targoviste?! e cineva pe fir?
am descoperit de mult acest forum.dar nu am cunoscut pe nimenidin tagoviste.
chiar suntem invizibili?hai sa ne facem cunoscuta prezenta!!!
va astept
Raspunsuri
orchid spune:
eu sunt, dar nu mai locuiesc acolo de ceva timp. In orice caz am revazut orasul anul acesta si mi s-a parut f. schimbat
gabriela_tutuianu spune:
este intr-adevar un oras foarte schimbat.si pentru mine care locuiesc aici.dar cu treburile nu prea mai este timp sa-l vizitam in fiecare zi.si la ceva timp mai descoperim schimbari.
susulina spune:
Buna!Am gasit cu greu apelul tau(n-am prea intrat la discutii generale).Nu sunt prea multi forumisti din Targoviste.Ma gandesc,poate ne si cunoastem din vedere. Orasul e mic si noi suntem apropiate ca varsta.
gabriela_tutuianu spune:
poate ne cunoastem.si daca nu ne cunoastem poate ne cunoastem acum.oricum orasul este mare si cunosc multa lume.poate chiar ne cunoastem.
spic de grau spune:
Salutare,
Sotul e din Targoviste. Daca nu glumeste (e cam glumet din fire), cica i se par cunoscute numele voastre Gabriela si Susulina.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
susulina spune:
Ceeeee?S-a auzit de numele de alint al puiutei mele pana la Paris??????Ce frumoooos!!!!!!Eu inca n-am mai auzit nume ca asta pana acum."Sigur" e vorba de ea.Mi-ar parea bine daca ne-am cunoaste.Gabriela m-am uitat de o poza cu tine dar...n-ai album.Am descoperit ca avem si aceeasi profesie.
spic de grau spune:
Susulina, nu de nick-ul tau vorbeam. Ci de numele tau (m-am uitat in informatiile pe care le-ai dat despre tine).
Sa-ti traiasca fetita!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
AKI spune:
[Si eu am fost mult timp in Tirgoviste,au trecut ani de cind am plecat,dar imi amintesc orasul(acum e schimbat)Ma bucur ca am gasit membri din Dimbovitasize=2][/size=2]
Laura XXX spune:
Ce bine ca a deschis cineva subiect in Targoviste! Daca cele din orase mai mari se intilnesc, ar trebui si noi din micutul nostru orasel. Poate reusim sa trintim niste intilniri mame-bebei!