Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Na ca acum ca m-am decis ca plec, nu-mi mai arde de munca deloc si ma tin de scris pe-aici.

Bychi - mersic de info, nici eu nu vreau sa-i iau echipament, tre' insa sa-mi temperez si sotul care abia asteapta, ai dreptate cu schiurile, poate in primavara luam unele si noi, vedem... La cit de mamos si puturos e insa Luca nu-mi fac mari iluzii, ieri am fost in parc vreo trei sferturi de ceas si deja pe drumul de intoarcere ne-a zis ca e obosit si sa-l luam in brate Iar cind i-am zis ca iesim afara sa ne intilnim cu Ioana, prietena lui pe care de altminteri s-a plins ca n-a mai vazut-o demult, a zis: "de ce nu mergem la Ioana?"... sportiv ca ma-sa

Martta - asta da veste buna, multa bafta!!!

Madic si Bobi - inscrieti-va pe bestjobs sau e-jobs ca sint fr. bune, am o colega inscrisa si mereu primeste oferte de la ei, unele fr. interesante. Eu una am decis sa nu mai astept sa se schimbe "ceva" in bine, ca nu rezolv nimic si imi fac nervi de pomana.

Madic - din ciclul noptilor fierbinti alaturi de copiii nostri zapaciti: v-am spus ca dupa vaccin lui Luca i-a fost rau, asa ca a dormit cu noi, dupa ce si o noapte inainte ma trezisem pe la 3 si era intins pe locul meu, nu stiu cind venise si nici nu l-am dus la loc ca eram prea adormita. Dupa episodul vaccinului, iar se trezeste noaptea si se vaicareste "mami, mami", ma duc la el si ii zic hotarita: "pune mina si culca-te in patul tau!", el: "vreau la tine", eu "dormi aici ca altfel nu dormim nici eu, nici tu bine", "vreau pipi"... il iau, il pune, face, mai mitiie un pic, ma duc si ma culc hotarita. Dimineata Dani se trezeste sa mearga la munca, se aude si copilul din patul lui "mami, e dimineata" si tot asa de vreo 7 ori pina i-am spus "bine, da-te jos din pat", nu mai indraznea sa miste fara acord bag de seama ... Nu va faceti griji ca si-a revenit, acum vine la noi in pat dar e drept dupa 7:30, cind se trezeste de tot.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

martta - felicitari! sanatate multa!
carmenutza - nu dam cu rosii...ca sunt scumpe!
deci, ramane pe joi saptamana viitoare????
pupici si sanatate!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Martta: felicitari!!! Sper ca ti-ai tratat problemele care ti-au cauzat data trecuta neplaceri, stiu ca erai si cu toxo si cu rubeola.

Acum, eu trebuie sa marturisesc ca astept vestea cea mare si de la Andra, care ne vrajeste de muuuult ca are intentia, si care stiu ca vroia chiar 3 . Ce zici? Sau ati amanat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Martta: Felicitari! Iti doresc sa ai un bebe sanatos.

Vad ca se inmultesc perechile de bebei. Cine se incumeta la al treilea?

O sa va pun poze daca am timp.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eu.o sa fac gemeni!

nu sunt gravida...doar visez la asta de o viata!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Martta, felicitari! Ma bucur f. mult ca lucrurile au evoluat asa de bine. Multa sanatate si tie si bb-ului!

Amik, mi-a stat inima cand am citit . Am deschis pagina si am vazut ca faci gemeni

Stefan e mai bine. Avem un alt diagnostic, dar pediatra noastra a parut cea mai sigura pe ea. Ne-a spus ca nu este nici rujeola, nici rubeola si in nici un caz alergie medicamentoasa, ci o alta viroza (posibil roseola sau alta, pt. ca am inteles ca sunt vreo 7 care dau euptii asemanatoare ). A aparut complicatia la ureche, pe fondul scaderii imunitatii, Stefan fiind si in perioada eruptiei dentare. Mi-a zis ca daca nu era asa, ea m-ar fi sfatuit sa nu ii dau antibiotic. Oricum, l-am inceput si o sa ii dau 6 zile.

M-am saturat eu de cat v-am bombardat cu probleme, asa ca nu ma mai plang de nimic in urmatoarea perioada.

Cu bicicleta, aveam impresia ca invata sa pedaleze la o varsta mai mica. Se pare ca auzisem eu doar despre exceptii. Asteptam si noi vara.

