Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 2

aime spune:
Bits, hai...ca azi am scris...nu gluma...sa-ti raspund tot eu...
Pai noi ii dam biscuiti, napolitane, mai papa chec facut de mine, cozonac, budincutza de vanilie, mar cu scortisoara...cioco nu i-am dat si nici nu-i voi da...cu cat mai tarziu, cu atat mai bine. vrem si noi sa experimentam spalatul pe dinti....dar ca sa te uiti la el in gurita la ce a mai iesit, e jale, d-apoi sa-l si speli...
Cucuieta de Ionela-Roxana mey si hai la povesti. Ce mai fac cucuietele?
aime si Vladimir, 1an+

impreuna spune:
Cu rusine trec si eu pe aici (dupa o mare pauza:), sa va salut si sa va spun ca mi-ati lipsit, ma bucuram cand ne mai intersectam pe la alte subiecte.
Desi n-am scris, v-am mai citit, copilasii au crescut si sunt tot mai nazdravani.
Sara e deja o intrecuta si jumatate, cum vine cineva nou in casa incepe sa arate ce stie sa faca si e comica rau.
De crescut nu prea a crescut, mi se pare tare slabuta, nici de mancat nu prea mananca, umblu dupa ea cu lingurita prin casa, nu sta 2 minute intr-un loc.
In schimb cu somnul e ok, noaptea doarme 11-12 ore neintrerupt, ziua ori un somn mai lunt, de 3-4 ore, ori 2 mai scurte.
A inceput sa fuga, sa se ridice singura fara sa se sprijineasca de ceva, sa se urce si sa coboare singura din pat (al nostru), ii place sa ne jucam, sa fug dupa ea sa o prind, sau sa se ascunda si cand se ascunde sta acolo si cateva minute, pana merg sa o caut (o data credeam ca s-a incheiat jocul, eu m-am dus la baie iar cand am iesit no mi gaseam, era ascunsa dupa pat, cu un catel de plus in brate si astepta de nu stiu cand sa merg sa o caut:))
Haideti ca mai las si pe alta data, va si pe pitici voinici la fel
(Acum vreau sa imi fac timp sa ma uit la poze sa vedem ce mari ati crescut)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

cookie spune:
Mai fetelor, mai, da' voi ne complexati cu papicile voastre, mai!
Pai noi nu trecem la nici o masa de 100ml de orice-o-fi-ea!(indraznesc sa numesc "masa" doar chestiile solide, ca lapte papa, totusi!)
Copila mea a renuntat si la masa de fructe, bea dimineata cam 50ml de suc de porto sau mandarina(cred ca vazut prin filme ca asa fac domnisoarele, ca sa nu se-ngrase )
Mai nou, a invatat sa scuipe mancarea pe care o accepta din lingurita cu un zambet smecher(las' ca ti-o coc eu! )
In schimb, ar hali pufuleti cat e ziua de lunga, da' noua nenea doctoru' ne-a zis ca nu prea sunt indicati, ca au o multime de E-uri, bla-bla-bla...
Mananca cu oarece placere mamaliguta cu smantana, in rest nu i-am descoperit inca rafinatele gusturi...
Ei, dar acum vine seara...cand bea lapte...la culcare cam 150-200ml si ...pe la 3-4 dimineata o mai apuca foamea...si linge un bibe de 250 pe nerasuflate! Cred ca asta nu s-ar intampla in veci daca ar fi treaza, asa ca eu nu vreau inca s-o fac sa renunte sa pape noaptea, ca poate s-o mai ingrasa si ea un pic!
Pentru asta n-am trecut inca pe lapte de vaca, suntem in continuare pe Milumil3, ca poate-poate mai pune si ea niste carnita pe ici pe colo...
Hai, va pup si sa aveti o duminica frumoasa!

