Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (67) | Autor: madishor

Link direct la acest mesaj

continuarea de la Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64449" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64449

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
14 iunie Roxana Teodora mami BogdanaP
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
17 iunie Andrei si mami Geniest
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Daca nu scriu, macar subiecte sa deschid.
Noi bine sanatosi, voinici, minunati dar, ca de obicei, alergati.
Ma inscriu si eu la intalnire numai nu joia viitoare.

pe curand,
madishor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

1. andra
2. magda (nagdone)
3. gabi?
4. bobi
5. madic (ramane sa confirm luni)
6. magda

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie cum v-ati invatat copii sa pedaleze???? Ca Maria, tare desteapta de altfel , nu stie/nu vrea/nu poate. I-am luat bicicleta noua (tricicleta era calitate f. proasta si credeam ca din cauza asta nu pedaleaza). Ei, se suie mandra pe bicicleta (si cu casca ) si pedaleaza de zor inapoi (adica in gol)! Spune ca nu poate inainte, ca e greu si ca vrea doar sa stea pe ea. Pai eu vroiam sa faca si ea miscare!

V-am luat cu bicicleta, dar de fapt am alte prioritati la ora asta. Stefan e in continuare bolnav. Are febra mare jumatate de zi, care nu ii trece cu mai nimic. I-am dat o data si cateva picaturi de algocalmin, cu toate ca stiu ca nu e prea bine, dar eram disperata ca avea in jur de 40, dupa supozitor eferalgam si sosetele cu otet. In seara asta a fost f. rau si abia a adormit, dar mai scanceste inca in somn. Dimineata parea ca e bine si nu am mai fost la dr. . Parca vad ca ajungem in week-end la urgenta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Buna,

Cornelia, novocalminul este mai eficient impotriva febrei mari consiuderat - medicamnet de rezerva-. Sanatate!

Dana, apuncandu-ma dorul de forum si fiind in cautare de menajera am gasit ca te interesai de filme romanesti ptr copii. Eu pot sa iti dau "Veronica", "Veronica se intoarce" si "Dumbrava minunata". Le-am download-at de pe Internet. Daca mai stiti alte filme mai spuneti-mi sa caut. Sau mai facem schimb sa ne completam colectia. "Maria Mirabela" nu am gasit.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
am tot citit ce ati scris, despre concedii si restul, m-am uitat la poze, cu Stefan si fetitele lui Pufulet (sunt superbi copilasii!!!)

In primul rand vreau s-o felicit pe Bibi!!!!! Sarcina cat mai usoara!!!Cat despre dr: despre Tutunaru ma abtin...ca am avut probleme dupa chiuretaj dar nu mai vrea sa dau detalii iar despre Puia stiu ca a mai redus pacientele insarcinate pe motiv ca nu mai poate. Nu e asa de scump, ca il gasesti cu programare la centrul de planificare din Giulesti si are si eco, si colposcop..se duce la el o prietena.Restul nu mai stiu.

Noi suntem bine sa zicem, am avut probleme cu bona si acum avem alta, sper sa fie bine cu asta..in fine. De revelion am fost la Caciulata, a fost frumos, Taisia a avut febra - asa am plecat de acasa - dar i-am dat antibiotic si i-a trecut..Taisia a avut o perioada de pomina, cand nu a vrut sa doarma la ea in pat, nu vroia sa manance..sa zicem ca acum s-a calmat, relativ....

Cand vreti sa va intalniti? As veni si eu numai sa pot, mai tinem legatura,

Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Gio:Intalnirea ar fi programata maine, de la ora 18, dar vad ca nu prea se inscriu fetele. Multe inca nu au citit, asa ca vedem ce se intampla maine.
Cornelia: am citit despre peripetiile tale cu Stefan si ma ingrozesc de calitatea medicilor nostri. O sa ii dati voi de cap pana la urma. Sunt chiar curioasa ce anume a fost de fapt, incat nici unul nu a stiut sa se pronunte. Pupici multi si insanatosire grabnica.

Maine facem vaccinul de 2 ani si jumatate. Au facut vreao reactie copilasii vostri?

Crisa, Carmenutza, Bibi, Madishor, Bychi.......nu va inscrieti pe lista?
As spune si de Elena, dar ea ne-a lasat balta de mult timp.