Ati inceput sa le vorbiti despre sexualitate? Stiam ca trebuie sa vina si momentul asta, dar ma gandeam ca am timp sa ma pregatesc. Spune niste lucruri . Se uita in oglinda si zice: "Uite sunt o doamna! Au inceput sa imi creasca tzatzele!" (cine i-o fi spus asta, habar nu am). Pe Stefan nu mai pot sa il schimb in prezenta ei, ca tine neaparat sa il traga de putzulica . Plus ca il pandeste pe Doru peste tot! M-a intrebat daca atunci cand se face mai mare si nu mai e un bebelus, lui Stefan ii cade putza si se face fetita.
Canta "noi doi sub umbrela" si se hlizeste tare cand ajunge la "cand ne sarutam". Comenteaza: "un domn si o doamna sunt sub umbrela. Se saruta!"

In ultimul timp noi am lasat-o destul de putin la televizor, dar se pare ca ne-a mai scapat cate ceva. Azi dimineata, isi pusese bluza la gura, isi lua papusile si le arunca. Facuse o gramada. O aud ca zice: inca o gaina! Credeam ca nu aud bine! O intreb ce face si imi zice ca e doctor si acolo se arunca pasarile bolnave!!! Se juca de-a gripa aviara!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
Cornelia: sanatate multa lui Stefan!
Martta: felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Pe Alex il doare destul de rau piciorusul din cauza vaccinului. Abia merge; cred ca ii este si teama sa calce pe el - tipic barbatesc sa se vaite, nu?
De fapt el are doua intepaturi, pt ca prima oara i-a dat peste mana doctorei, desi il tinea mama si a trebuit sa il mai intepe o data si cred ca din cauza asta il doare mai rau. A facut si putina febra spre dimineata, dar acum vad ca nu mai are.
Amik: daca asta iti doresti, sper sa ai noroc.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ce bine ca s-a fcaut stefan bine!!!!!dragul de el, ce-a mai tras!

alexandra ia doua papusi,"asta e mami, asta e tati,vezi?" si le pune fata in fata sa se pupe.mai e ceva ce nu imi convine la ea:a inceput sa prinda vorbe urate si le reproduce.ii spun ceva si imi raspunde "mai lata-ma dacu in pate!"(got it?)si asta nu-i nimic, inca...

maine sper sa ajung si eu la dr pentru vaccin.ah, ce mila imi e!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Am pus poze recente cu Alex, din vacanta, pe yahoo.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Kehleyr - sa-mi fie rusine, dar n-am vesti de-astea bune, dupa ce am lasat sa mai treaca timp cind al meu sot zicea "hai sa mai facem unul", acum iar a dat inapoi, adevarul ca noi am fost fr. stresati si ocupati cu serviciul amindoi si nici de Luca nu prea am mai avut timp, daramite de-al doilea, plus ca vrem sa ne mutam ca nu mai avem loc acasa etc.etc. Dar lasa ca acum voi rezolva problema serviciului si devine asta prioritara, ma ocup eu si de asta Si sa stiti ca in continuare vreau 3, daca ne ies planurile cu mutatul cred ca am mari sanse sa-i si fac ... cindva. Ma gindesc ca am 30 deja, de-al doilea tre' sa ma apuc rapid, iar al 3-lea, daca mai am curajul... am timp pina pe la 35, nu?

Cornelia - iar ma uimesti cu Mariuta cea precoce, desi am auzit eu ca fetitele sint asa, parca nu-mi vine sa cred cit de mari au crescut.

Azi-noapte am avut si noi o problema cu pipi in pat, cind ziceam ca am scapat fara, ufff! Pe la 6 Luca m-a strigat ca vrea pipi, iar cind l-am luat in brate sa-l duc la baie, am vazut ca avea deja pantalonii uzi . L-am dojenit si ne-am culcat, iar dimineata dupa ce s-a trezit m-a intrebat "mai esti suparata, mami?" E un scump!!!

Aaa: cind il imbrac dimineata il pun sa mai faca pipi o data preventiv, l-am trimis si azi la baie in timp ce eu ii pregateam hainutele si il auzeam cum isi trage scaunelul, se urca si zice "bag si putulica inauntru..."

pup u,
Andra

Mergi la inceput