par intins

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

mutumesc de sfaturi .

dar de regula , ce scrie pe sticlutele de ulei , ca ulei de par nu scrie.........

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va rog, da-ti-mi mie parul ondulat. vi-l dau pe al meu drept si fara volum.
lasati-l ondulat, e cel mai frumos par, si usor de aranjat.

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Si eu am parul ondulat si il intind din cand in cand, ca am nevoie de ceva diferit.
Folosesc Redken - Align 12 - se aplica pe parul umed, inainte de a-l usca.
http://www.redken.com/products/index.cfm?action=showproduct&p=648&bt=2&b=269
Apoi usuc parul cu uscatorul. Cand e complect uscat folosesc flat iron - Chi. Atentie mare cu aparatul de intins parul, ca daca e ieftin iti poate arde parul. Un aparat bun costa cam 100-150 de dollari, dar daca iti indrepti parul des (o data sau de 2 ori pe saptamana) e o investitie care-si merita banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

vreau si eu par ondulat.Oare de ce femeile care au parul drept il vor ondulat iar cele care il au ondulat il vor drept?

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Toata "tineretea" mea am "suferit" din cauza parului.E foarte des si firul gros si ondulat.Si mai stiti ca in timpul lui Ceasca nu prea erau coafeze care sa stie cum sa-l tunda ( Cel putin la mine in oras).La mine era exclus ( si acum e la fel) sa ma usuc cu foenul.Aratam dupa aceea ca mama padurii.Imi doream si eu un par mai ordonat. Acum am de 1 an de zile placa de intins parul.Sunt super fericita dar parerea mea e ca nu prea trebuie abuzat de ea.
Si eu stiam ca nu trebuie sa te dai cu spuma inainte sa se intinda parul.Am citit asta si pe instructiunile de utilizare ale placii.Probabil ca se lipeste spuma de placa incinsa si o strica.
O smecherie pe care o aplic eu pt varfurile electrizate:aplic putin balsam de par pe ele si isi revin.Si inca ceva am observat: daca nu-mi intind parul decat a doua zi dupa ce m-am spalat pe cap parca nu se mai electrizeaza chiar asa...

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu mi-am luat mai nou o chestie de la Kallos care este un balsam leave in, special de folosit inainte de placa (scrie la modul de folosire!). Eu nu am placa dar il folosesc cu peria si feonul si merge foarte bine, intinde excelent parul ondulat, nu se electrizeaza etc.
Evident exista si produse mai scumpe si excelente, din gama profesionala de la L'Oreal, KMS si TiGi. Astea mi se par cele mai tari, mai ales TiGi, dar daca nu aveti de dat o cautza de bani, Kallos isi face treaba ok, costa 50 000 lei o sticlutza de 300 ml. Sticla e aurie si pe ea scrie hajkiegyenesito balsam are "protein si jojoba oil", e si restructurant...bla-bla...ideea e ca functioneaza foarte bine!
Mult succes la indreptat!

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Ioana, de unde ai luat chestia aia de la Kallos?
raportul pret calitate la produsele Kallos mi se pare super bun dar prin Ploiesti nu am gasit nicaieri.
ce TIGI ce sa spun? sunt excelente dar si preturile pe masura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Este reprezentantza Kallos la Balif. Si eu am descoperit-o de vreo luna pentru ca nu mai fusesem pe acolo. Au orice chestie de la Kallos, eu mi-am luat o gramada de prostioare. Oricum, balsamul asta e chiar bun, cel putin pentru mine!

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Multumesc INA.O sa incerc cu Kallos sa daca-mi foloseste. Am avut mai demult placenta de la KALLOS dar faceam matreata de cite ori o foloseam . Dar pt. 50.000 merita sa incerc. Se intimpla ca si produsele scumpe sa nu mearga pe orice tip de par ....asa ca...
Sper ca pana la urma sa gasesc ceva sa ma ajute ca ma streseaza parul asta infoiat. m-am saturat de gel si spuma , il intind si scap de-o grija.
pupici si multam fain tuturor

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Si eu am parul ondulat si il intind din cand in cand, ca am nevoie de ceva diferit.
Folosesc Redken - Align 12 - se aplica pe parul umed, inainte de a-l usca.
http://www.redken.com/products/index.cfm?action=showproduct&p=648&bt=2&b=269
Apoi usuc parul cu uscatorul. Cand e complect uscat folosesc flat iron - Chi. Atentie mare cu aparatul de intins parul, ca daca e ieftin iti poate arde parul. Un aparat bun costa cam 100-150 de dollari, dar daca iti indrepti parul des (o data sau de 2 ori pe saptamana) e o investitie care-si merita banii.

Te rog, imi poti da exemplu mai detaliat despre ce ar putea insemna un aparat bun ? Daca se poate se firma...

Si eu vreau sa-mi intind parul, nu-mi mai place ondulat.

Eu am vazut unele cu placa de ceramica 30 $ la Costco, care cica nu ard parul, sunt bune ?

Mergi la inceput