O saptamana cat mai buna va doresc!

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CORNELIA- imi pare rau sa asud ca Stefan e bolnavior... si calitatea medicilor lasa de dorit!
Mie imi pare rubeola treaba asta... cum ati scos-o la capat, cum se simte micutul? Cred ca esti innebunita! Si eu as fi crede-ma, desi poate e bine sa ne pastram calmul in astfel de momente.

De ce picaturile de algocalmin nu sunt prea bune? Ca eu ii dau lui asta micu ca ne omoara cu durerile de dinti... adica ii dau nevralgin ceea ce este algocalmin!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna dimineata!
Am fost la Bacau sa-mi vad puiul... Doamen ce mare e si ce falcute faine are!!! dar la corp tot asa subtirel este insa s-a inaltat serios si intr-adevar i-a crescut piciorusul...
In gara cand ne-am vazut a venit iute la mine si m-a imbtatisat de parca sa nu ma mai piarda niciodata si tot spunea "tare, tare" si mi-am dat seama ca era raspunsul la intrebarea ce inca nu o pusesem:"Ti-a fost dor de mami?!" De abia cand l-am vazut mi-am dat seama cat de mult mi-a lispsit. Intrebarile nu au contenit... e asa de scump... M-am jucat in fiecare seara "unde eu ?" adica ascunselea si sa-l fugaresc pe dupa mese; am scos limba repede de un cot! Dar a meritat!
Cornelia Doamne nu se mai opresc un pic probelemele? va doresc sanatate multa; ceaiul de pelin e f buna pt asa ceva insa nu stiu cum ar putea bea un copil... e amar tare.
fatele va intalniti? Bravo voua, si unde anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
eu nu pot veni azi,din pacate...nu am cu cine sa-l las pe stef!
maine ma duc la vaccin cu el..mi-e groaza ca stiu ca face scandal numai cand il vede pe dr...d-apai sa-i mai faca si injectie!
cornelia - multa sanatate lui stefan! daca te incalzeste cu ceva, nici stefi nu stie sa pedaleze...
romana_74 - algocalminul nu se da prea des ca ataca inima!
pupici tuturor si sa aveti o saptamana buna!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by alexandrueduard
Maine facem vaccinul de 2 ani si jumatate. Au facut vreao reactie copilasii vostri?

Lui Stefi i-am facut Infanrix DTP si nu a avut nici un fel de reactie, nici un pic de febra. Andra insa spunea ca pe Luca l-a durut piciorusul a doua zi dimineata si parca facuse si febra.

Eu nu ma inscriu la intalnire ca e prea din scurt, si are sotzul mult de lucru, nu stiu pe la cat o ajunge acasa... Am de terminat si o lucrare pentru un curs care imi mananca timpul, vineri am stat acasa ca sa ma ocup de ea si a fost mai obositor ca o zi de serviciu si tot nu am terminat-o.

Adyna - multumim de vesti, n-am prea inteles ce e cu Renisor, se desparte de sotz???

Sambata si duminica am fost la munte, a fost o vreme super, faptul ca nu puteam sa schiez ma facea sa crap de ciuda , era ziua perfecta, zapada buna, nu era inghesuiala... asta e, la anul imi scot parleala. Pot sa va spun ca am pus fata pe schiuri dar nu am avut mare succes... n-am ajuns la performatele Marei a lui Pufulet, adica sa stea singura in picioare pe ele . Pe ea o tinea tati si a coborat in slalom jos la Bradul de vreo 3 ori, dar nu a fost foarte incantata. Poate e prea mica. Oricum, o sa fie nasol (de ea ) daca nu ii place, ca eu nu renunt la schi pentru nimic in lume.

Bobi, succes in continuare la interviuri.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetele, hai ca si eu zic s-o lasam pe sapt viitoare, astazi nu mai pot nici eu, asa ne aranjam toate programul.

Si noi mergem la vaccin joi, sper si eu sa nu faca febra sau alte reactii.

daca vreti sa vedeti ceva tare ia uitati-va aici:
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=543648905&photoID=543654560&security=qErUXc

Si eu ii dau novocalmin cand face febra ca febra nu-i scade cu altceva.

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput