par intins

par intins | Autor: tomecica

Link direct la acest mesaj

Am parul ondulat si vreau sa-l intind cu placa dar imi trebuie ulei de par sau alta solutie [? ] care sa ma ajute la intins parul [sa nu se electrizeze]. stiti unde gasesc un ulei bun [ am luat unul ieftin si daca ma dau cu el parca-s nespalata de 2 saptamani] sau altceva. [in bucuresti]
dar despre acele lichide cu cristale , ce stiti? e tot un fel de ulei??

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu dupa ce imi spal parul, il tin cu prosopul pe el vreo 15-20 min, apoi il pieptan..il mai las sa se usuce de la el putere apoi cand e semiuscat il dau cu spuma de par si apoi il intind cu placa (cand am chef)
succes

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Mirela, tu pui placa pe parul semiuscat? am inteles bine?
mie mi-a zis stilistul meu ca mai intai sa-l usuc bine, sa-i dau o forma cu o perie rotunda si apoi sa pun placa.
ma rog, mai nou e impotriva folosirii placii.

Tomecica,eu nu folosesc nici un fel de ulei, nu-mi plac, imi ingrasa parul foarte repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

eu mi-am luat un ulei de par de la Kallos (e profesional) cu cristale (pt par blond) si scrie pe el ca se recomanda si ianintea intinderii parului carliontat , avand efect de protectie termica!
eu sunt multumita de el, isi face treaba!!!
depinde foarte mult cat pui pe par, pt ca daca exagerezi o sa arate ca si parul nespalat (orice produs ai folosi)!!!
multa bafta

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Poti sa gasesti la astia produse bunute...poti sa te uiti si pe site.
Au magazin, si te mai sfatuiesc si tantile alea.
www.ecovital.ro

ECOVITAL PETRESCU SCS
Birouri si Livrari
Str Buzesti nr 27-29 Sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021 312.82.70, 310.20.90, 310.20.91, 317.70.73
E-mail: ecovital@rdslink.ro
Mobil: 0746.21.21.25;
0724.08.94.57

SHOWROOM
Calea Floreasca nr. 77
Tel: 021-231.57.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Si eu am parul ondulat si am vesnica obsesie a parului intins. Desi parul meu arata foarte bine ondulat, dat cu crema si uscat cu difuzorul, cateodata mai fac cate o schimbare.
Ulei de par cu cristale de la Wella este cel mai bun. Se da pe parul umed, inaintea uscarii cu peria si impiedica electrizarea parului.
Eu, pentru ca ma vopsesc blond de ceva ani, folosesc saptamanal o masca de intretinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Si eu am parul ondulat si il intind cu placa dupa ca am uscat complet tot parul. Exista o solutie foarte buna pentru protejarea parului care este intins cu placa si care ajuta si la intinderea parului, MATRIX (gama profesionala), cred ca produsele se gasesc numai in saloanele de coafura. Este super bun!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu folosesc Sleek look de la Matrix.
Si eu stiu ca placa se foloseste pe parul perfect uscat si fara spuma sau gel.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

aceeasi problema cu parul ondulat....imi place mai mult intins
am citit acum despre gama de produse de la wella wellastrate, stie cineva ceva despre ele?
am inteles ca sunt produse profesionale,insa nu se specifica cat ar rezista, spun ca in functie de lungimea parului, de gradul de ondulare...
stie cineva ceva, ati auzit de produse?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Eu folosesc Sleek look de la Matrix.
Si eu stiu ca placa se foloseste pe parul perfect uscat si fara spuma sau gel.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

asa stiam si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce e ala ulei de par cu cristale si cum se foloseste? cam la ce pret este?
clyo, da pe parul semiuscat pun placa..dar nu mereu am chef...k imi place cum se si onduleaza singur. si sincer mi-e si teama si nici nu am chef k ma spal 1 zi da 1 nu

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput