iubire platonica ptr alt barbat
Dragele mele cum ati proceda voi daca ati fi incercat totul sa va scoateti din cap sentimentele de iubire ptr prietenul cel mai bun al sotului si nu ati reusit? Cel in cauza este un prieten ideal si mult prea serios si corect cu el si cei din jurul sau ca sa poata sa se lase purtat in asa ceva macar. Dorinta de a afla ce gandeste este mai puternica decat mine uneori, cum ati depasi voi situatia asta si ce ati face? E simplu sa spui nu mai suni, nu te mai vezi, si daca simt ca inca nu pot sa fac asta? Astept alte idei, va pup.
Raspunsuri
RELY27 spune:
Eu cred ca ai nevoie de o vointa puternica sa ti-l scoti din cap. Numai asta te poate ajuta ca medicamente pentru tratarea iubirii nu sunt.
Sper sa nu te superi dar vreau sa te intreb daca ai cumva probleme in casnicie? sau ce anume te-a facut sa te indragostesti de acest barbat?
Raza de soare spune:
De ce ai ajuns sa ai "sentimente de iubire" pt prietenul sotului ? Nu conteaza ca e cel mai bun, e prietenul SOTULUI tau ! Sot pe care se presupune ca ar trebui sa-l iubesti ( pana ne spui ce s-a intamplat )... 
Raza de soare
Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:
http://community.webshots.com/user/mokosistaf
olguttza spune:
Poate nu e vorba de iubire, in adevaratul sens al cuvantului... Poate ca singurul lucru care te-ar vindeca e sa auzi din gura lui un NU ferm. Asa ca, parerea mea, deschide-ti sufletul si fii sincera cu el; spune-i ce simti, cum simti...da nu mentiona cuvantu asta, "iubire". Am avut o prietena care a fost in situatia ta cam 6 luni de zile, de se macina toata...dar nu pentru ca nu si-ar fi iubit sotul, ci pentru ca traversau o perioada mai proasta, mai tensionata si credea ca astfel poate evada sau ca problemele initiale vor disparea doar prin simplul fapt ca isi va face altele, care s-o canalizeze spre altceva. Si a vorbit cu respectivul prieten, pentru ca simtea ca se sufoca...Dar era constienta ca aia nu era "iubire", ci, pur si simplu, un soi de atractie necontrolata (nu fizica neaparat). Au discutat omeneste, i s-a spus "nu" de la bun inceput, iar ea si-a revenit. Acum, dupa 4-5 ani de la "eveniment", e ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic! Si sunt in continuare prieteni, ca si inainte!
diadaniela spune:
Eu nu i-as spune nimic,nici prietenului si nici sotului.Asteapta si sigur o sa-ti treaca.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
daniella4 spune:
Cili, esti in primejdie sa-ti complici viata inutil, mai ales daca omul cu care te-ai casatorit reprezinta pt tine ceea ce ar trebui sa fie.
Gandeste-te ca poti distruge dintr-un capriciu de moment si o casnicie si o dubla prietenie. Nu-ti pot spune mai multe pt ca datele pe care ni le-ai scis sunt prea sumare.
Gandeste-te de 2 ori si bafta!
Daniella, mama lu'Alexis
andanii spune:
cum ai ajuns in situatia de a te indragosti de prietenul sotului ?
aveti probleme in casnicie ?
eu una nu i-as spune nimic, cred ca mi-ar fi rusine de mine ... sau cum sa ma indragostesc de un prieten ideal care vine la noi in casa cu sufletul deschis la prietenie, pur si simplu nu cred ca mi-ar trece prin cap asa ceva vreodata
cred ca ai permis sa te ingragostesti altfel nu imi explic 
care e situatia defapt, ar fi bine sa stim ca sa iti putem da sfaturi 
gandeste de zece ori si executa o singura data 
ANDANII 

april spune:
Eu cred ca e doar atractie, nicidecum iubire. Iubire e cand participa 2. Poate ca te-a luat valul. Eu zis sa nu zici nimic nimanui, incearca sa nu va vedeti, sa nu il vezi. O sa treaca asa cum a venit.
Andrada
carolinah spune:
Daca vrei cu adevarat, roaga-te si ti se va da (si aici ma refer la a scapa de ispita). Roaga-te pt casnicia ta si pt sotul tau pe care l-ai luat pe viata si alunga voit gandurile legate de celalalt.
Din chestiile astea nu iese nimic bun si iti periclitezi si sufletul.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
miag spune:
Bai, e o mizerie morala...e totusi cel ami bun prieten al sotzului...Da un cap in perete si vezi daca l-ai uitat, daca nu mai da unul si apoi uita-te in oglinda si trage-ti si doua palme...e mai bine? L-ai uitat?..daca nu repeta procedura pana te trezesti la realitate!!!
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)