Clubul nurorilor (4)
M-am gandit ca suntem multe nurori pe aici care am putea impartasi experiente placute sau mai putin placute legate de socrii nostrii, fie ca locuim cu ei sau ne vedem din cand in cand.
Cum va intelegeti cu socrii? Va incanta sau va oftica?
Ce metote de imbunatatire a relatiilor ati gasit voi?
Haideti sa ne "racorim" aici
Topul soacrelor (cu + si -)
camelia75
loreen
olim
Giana
badjoke
Himmelsduft
gyly
impreuna
Boobooricu categoria "dragoste si ura"
boeru
Naty
ralucames
inaioana
klumea_blondy
a.cicel
jozsaerika
monagan
devylla
gabibarta
cornelianeli
dia_bi
Ralu-Cat categoria "Iart-o Doamne, ca nu stie ce face!":)
alexa00
kisstherain999
diadaniela
BraveGirl
mara95
Lona
Paula2003
Bee
corneliaa
diaan
lavinai
adimercedes
axia
Siminaf
meb
cristiama
Gargaritza
cherry22
Ileana Cosanzeana
alionushca
Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63632" target="_blank">partii a treia
Gargaritza spune:
Buna dimeneata zonei free of soacre!
Ce mai fac soacrele voastre?
A mea nu stiu ce face ca nu mai suna....of, of, of...ce tristete pe capul meu.
Garga si Irinuca
POZE
impreuna spune:
Paula nu te mai necaji din cauza socrelei ca nu merita, gandeste-te la puiutii tai care sunt cei mai importanti.
La multi ani Alexandrei, si tot ce va doriti mai bun pentru ea sa se implineasca. V-am vazut pozele si sunteti tare scumpe si plimbarete
Mai ai putin si nasti, iti dorim de pe acum o nastere cat mai usoara si un puiut sanatos si voinic.
Apropo, cine o sa te ajute cu copiii dupa nastere? Ca din cate imi dau seama, pe soacra nu prea te poti baza.
kisstherain999 multumim de link, e fain si vreau sa-l studiez amanuntit
No ziceti fetelor
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
paula2003 spune:
Multumesc mult Flavia.
Si voua tot ce va doriti. Acum este putin racita, are doar 40 gr. si sunt stresata si nervoasa si nu stiu ce sa-i mai dau sa-si revina, e moale si plange si nu vrea decat in brate....sunt stresata. Nu pun la suflet ce-mi face dar imi vine sa o cand aud de ea si mai ales cand se baga si ne da sfaturi.....
Va pupic si o zi buna.
Paulacu Paul 37+ siAlexandra
diadaniela spune:
Fruntea sus Paula!Sanatate Alexandrei!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Ileana Cosanzeana spune:
Salutare nurori!
Ma primiti si pe mine in randurile voastre? Doresc sa fiu trecuta si eu pe listutza cu ALBASTRU ( inchis daca se poate)...De ce? Pai...posed una bucata soacra acradin aia care iti ranjeste in fatza si te mushca de pe la spate...Hai sa va zic de ce nu o inghit nici cu apa plata:
-nu a fost de acord sa ne casatorim ca cica fi-su era prea tanar(23 ani) si ea nu se astepta ca el sa se insoare inainte de 28-29 de ani
- mi-a facut numai nervi 1 an de zile cat am stat la ei, nici nu mai vreau sa-mi aduca minte de perioada aia...cu scandaluri ca nu vine la nunta noastra, etc, etc
- nu se intelege deloc cu socrul meu( sunt ca doi staini) si se refuleaza pe sotul meu de saracul are repulsie numai cand o vede: ii zice "iubirea vietii mele", sare pe el si-l pupa...
-s-a suparat pe noi ca nu -iam cerut parerea: am inchiriat apartamentul NOSTRU unei persoane si i-am lasat- printre altele- si calculatorul NOSTRU. Cand a auzit s-a inverzit toata si a pus o fatza de proasta ca "de ce nu i-am cerut si ei parerea"!!!!
-daca ar putea si daca nu i-ar taia-o sotul ar vrea sa stie tot ce facem noi, cati bani castigam, pe ce-i dam, desi eu (si nici macar sotul meu!!!)nici pana azi nu stiu cat castiga.
Ehh, dragele mele, si ar mai fi multe de adaugat, dar deocamdata atat...Ce ziceti, ma primiti?
Gargaritza spune:
Eu sustin aprig actiunea anti-soacre acre asa ca i wellcome you.(am scris gresit?)
Garga si Irinuca
POZE
cherry22 spune:
Si eu sustin cat pot de bine actiunea anti-soacre. Deci, bine ai venit printre noi, Ileana! Facem galerie
Eu nu o sun deloc pe soacra-mea, nu ma intereseaza deloc soarta ei. Nu ma pot preface ca nu mai pot dupa ea(cum a procedat ea 9 ani), cand de fapt nu o pot inghiti nici cu lamaie. As
va pupez
diadaniela spune:
Jos soacrele!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Gargaritza spune:
A mea soacra acu 20 de min...suna:
"Alo...am sunat sa te intreb daca ai simtit cutremurul ...ca nu vroiam sa te sun ca sa nu te panichezi...". Pai si atunci de ce ai sunat?? eu in gandul meu....Paranteza: eu pot fi definita oricum numa fricoasa nu. Tot ea " Daca venim (cu accent pe daca) ce ai vrea sa ii aducem Irinei??". Pai ce mama ma-sii sa ii aduceti orice numa caciuli si paturici oribile NU.
Cred ca ar trbui sa ma duc la topicul cu cadouri dar nu pot surclasa "chilotii tricotati".
Cred ca sunt si eu dusa...da' numa cand o aud imi vine sa urlu.
Garga si Irinuca
POZE
cherry22 spune:
Gargaritza, si mie imi vine sa urlu numai cand o aud. Cred ca sunt alergica la soacra, mi se ridica parul in cap cand vorbim despre ea. Nu inteleg de ce sunt prefacute si parsive si nu-ti spun in fata ce au de impartit cu tine
A mea a fost numai lugu-lugu 9 ani(desi am simtit rautatea ei), ca apoi sa-si dea in petec. Urasc asa de mult persoanele prefacute, dar mai ales URASC SOACRELE, LE-AS MACELARI PE TOATE CELE AFURISITE
VA PUPEZ