Sport+menstruatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by kiwwy

fetelor,va multumesc pentru raspunsuri.Eu ieri,fiind prima zi la ciclu m-am dus la sala,si nu am patit nimic,insa nu as putea sa mai merg si azi sau maine,cand sunt foarte tare .....
Eu nu am nici o durere de burta ,pe mine ma dor sanii,pana incepe sa se declanseze ciclul.Apoi,dupa 4-5 zile incepe sa ma doara capul.Voi patiti asa ceva?

cezara

Pina pe la 30 de ani nu am avut nici pe dracu, nici inainte nici in timpul nici dupa ciclu...Eram o fericita. De ceva vreme insa au inceput sa ma doara si pe mine sanii...mi se umfla si devin foarte durerosi mai ales noaptea, cam cu 5-6-7 zile inainte. Partea cu umflatul nu-mi displace deloc... parca sint silicoane Durerea e mai nasoala.

Nu este normal, bineinteles, este o dereglare hormonala. Eu am luat niste ulei de oregano pentru o infectie urinara (are efect antiinflamator, antimicrobial, etc) si surprinzator vad ca saptamina asta mi-a venit ciclul fara dureri si alte simptoame. Unde dai si unde crapa! Ma rog, am scapat si de infectia urinara dar asta e alt subiect.

Mergi la inceput