Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
In primul rand felicitari Bibi, fata hotarata care tace si face!
Andra vad ca si tu esti cam tacuta in ultima vreme...
Hai sa punem intalnirea saptamana viitoare ca sa apucam toate sa ne aranjam ploile. As propune joi ca e mai aproape de weekend si daca dormim pe noi vineri la servici nu e chiar asa de grav.
Matei a inceput seria dece-urilor si ne administreaza cate un "de ce" la sfarsitul fiecarei propozitii. Altfel domnul pipi se simte in continuare mai bine in chiloti decat in olita, zuza este tot iubita numarul unu si chiar daca il conving sa nu se culce cu ea, cand ii e cu adevarat somn urla pana o primeste. Am hotarat sa le iau pe rand si sa terminam intai operatiunea olita si abia pe urma sa ne concentram pe suzica.
Ana s-a indragostit si scrie numele iubitului pe toate gardurile. Ne straduim sa nu facem misto de ea, dar e tare draguta.
Andra - la ultima masuratoare Matei avea 14,5 kg la vreo 94 cm si doctorita spunea ca e foarte bine dezvoltat, iar daca il vedeai dezbracat ai fi zis chiar ca e grasut (din pricina capatanii rotunde si bucalate). M-am uitat pe graficul de crestere si Luca e in parametrii : cu greutate in intervalul 50-70% si inaltimea peste 90%, deci nu te stresa prea tare. Cat depre schi, in loc sa-ti para rau ca nu ai invatat la timp mai bine pune claparii in picioare si invata acum. Ca mai incolo o sa faca misto Luca de tine, cum facea Ana de mine acum doua veri cand m-am suit pe role prima data.
Cornelia daca mai urca febra peste 38,5 baga-l in apa recisoara. E cea mai eficienta metoda de scazut febra. Oricum sper ca ati terminat pana acum cu febra. Cat despre pedalat cred ca vine mai incolo, ca e destul de greu sa impinga pedalele alea.
pe curand,
madishor
The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat
bychi spune:
Sunt si eu pe aici, cu stresuri mari si multa munca la servici, cu mult prea putin timp pentru Tibi
; in weekenduri intr-o continua miscare... asa suntem noi pe scurt!
Copilul a stat destul de mult pe la Brasov sa se bucure de zapada si aer fain, a fost initiat in ale schiului si e mare fan! Am fost tare reticenti la inceput dar un monitor de schi ne-a convins sa-l punem de-acuma pe schiuri cu conditia sa-l sustinem de subtiori pe panta mai abrupta, in rest poate fi lasat singur. Zis si facut, i-a placut la nebunie. Bradul l-a coborat de n ori intre schiurile noastre, teleschiul e iarasi o mare atractie, Liviu vrea sa pulseze si sa-l duca pe Drumul Rosu.... Parca s-a nascut cu schiurile in picioare; nu are nici un pic de frica! Plini de adrenalina, l-am dus si la patinoar, unde Tibi dupa vreo juma de ora de concentrare si de placere a inceput sa urle ca el vrea la Brasov pe schiuri ![]()
De dimineata i-am facut vaccinul; pana acuma nu au fost probleme! Era incantat ca d-na dr. i-a facut vaccin cu vitamine (!) si acuma poate schia mult mai bine ![]()
Felicitari pentru cei care au scapat de pampersi, noi mai avem doar noaptea dar nici nu stiu cum am putea renunta la el caci dimineata e plin ochi, desi dupa ora 19 i se reduc semnificativ lichidele si inainte de culcare face la wc. Tre sa ma mobilizez si eu sa-l scol noaptea! La schi sau la zapada i l-am pus ca altfel se lua cu joaca/treaba si uita! (intr-o zi , era la schi o fetita asa de haioasa, tot de 2 ani jumate, cu costumatie super faina, cu ochelari de schi, cu casca, dar cu suzeta si pampers!)
Felicitari Bibi pentru bebelus!
Gio sper sa sunteti mai bine acuma, din toate punctele de vedere!
Tare mi-ar placea sa ne vedem candva! Daca e azi e prea repede si nu pot aranja nimic.
Bychi 
Andra_ spune:
Buna fetele,
Madishor - pai sint tacuta, si ptr ca am fost in concediu si n-am avut computer aproape 3 saptamini, si ptr ca iarasi trec printr-o perioada fr agitata: luam o decizie legata de casa, ptr ca vrem sa ne mutam si studiem variantele, am luat si decizia de a-mi schimba jobul (sa nu rideti) ptr ca oricita bunavointa am avut nu mai pot aici, sint cam agitata cu viata mea. Mersic ptr info legate de masurile lui Luca, cred ca i-a zis cineva ca l-am birfit pe-aici, ca in week-end a mincat extraordinar de bine, a cerut el de mincare si a vrut sa manince singur, so... nu ma mai stresez.
Cornelia - nici Luca nu pedaleaza cu nici un chip, el pur si simplu se misca cu ajutorul picioarelor, nici o sansa sa le puna pe pedale. Poate la vara...