diana2004 spune:
Buna fetelor ,tocmai m-am intors de la socrii si de la puishorul meu si deja mi-e dor de el !Ma gindeam ca nu o sa ma mai recunoasca ,da' el stie cine e mamica lui !A stat numai cu mine si mi-a aratat ce a mai invatat el :stie care e nasul ,gura , ochiul ,se ascunde si cind apare trebuie sa-l aplauzi ,arata cu degetul ce obiect vrea si intelege mai multe decit credeam eu .
Maninca bine ,avem un program de masa asemanator cu al lui Vladut al lui Aime .Are gingiile umflate in 3 locuri ,mi-e tare mila de el ,el rabda cu vitejie ,mititelul .
Roserb , eu as zice sa nu-i schimbi laptele pina nu-l rezolvi cu kk ,altfel nu o sa-ti dai seama daca e de la lapte sau nu .
Andreap,am scos niste poze cu Mariuca si Andrei ,o frumusete !Sa-mi spui cind mai veniti in Pitesti .
la mamici si copilasi

monica-elizabet spune:
si ruxandra mananca biscuitei(in afara de cei pe care ii pun in fructe dimineatza), i-am dat si ei cozonacel facut de mine si i-a placut...dar i-am dat doar asa mai mult sa guste nu sa se sature ca oricum nu vrea ea...ciocolata i-am dat si eu sa guste si i-a placut muuult de tot...se lingea pe boticutz...dar tot asa fff rar si fff putin...mai papam iaurtel danonino de la alex cate 2-3 linguritze...apoi gata...nu mai vrea...si cam asta-i dulce la noi...in rest nu punem zahar sau miere in ceva....
va pup pe toate si pe copilashi
...noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

mariussimiuc spune:
As vrea sa cred ca si al meu e un papacios da nu stiu daca e chiar asa.De fapt,are zile si zile,cand mananca ca u purcelus si zile cand nu mananca nici cat o vrabie.Deci:
Dimineata cand se trezeste la 8 sau 8.30 papa tzitzi,ca o fi de foame ca o fi de alint nu stiu,dar sigur ii place...
Apoi pe la 10-10.30 luam impreuna micul dejun: un out fiert moale cu putina sare si paine,un sandvis cu cascaval sau branza topita si vreo 150 ml de lapte cu biscuiti sau musli.Cateodata papam numai cate un fruct cu cereale sau cu biscuiti.Astea sunt mai multe feluri pe care le mancam in zile diferite,nu va ganditi ca mancam tot odata...
La 12 adoarme si trage un somnic pana pe la 13.30 sau 14 cand luam pranzul.Aici depinde de imaginatia mea pe ziua respectiva.Papa cam de toate nu prea face mofturi.Nu prea agreeaza branza cu smantana si spanacul il detesta.In schimb inca nu am ajuns la performanta de a manca felul 1 felul 2 si desert.Doar un fel,eventual 2 dar combinate in asa fel incat sa ajungem tot la cantitatea pe care o papam de obicei,in jur de 200-250 grame.
La ora 17-18 papa un iaurtel,o placintica,o budincuta sau un fruct daca nu a papat dimineata.
La ora 21 papa lapte cu cereale instant,dupa care facem baita si adoarme dupa o portioara de tzitzi.
Ciocolata inca nu i-am dat,dar i-am mai dat cate un fursec sau o prajiturica facuta de mine in casa.Mai papa si cate un biscuitel,dar mai mult imi da de maturat(sau de aspirat ca n-am matura!),dar cel mai mult ii place sa manance paine goala.E cel mai fericit copil daca ii dau un colt de paine.
Va pup pe toate si pe ai vostri pui.
Chiar...ai vostri puiuti stau la pupacit?Sau dau pupici cand cereti? Ca io ma rog de-al meu sa dea un pup...Ma pupa numai cand vrea el,e mare sarlatan...Si mai pupa cate o fata frumoasa si daca e si blonda l-a cucerit definitiv.Mare strengar mai are mama!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

