Sport+menstruatie
La sala de sport unde fac aerobic,mai toate fetele imi spun ca
ele fac sport si in timpul ciclului,chiar din prima zi.
Intrebarea mea este,e bine?-ca eu nu am incercat niciodata.
Adevarul este ca mi-e si teama sa incerc,daca o sa am hemoragie??
Stiu ca la scoala fetele erau scutite de efort la educatia fizica.
Raspunsuri
numeioana spune:
Nici eu nu fac fitness in prima zi, pt ca nu ma simt in stare. Dar dupa ce imi trece raul, n-am nici o problema... Conteaza cum te simti tu...daca ai forta necesara sa depui efort.
Ioana
Ana-Maria21 spune:
Am auzit de multe ori ca este ff bine sa faci miscare in timpul ciclului menstrual dar eu una nu imi vine sa ma dau jos din pat si sa mai fac si miscare? Dar oricum e bine sa faci miscare
ingerash spune:
este bine, chiar indicat din cate stiu eu, sa faci sport si in timpul menstruatiei
dar eu nu fac sport nici asa, dar mai in timpul menstruatiei ![]()

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
catalynaa spune:
Si eu stiam ca este bine sa faci miscare,sport si chiar este recomandat mersul pe jos,iti trece si durerea-daca este cazul-chestia asta e probata chiar de mine si chiar a dat rezultate......fara dureri de burta!
Darria spune:
Am constatat ca daca in acea perioada depuneam efort fizic(nu la sala ci asa in general) nu imi mai era rau, era ca si cum nu as fi in acea perioada.
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Darria
Am constatat ca daca in acea perioada depuneam efort fizic(nu la sala ci asa in general) nu imi mai era rau, era ca si cum nu as fi in acea perioada.
Ieczact asta am observat si eu....
Allure spune:
In perioada menstruatiei femeia experimenteaza o usoara anemie din pricina pierderii de singe si nu e inteligent sa supui corpul la o activitate agresiva. Mai ales in primele 2 zile...
Daca e vorba de o forma lejera de exersat, e ok. Miscarea ajuta.
kiwwy spune:
fetelor,va multumesc pentru raspunsuri.Eu ieri,fiind prima zi la ciclu m-am dus la sala,si nu am patit nimic,insa nu as putea sa mai merg si azi sau maine,cand sunt foarte tare .....
Eu nu am nici o durere de burta ,pe mine ma dor sanii,pana incepe sa se declanseze ciclul.Apoi,dupa 4-5 zile incepe sa ma doara capul.Voi patiti asa ceva?
mira_m spune:
Daca fac efort creste fluxul. E bine ca voi outeti face sport.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
Jocelyn spune:
Ah ce-as face si eu sport ![]()
Dar ma doare burta de ma catar pe pereti si f greu imi trece cu pastile ...si apoi ma ia migrena cu greata si asa o duc cateva zile. E un cosmar 
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are