Magdone - ai grija cu vaccinul, Luca a reactinat cam nasol, intii a fost ok, apoi a facut febra (nu mai mult de 24 de ore dupa vaccin, din fericire), desi i-am dat Calpol preventiv, iar piciorul l-a durut tare, intreaba daca nu il poate face in fundulet. Seara se plingea, apoi noaptea s-a vaicarit si a trebuit sa-l iau in pat, dimineata nu vroia sa se ridice din pat si nici sa-i iau patura dupa el (el altminteri nu sta invelit never), apoi a trebuit sa-l car in brate in sufragerie, nu vroia sa se ridice deloc, l-am fortat sa se duca dupa niste jucarii, apoi spre prinz s-a luat cu joaca, iar dupa 24 ore nu mai avea nimic. Nici cu compresa rece nu vroia sa stea, urla de ziceai ca-l omor
Bafta, poate aveti norocul Danei.
pup u,
Andra
Bychi - cred ca am postat in acelasi timp... Super tare domnul Tibi, am si eu o intrebare: ati luat schiuri sau ati gasit de inchiriat? Musai il pun si pe Luca, ca vaz ca se poate. Au fost niste prieteni in Austria cu fetita mai mare cu 2 cei drept ca ai nostri, cica a invatat fara probleme, se intelegea cu monitorul desi nu vorbeste engleza, astia mici n-au probleme 
Magdone spune:
Aoleo, Andra, ca si noi numai experiente de astea am avut cu vaccinurile, sper sa fie ok de data asta.
adresa aia de mai sus nu merge, vedeti poze noi cu Razvan aici, la albumul iarna sunt niste poze cu Razvan cum bea el din 2 biberoane ![]()
Cornelia, nici Razvan nu pedaleaza, nici eu nu stiu cum sa-l invat, dar de-acum la vara.
Gio, sper ca sunteti mai bine!
Bobi, bafta la interviuri? Ai gasit ceva?
fetelor, cine-mi spune si mie cum sa-mi editez mesajele, ca eu pana acum nu mi-am dat seama?
, mercic 
Bychi, merci 
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bychi spune:
Andra, se gasesc schiuri de inchiriat intre 200 si 300 mii toata ziua. Am vrea sa-i cumparam dar mi-i se par fff scumpe. Nu am cautat f mult dar claparii buni pot ajunge la 3-4 milioane si ii poarta doar un sezon. Schiuri cred ca o sa-i luam ca o sa-l tina macar 3 ani. Dar astept sa se termine sezonul caci cei de la Rossignol din Poiana pun echipamentele in vanzare la preturi tare faine. Putin uzate, dar sunt tare ok. Da asa e, invata ff repede cand sunt mici!
Magdone, in bara unde ai trecut privat mailul, show profile este si o icoana cu o hartie si un creion-editeaza raspuns.
Fain Razvan cu biberoanele! Ce mare a crescut!
Bychi 
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
Intrebare: Nu dati cu rosii..despre ce vaccin vorbiti?
Intre 30-36 luni se face rapel la DTP.
Magdone, vezi ca butonul de editare apare numai deasupra mesajelor tale si numai daca esti logata.
Bychi, felicitari pentru micul schior. Numa' eu n-am succes
martta spune:
Buna, fetelor!
Cornelia: sustin posibilitatea de a fi rubeola. Daca nu este insotita de eruptie e mai greu de diagnosticat. Sper ca acum Stefan este bine! Multa sanatate!
Felicitari copilasilor sportivi!
Despre noi vreau sa va spun ca suntem bine.
La sfarsitul lui august, daca totul va fi bine, vom mai avea un bb!
Ne dorim sa fie, in primul rand, sanatos!
Bibi, felicitari!
Eu sunt pacienta lui Puia de un an. El mi-a facut elecrtorezectia anul trecut si, in general, sunt f.multumita de el. Pe mine nu ma prea multumeste Giulestiul ca maternitate. E cam multa mizerie. Daca vrei mai multe amanunte despre dr.Puia, cu cea mai mare placere!
Multi pupici!
mami de Vladut(13.06.03)
madic spune:
Buna fetele,
Am inteles eu bine ca se amana intalnirea pe saptamana viitoare, joi? Eu zic ca e OK, cine-si asuma rolul de organizator?
Ultima faza, de ieri de la pranz, Mariuca a decis ca e pisicuta, asa ca miauna intr-una, orice o intreb. Exemplu: o intreb - mami, ti-e sete? Raspuns: miau
. Insist: miau, adica DA, sau miau, adica NU? Raspuns: miau, adica nu veau
.
Tot ieri, dar de dimineata, ma trezesc brusc pe la ora 07:00 cu o izbitura in cap - fie-mea il aruncase pe GOGONEATA (un bebel de plastic) din patutul ei, in patul nostru, si ma nimerise la fix, dupa care a sarit si ea si s-a cuibarit langa mine. Asadar, pe perna mea dormea ea, GOGONEATA si, ultima pe lista (si loc), eu. La un moment dat, fac greseala sa-l ating pe GOGONEATA, la care Mariuca sare: vino la mine Gogoneata, sa nu te mai chinuie mami asa!
.
Despre schiuri eu ma abtin, ca noi nu le avem nici unul cu sportul asta, eu din cauza de genunchi subrezi, Dan din cauza de comoditate, dar in sinea mea mi-am propus ca Mariuca sa invete sa schieze. Cred c-o sa fie mai greu fara ajutorul nostru, dar s-o descurca ea cumva.
In rest sintem bine, eu deja am reusit de azi sa ma umplu de nervi la servici pt toata saptamana, dar mergem inainte (Andra, Bobi - cred c-o sa va tin companie la cautat de job).
V-am pupat.
Madi si Mariuca
Magdone spune:
e epidemie clar
FELICITAAAAARI MARTTA!!! sarcina usoara si un bb sanatos!
Dana, merci, m-am luminat!
Madic: super haioasa Mariuca, pupici!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."