floricele in par :)
Raspunsuri - Pagina 2
hanako2004 spune:
eu la ziua onomastica mi-am dorit flori naturale in forma de coronita
ma-m dus la florarie si mi-au facuto ei si coafura la felse pricepeau si la din asteaau pus la codita flori un fel de hartie cu putina apa si invelit putin in staniol ..iam intrebat daca este ceva special si au spus ca e doar apa simpla ....
au rezistat pana adoua zi foarte bine si eu i-mi faceam griji insa a fost ok pareau ca din gradina
bafta
EMILY poze
magda raluca spune:
te rog mult, spune-mi si mie de unde le achizitionezi (agrafele). Am vazut pe un site niste agrafe, ca niste mici bijuterii, sub forma de floricele, care mi-ar prinde tare bine, ca am parul scurt. prin Bucuresti n-am vazut frumusele si ma cam grabesc, nu de lata, dar luca mai e aproape ...
pupici
quote:
Originally posted by emilyjeuly
si eu vroiam sa imi pun trandafiri albi in par, dar mi s-a spus clar ca se ofilesc! in afara de asta am fost acum ceva vreme la o nunta si mireasa avea trandafiri in par iar pe la jumatatea nuntii i se ofilisera trandafirasii si aratau urat! asa ca m-am hotarat sa imi cumpar niste agrafe finute cu strasuri! am vazut la o colega la care am fost la nunta si aratau foarte frumos!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
elara spune:
Magda, eu am vazut niste agrafe cu folricele dragute, alb-sidefat, cu un diametru de aproximativ 1,5 cm, cu o pietricica in mijloc, cam peste tot in Bucuresti.
Gasesti aproape sigur la Eroilor (cum cobori la metrou, dupa primele randuri de trepte - intrarea de langa Spitalul Universitar, nu de langa Biserica Elefterie).
Si mai gasesti in pasaj la Unirii dupa stalpul acela lat din fata de la Mc.Donald's, deci cum stai cu spatele la Mc-ul din pasaj undeva in stanga.
Si nici scumpe nu erau, mi-am cumparat si eu cateva acum vreun an sau doi. Insa trebuie umblat cu atentie cu ele fiindca mie una mi s-a dezlipit de pe agrafa. Eventual mai cumperi cateva de rezerva.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ada_buc spune:
am auzit ca la floraria iris de pe dorobanti ar avea o solutie de pus in apa la flori penmtru a le mentine mai mult timp proaspete....or avea si spray???
o sa verific....
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by magda raluca
te rog mult, spune-mi si mie de unde le achizitionezi (agrafele). Am vazut pe un site niste agrafe, ca niste mici bijuterii, sub forma de floricele, care mi-ar prinde tare bine, ca am parul scurt. prin Bucuresti n-am vazut frumusele si ma cam grabesc, nu de lata, dar luca mai e aproape ...
pupici
[/quote]
am vazut in revista "ideal Mariaj" ultima ca mai toate firmele care fac rochii de mireasa au si asemenea accesorii, asa ca poti incerca la ei. eu daca tot ma duc la proba la agnes toma ma voi uita si dupa accesorii.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Mariana I. spune:
buna ziua fetelor, eu de abia imi revin dupa nunta.
in legatura cu florile in par.
eu la nunta am avut buchetul cu freze albe(ca sa dea parfum), trandafirasi roz (ca sa dea putina culoare) si orhidee albe.
iar pt coafura aveam de optat intre clasica coronita si flori naturale. pana la urma la coafor am optat pt florile naturale, orhidee albe. cand mi le-a pus in cap mi-au placut enorm de mult, mai ales ca iti da impresia de prospetime. si stati linistite ca nu mi s-au ofilit mie orhideele in cap daramite ditamai trandafirul. adevarat, la sfastiul nuntii sunt putin moi, dar dupa cateva ore de dans o sa fitzi fleasca cu totul voi nu florile.
cum eu mi-am facut coafura intr-un coafor si eram deja cu voalul in cap in momentul in care ma imbracam nasha a mi-a pus simolic o floricica in par, ca si cum m-ar fi gatit ea.
asa ca la florarie cand hotarati ce flori va avea buchetul, cu o zi inainte mergeti si cereti cateva floricele pt par. le taiati codita scurt, le inveliti codita in staniola putin umeda si pana a doua zi le puneti pe balcon sau in frigider. rezista 100%. la coafor le prindeti doar cu o clama si va fi super!
iar dupa nunta, le-am dat jos si le-am pus intr-o carte la presat! asa le voi pastra amintire!
aaa!!!uitam! eu nu am folosit fixativ deloc pe orhidee ca sa se mentina.
samira_a spune:
Eu am nunta in octombrie anul acesta, dar nu mi se pare grozava ideea cu florile naturale in par. Cu siguranta dupa 8 ore, nu vor mai avea prospetimea pe care o au la inceput si se va duce tot farmecul miresicii
Ma intreb cum arata o miresica cu flori uscate in par
nici nu vreau sa ma gandesc,eu su siguranta o sa optez pentru o coronita cu floricele mici delicate sau agrafe speciale cu floricele care se infig in par (coc).
Rabdarea este inceputul intelepciunii...
karamel spune:
buna fetelor!
parerea mea este ca daca va doriti flori naturale in par, sa le aveti! in mod sigur se trateaza floricelele; cum credeti ca rezista atata in florarii si chiar la tiganci, la vanzare ??!!
si nu cu fixativ - au ceva ce se pune in apa, asa cum mai zicea una dintre voi.
Doris-Alina spune:
Fetelor, sa va dezleg misterul...
Sunt hair-stylist, asa ca va spun eu exact cum sta treaba cu florile naturale.
Aici depinde de coafeza, nu de tanti florareasa.
Noi dam trandafirii numai cu fixatix strong, sau cu spray cu keratina.
Sau, mai exista fixativ lichid, in care punem o aspirina pisata, intr-un castron de vopsit si cufundam floarea in acest amestec, dupa care o uscam cu feonul la cea mai mica treapta de viteza, ( 1), cu jet de aer cald.
Si, daca un sfat de profesionisti va prinde bine, sunt super elegante aceste accesorii naturale, dar mai ales la moda ...
Sa fiti frumoase!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mara76 spune:
Doris, excelent, finuta mea o sa fie incantata de informatii, nu de alta, dar m-a disperat ca ea vrea trandafiri naturali in par. Sper ca si stilista care-i va aranja parul sa stie exact ce sa-i faca. Multumim!