iubire platonica ptr alt barbat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by miag

Bai, e o mizerie morala...e totusi cel ami bun prieten al sotzului...Da un cap in perete si vezi daca l-ai uitat, daca nu mai da unul si apoi uita-te in oglinda si trage-ti si doua palme...e mai bine? L-ai uitat?..daca nu repeta procedura pana te trezesti la realitate!!!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

quote:
Dorinta de a afla ce gandeste este mai puternica decat mine uneori

cilli,tu trebuie sa-ti stapanesti dorinta,nu ea pe tine.Gandeste-te ca poate ai afla ceva ce cu siguranta te va face sa regreti toata viata ca ai facut acest pas.Sunt sigura ca el nu-ti va spune niciodata ce gandeste si nici ce simte.Si daca ar simti,nu ti-ar spune.Asa ca nu merita pentru o secunda ca sa iti satisfaci curiozitatea ,sa pierzi o viata cu un om pe care presupun ca inca il iubesti,da?

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Era un cintec frumos, de demult, se chema "Sotia prietenului meu",

cintat de Enrico Macias (Tu es la femme de mon ami) si in romaneste de Alexandru Jula:

Pe tine nu te pot iubi/ Oricat de mult as vrea s-o fac...

Imi pare rau ca nu gasesc acum versurile, poate le-aveti pe undeva prin sertare, ar fi cel mai bun raspuns la intrebarea pusa aici

Si inca un comentariu, prima strofa din poezia "Opriti timpul" de Gabriela Martin

http://www.agonia.ro/index.php/poetry/103219/index.html?newlang=ron

"Sotia prietenului meu" nu-i de iubit,
Asa era in vremuri, astazi nu prea este,
Dar Alexandru Jula, cu asta n-a gresit:
Stia ca bibeloul adesea se ciobeste.

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Editez: am gasit versurile in franceza, aici
http://lyricsplayground.com/alpha/songs/l/lafemmedemonami.shtml

PS: Cilli, tu vrei sa faci un reportaj sau un eseu pe tema asta sau e chiar problema ta de suflet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mie mi se pare ca te cam plictisesti de ai ajuns la concluzia asta...sincer....

ia intreaba-l pe barbatul tau, asa, ipotetic, "ce-ar fi daca tu ai avea un prieten si... samd?"

poate iti da el raspunsul.
tot ipotetic.
si te linistesti.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Cilli - poate relatia voastra a ajuns intr-un punct mort si ti-ai redirectionat sentimentele catre prieten fara a fi reale.
Nu e bine
Copii aveti?
Trezeste-te sa nu-ti para rau mai tarziu.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu cred ca oricui i se poate intampla la un moment dat sa se indragosteasca, nu neaparat de cel mai bun prieten al sotului, dar de un alt barbat. Si credeti-ma, daca sentimentele sunt adevarate si puternice, daca iubesti din tot sufletul, n-ai cum sa te trezesti sau sa controlezi, n-ai cum sa poruncesti inimii. Poti eventual sa maschezi, sa incerci sa ascunzi ce simti, mai ales daca exista copii, nu putem sa-i facem sa sufere.
Totusi nimeni nu trebuie judecat pentru ca iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

eu nu cred ca ii poti spune inimii de cine sa se indragosteasca sau nu..nu cred ca ai permis sau nu pt ca astfel de lucruri nu depind de noi...ar fi superb daca ar depinde de noi.
solutia de a-l uita..nu stiu dc exista..dar incearca tot si ai sa vezi..dc te izolezi..poate o sa-ti fie dor si o sa-ti placa mai mult,insa gandeste-te bine inainte sa faci vreun pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o.c spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

pastreaza-i dragoste in sufletul tau, nu te destainui, poate iti va trece.
gandestete bine inainte sa faci ceva, pentru ca s-ar putea sa ramai si fara el si fara sotul tau.

oana si matei(12 NOV.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hmmm...ne-ai spus 10% din povestea ta si noi ar trebui sa stim raspunsul? NU! Trebuie fie sa ne spui mai multe, fie macar sa ne zici..tu ce anume vrei? Casnicia ta sufera? Copii aveti? Sotul nu te iubeste?..nu stiu....
Si am o intrebare...Cum adica il iubesti pe prietenul sotului? Asta ar insemna o falsitate enorma fata de tine si fata de ei doi. Pt ca nu cred ca sotul isi imagineaza si nici prietenul.
Incearca sa cantaresti BINE de tot situatia...nu mi se pare nici corect, nici normal si nici moral! Dar, in fine....
Poate ne lamuresti si pe noi cu mai multe amanunte!
Sa fii fericita!

Mergi la inceput