otiliarusu spune:
Nu am incercat sa va descopar pina acum,poate si ca eu sunt mai comoda in ce priveste discutia pe forum.Dar m-am bucurat sa vad atitia copii frumosi incit am ramas uimita sa vad atitia ingerasi la un loc.Parca nici acum nu mi-am revenit!
Am citit meniurile voastre si iarasi am regrete ca eu nu-i dau parca suficient de mancare lui Bogdan al meu:
-trezirea pe la 8.30:tzitzi,olita,spalat pe dinti(doar 8 si nu stiu de ce nu-i mai apar de 4 luni nici unul?!),imbracat
-pe la 9.30:micul dejun, ou cu putina paine alba sau paine cu unt sunca,almette, ceai, apa plata suc de mandarine porto, kiwi,nova etc ce se nimereste sau daca tzitzi suficient anterior nema mic dejun,eventual o banana(la insistente)
-plimbarea de dimineata-amiaza:11.30-13:la magazin dupa pufuletzi ieftini si simpli si amagire a copilului sa mearga fara pe jos(ca mama mica bb greu...)in cautare de caini
-somn:13-14 pina pe la 17-17.30,cu tzitzi aferenta, apoi olita(si intre timp pe parcursul zilei, ca poate ati mai vazut ca am scris de olita...chiar foarte multe)
-papa iar:supa sui cu legume sau ciorba pui etc, cartofi/peste...,ceai suc fructe, mar curatat de coaja(ordinea e cam asta dar cantitatea nesemnificativa)
-20-20.30 lapte(o cana), brinza,almette,sunca
-daca toate sunt ok pe la 21.30 nani cu tzitzi neaparat
-nani sigur in camera ca sa n-o deranjam pe mami cu tzitzi, ca daca nu in aceeasi camera el in patut sau tarc si noi in pat, noaptea se trezeste si vrea tzitzi si daca nu sunt pe faza sare...si cum patutul lui l-a facut tati, deci modificare de proiect...e foarte inalt pentru sarituri de pitici si...poc!
Va rog sa ma criticati, mai ales ca avem copii de-o virsta, in privinta mincarii ca parca eu mereu sunt in criza de idei in aceasta privinta si n-as vrea ca bb meu sa sufere.
Multumesc si sanatate la copilasi!
Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

eveline spune:
Daca tot veni vorba de dulce....i-am dat ieri Biancutei si a papat o clatita cu dulceata si un pic de salata de fructe (banane, portocale, mar si frisca facuta de mine din smantana cu zahar)....bineanteles ca a papat tot la cat de dulce era.
Tot ca dulce i-am mai facut uneori chec, de sarbatori cozonac si cel mai des (v-am mai spus eu) mar scobit si umplut cu dulceata si dat la cuptor.
Ciocolata inca nu i-am dat si nici nu cred ca o sa-i dau prea repede....si nici cacao in general in nimic (biscuiti sau prajitura).
Cam asta la noi la capitolul dulce...
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

eveline spune:
Otiliarusu Bogdanel al tau e un dulce si un dolofanel...nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji ca nu-i dai suficienta mancare...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

andreap spune:
Buna dimineata..in sfarsit apar si eu.Se pare ca in ultima vreme am tot mai putin timp,sau cand am timp net-ul face figuri..
Diana,abia spre sfarsitul lunii vin la Pitesti.Il iei pe Andrei pana atunci de la bunici?
Mariuca mea a nebunica rau...nu prea pot sa o invat multe,nu are deloc rabdare sa stea intr-un loc..de ex.iau carticica cu animalute,incep sa-i explic,ii arat cu degetelul ei..dupa putin timp se plictiseste si pleaca
.la fel cu nasucul,gurita..ea ma ciupeste de ochi,indiferent de ce-i spun eu..fie nas,gura,ea tot la ochi se duce
Cu mancarica stam bine,eu sunt multumita..bine ca e sanatoasa.dar cand vad ce mananca unii din nazdravanii de aici.Noi inca mancam pasat complet,un singur fel la masa de pranz....
Adica,concret:dimineata pe la 5 lapte,la 8.30-9 fructe cu branza si biscuiti,pranz(pe la 13) supa sau mancarica..pasata,asa ca nu mai conteaza ce e,nu?;la 17.30 iaurt.Si intre mese,mai papam grisine,sau un biscuite,cascaval....Dulciuri nu vrea,mai mult ii plac lucrurile acre...prajituri nu vrea,ciocolata nici sa guste,clatite vrea dar faa dulceata...
Va pup si sper sa intru mai des..ca mi-e dor de voi!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)