Copilasi nov-dec 04 (102)

Copilasi nov-dec 04 (102) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65955" target="_blank">CAPITOLUL 101

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.

Mamici de 42 si 45

IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei
Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor Andrei
Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
Try _________________ 5 nov_____ Alex
Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
Simonacip _________ 10 nov_____ David
oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca
Vivian ______________12 nov_____ Victor
Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei
Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
Miha _______________ 18 nov_____ Robert
Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria
Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
Miche ______________ 26 nov_____ Darius
Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily
Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei
mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares
Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei
Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca
Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria
Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai
Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia
Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria
Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
anacezara _________ 20 dec ____ paula cezara
Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
Mieke ______________ 21 dec_____ Anna
Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Roserb, Aime, multumesc mult de tot .
I-am dat si eu lapte de vaca 3,5% cu orez, fidea etc, incepand din vacanta si de baut simplu, milumil 3; problema noastra e ca Iustin nu bea din biberon si pana bem cu lingurita...mai nou incercam direct din canita, da e inca greu, pana va capata destula desteritate, stiti voi...si uite-asa ma tot panichez eu.Am citit ca trebuie sa bea cam 500 ml laptic pe zi, ceea ce nu se intampla la noi; pe de alta parte, Iustin e innebunit dupa branzica de vaci si iaurt, le mananca in cantitati industriale , dar or compensa astea laptele?
Voi ce parere aveti?
A, si inca o rugaminte:cam cum arata la copilasii vostri meniul unei zile, cate mese, cam la ce ore, cand le dati laptele etc? Ca oricat m-as documenta eu, tot de la voi invat mai bine .

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Jasmine, eu cred ca-i foarte bine sa-i dai cate putina painica, dar cel mai bine sa fie neagra(e sursa de vitamine, minerale, fibre, il ajuta si la tranzitul intestinal); nici Iustin nu a papat pana acum paine la mancarica, dar o data la 2 zile ii dau o jumate de chifla neagra, intre mese, si o rontaie cu mare placere(iar de cand are mai multi dintisori, nu mai iarta nici macar o firimitura ).

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Jasmine Bia papa dimineata lapte cu cereale(fulgi de porumb) si deci il dau cu lingurita si seara cu cereale instant (Nutriben cu 8 cereale, miere si 4 fructe) sub forma de papa mai groasa, deci tot cu lingurita.
Apa bea dintr-un paharel, daca stiti voi, pentru papat out moale...paharele din alea mici....asta a avut succes la ea mai mult decat canita aia pt copilasi....

Dutzi sa-ti spun programul lui Bia intr-o zi...dar bineanteles nu-i litera de lege. Deci:
Ora 9,30-10 - trezirea - papa 1: lapte (250-300 ml) cu cereale (fulgi de porumb)si biscuiti (rupti si pusi in lapte); stat pe olita, imbracat, joaca
Ora 13 - papa de pranz, deci papa 2: felul 1 (supa, ciorba)cu painita in ea, felul 2(tocanita din legume fierte tot in ciorba dar cu bulion facut in casa sau smantana, sau pui cu smantana, sau omletica, sau orice fel 2: sarmalute, etc), felul 3 jumatate de banana; stat pe olita, nani
Ora 16,30-17 - trezirea dupa somnul de pranz, si papa 3: iaurtel (Danone delicios cu caise), si paine cu cascaval si jambon sau paine cu unt si cu dulceata (o felie); stat pe olita, joaca
Ora 20,30-21 papa 4: lapte (250-300ml) cu cereale instant sub forma de papa solid; stat pe olita, baita, joaca etc
Ora 23 (intr-un sfasit) nani.
Si de-a lungul zilei mai bea ceva apa (fiarta si racita) si mai mananca cam o portocala.
Cam asta ar fi in mare....cu unele mici variatii...daca imi mai aduc aminte ceva iti mai spun.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cata mancare papati voi pai noi, deabia deabia daca mancam 500 ml pe zi si astia cu cantec, papa seara 1 bibe de lapte cu cereale, peste noapte inca jumate cu alte cereale iar peste zi una dintre cele 3 mese pe care i le fac sau fructele sau branza sau carnita cu legume( variatii, ou, ficat, peste) cam 100-150 ml si asta in zilele bune in rest nici atat
mai rontaie daca ii dau niste biscuiti sau pufuleti sau paine dar asa la modul un biscuite pe zi si asta tot daca vrea daca nu eu il dau el il ia musca si scuipa jos, si asa face si cu fructe legume carne sau orice altceva ii dau in mana
lingurita e dusmanul acum incercsa il conving sa pape singur cu ea toate bune si frumoase daca ea e goala face o miscare perfecta eee dar daca e plina arunca intai ce e in ea
i-am facut tot felul de analize, pana si echografie si nu gasim nici o cauza medicala e sanatos dar nu papa am incercat vitamine fier calciu , singurul care functioneaza e peritolul si alla face mai mult rau decat bine
el are acum 8300 si 76 cm
cei drept nici nu stie sa stea locului sau sa se joace linistit , tata cand il vede zice " iar a venit tero'",
mai nou a invatat alta metoda ca sa imi da biberonul gol il scurge pe covor si vine mandru

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

AIMEE eu ii dau lui Ken out fiert moale cu putina sare si paine,ii place la nebunie.inca o varianta ar fi ca sa-i pui in bors(stii tu bors dres cu ou).eu ii dau ficat prajit in ulei de masline si ii place fff mult.

