Clubul nurorilor (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

A mea s-a dat in petec de la inceput. Da' tot eu proasta...intotdeauna o tratez ca pe un om normal si de ficare data imi tranteste cate una de ma lasa masca. Barbata-miu zice ca e nebuna si ca ar trebui sa mi se aprinda numa sirene in cap cand vorbesc cu ea...dar eu tot nu ma prind.

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Eu am draguta 9 ani, dar acum nu mai sunt dispusa sa-i suport nimic. Cum ma calca pe bataturi, cum ripostez. Sa vada ea ce inseamna sa fii cu adevarat rea. ca doar pe mana mea ramane la batranete, avand in vedere ca celalalt fiu al ei este stabilit in america.

va pupez

Mergi la inceput

Eu am draguta 9 ani, dar acum nu mai sunt dispusa sa-i suport nimic. Cum ma calca pe bataturi, cum ripostez. Sa vada ea ce inseamna sa fii cu adevarat rea. ca doar pe mana mea ramane la batranete, avand in vedere ca celalalt fiu al ei este stabilit in america.

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Paula, imi pare tare rau ca Alexandra nu se simte bine tocmai azi de ziua ei, dar o sa treaca, o pupam dulce. Sa sti ca eu mai trag cu ochiul pe la topicul vostru (vecin cu noi) ca sa vad ce mai faceti, insa n-am indraznit sa va spun, asa ca va admir din umbra

Ileana Cosanzeana sigur ca te primim printre noi, nici nu se pune problema, mai ales cu soacra ta "draga" :)

Of mai ce soacre aveti...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Gargaritza tareeeee itzitzita (a se citi nesimtita).....La multi ani pentru Alexandra! Paula sa iti creasca mare, frumoasa si mai ales sanatoasa!

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce mai faceti suratelor?
Mie nu mi-a mers netul ieri, iari azi fiarte prost. Eu ...nu am facut mai nimic in ultimele zile...doar ca m-am ales cu un bebe. Adica peste vreo 8 luni ... voi fi mamica.
Va pup pe toate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea felicitariiiiiiiiiiii mamico!
Adica n-ai facut nimic zilele astea, numa un bebe (de fapt luna asta)
Sa fi o mamica fericita cu un bebe pe masura!

Mergi la inceput

Felicitari!
Sarcina usoara!

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea felicitariiiiiiiiiiii mamico!
Adica n-ai facut nimic zilele astea, numa un bebe (de fapt luna asta)
Sa fi o mamica fericita cu un bebe pe masura!

Mersi mult de tot. Pai..zilele astea n-am facut decat sa astept sa vina CM sau sa iasa testul pozitiv. Ori una ori alta. Imi era indiferent, numai sa nu fie cava grav. Va dati seama ca nu planificasem asa ceva, inainte de nunta. Dar nici nu ma gandeam ca in prima luna in care renunt la pastilute vine bebeul. Asta e. Sanatos sa fie. Asta vreau eu, ca iubi vrea Sa fie sanatosi. Adica vrea gemeni.

POZE

Mergi la inceput