amcitit ca daria spunea ca i-a dat cu fixativ si nu li s-a intamoplat nimic alor ei, ei bine, tocmai asta e secretul: fixativ. sa -i dai cu fixativ cat mai generos. ii va tine fresh. recomand niste mini-rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Shi eu stiam tot asa...sa-i dai cu fixativ si vor ramane fresh

Mergi la inceput