mey noi cat am stat in RO am invatat romaneste bineee.Ken spune mama,papa,baba,apa,isa(pisa)o imita spunand maaa(miau),am am(la catel),moooo la vacuta,uauuu spune cand vede leul,asta,aia,ute(uite),da,pa s.a.m.dar cand ma vede ca mananc ceva vine intr-un suflet si spune ama,ama nu stiu ce inseamna dar cert e ca vrea si el.cu olitza nu prea il stresez mai mult ne jucam cu ea caci se ridica de pe ea si face langa.de papat papa mult mai bine dupa ce a facut enterocolita,acum ma sperie cat papa.nu mai vrea sa pape iaurtel ,cred ca i s-a acrit de el.

avem 8dintisori si 2 maselute asa ca papam mancarea normal,nu ma mai chinui sa o pasez.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!
N-am somn...s-a trezit copilu' ptr laptic si...n-am mai putut adormi...
Bits, am incercat si cu out moale, nu a fost incantat, da eu is perseverenta. In rest papa orice, chiar si oul cum spuneam, da tre sa fie pasat in legume...si pana cand...din moment ce papa orice altceva nepasat? Ficatelu, la fel il papa pasat,il faceam gratar sau fiert... o sa incerc simplu, ca pe carnita...ca pe asta n-am incercat-o

Delia, hai sa-ti spun si programul lui Vladut:
6.30-7.00 - un bibe laptic simplu 100 ml
9.30 - iaurt cu cereale; ii fac 150 ml suc dintr-o portocala, 2 mandarine sau o manda si juma de grefa pe care-l bea pana la masa de pranz si tot pana la pranz 1-2 biscuiti sau o felie de mar/para
13.30 - felul 1: ciorbica de pui/vitel, perisoare, cu legume, suc de rosii, uneori smantana sau supa de pui cu galuste (intentionez sa-i fac si bors de peste)
felul 2: tocanita de pui/vitel, ficatel cu legume, out, gratar de piept de pui, copanel de pui la cuptor, peste (ii place tare mult) o sa incercam si pilaf cu legume si carnita, pui cu smanatana
desert: 2 biscuiti sau o felie mar/para
18.30 - in general ii fac biscuiti sau cereale cu mar si banane, dar mai derivam in branza de vaci cu banana, o budincuta de vanilie (de la Jotis, am luat si i-a placut), banana simpla si mar (astea muscate de el ).
22.00 - 200 ml lapte cu cereale
Peste noapte (asta pana la bibele de la 6.00) mai bea 200 ml laptic simplu...in total bea 500 ml laptic, da' noaptea...dr mi-a zis sa-l las asa, ca o sa renunte treptat la masa de noapte...sper sa nu fie pe la 6 ani ...bine ca-l bea.
Din canita a invatat sa bea treptat, acu singur si-o ia si bea si daca la inceput curgea pe el la greu, acu soarbe si ultima picatura....in timpul zilei mai bea cam 200 ml apa plata, zici c-o sa faca broscute in burta
Gata, am terminat....ce chef de vorba am
PS: azi Vladut face 14 luni...inca nu m-am dezvatat de aniversat lunile

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by bits
de papat papa mult mai bine dupa ce a facut enterocolita,acum ma sperie cat papa.

Mey, Bitsone, sa stii ca si Vladut, dupa episodul de enterocolita de la 7 luni, a inceput sa pape super...a coincis si cu vacanta la mare...el papa si inainte bine, da dupa boala, s-a facut si mai papacios. Da si Ken papa bine inainte, stiu ca nu prea era mofturici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
mey ce meniuri delicioase au copilashii vostrisi chiar mananca...nu gluma...pai ruzi a mea nu papa nici 1/4 din cantitatile de mai sus si e si mofturici...ea e "fripturista" ii place fripturica de pui...dar goala...fara garnituracum ii bagi in guritza altceva...cum scuipa tot afara.
papam si noi la 7,30 laptic
10.30 fructe cu biscuitei
14 un pic de supa(legume pasate)...vreo 50 ml si cata fripturica vrem
cand se trezeste din somnul de frumusete care dureaza maxim 45 de min daca nu o tine nimeni pe picioaresa doarma si ea o ora jumate...papa un pic de iarutel(nu tot sa nu se ingrase) sau cativa soldatei cu branzica sau cascaval...
pe la 20,30 papam 50-80 gr de cereale si apoi dupa baitza pe la 22 un biberon cu 180 ml laptic...cam asta e...si apoi daca suntem cuminti dormim pana dimineatza la 7...daca nu urlam ca nu ne mai ies si nou dintisorii si ne dor lau, lau de tot
va puuup...sa aveti o duminica placuta si linistita

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey noi tot scriem de papica dar de dulciuri nu spune nimeni nimic.le dati sau nu le dati dulciuri?eu in fiecare zi ii dau ori biscuiti ori creveti dar cand ma vede pe mine ca pap ciocolata urlaaaaa asa ca ii mai scap si lui putin.ii place la nebunie si ma cam sperie,noroc ca ne spalam pe dintuci de 3ori pe zi.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

duce noi mai papam frisca, blaturi de praji, pricomigdale, cat despre ciocolata.... i-am dat odata si coincidenta sau nu a vomitat un pic dupa asa ca mi-a si intrat in cap ca de la ea si nu ii mai dau, in schimb mai papa blaturi si biscuiti cu cacao, si in general ii dau sa guste cam orice

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput