Clubul nurorilor (4)
Raspunsuri - Pagina 3
cherry22 spune:
A.Cicel felicitari pentru bb!
Auzi la ea, nu a facut mai nimic
va pupez si va doresc o seara frumoasa
diadaniela spune:
Felicitari pentru !
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
felicitari a.cicel pt bb!!!!!!
iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa fii o mandra mireasa gravidutza!!!!!! tu ai de doua ori de ce sa fii fericita: o sa fii mireasa si o sa ai si un bebe
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
kisstherain999 spune:
Felicitari Cicel !!!
Gata chiar daca nu s-a terminat postul nu mai pot rezista, ma bag.
Desi ne-am mutat la casa noastra de aproape un an, soacra nu a fost niciodata pe la noi desi am invitat-o(socru' da). Nici macar atunci cand am sfintit casa. S-a cam ofensat ca am plecat de la ea, dar nu s-a aratat niciodata, mandrie prosteasca de?!?
Sambata l-a adus pe sotul meu cu masina pana in fata scarii si nu a dorit sa intre desi sotul a rugat-o. Nu stiu daca ar trebui sa ma supar sau sa fiu bucuroasa ca nu ne viziteaza, oricum mi-e ciuda ca nu vine ca sa vad ce moaca face cand ne va vedea minunatul cuib.
Craciunul trecut am primit de la minunata socrela, dupa cum am mai postat si la alt subiect, (pe langa "minunatele" cadouri) o felicitare ingalbenita si cacata de muste, pusa intr-un plic prea mic si nescrisa bineinteles.
Ce ati spune daca i-o returnez anul asta? Desi nu cred ca pot.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
lavinai spune:
kisstherain999 nu i-o darui tot pe aia, ca nu e "frumos" sa dai inapoi ce ai primit.....[xx] dar incearca sa faci rost de una la fel de"frumoasa" si daruieste-io pe aia!! parerea mea
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
camelia72 spune:
Felicitari Andreea(a.cicel),sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Siminaf spune:
Felicitari, Andreea! Sarcina usoara, petrecere frumoasa la nunta si un/doi bb sanatos/i!
La multi ani Alexandrei!
Pupici tutulor nurorilor!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
a.cicel spune:
[navyMultumesc de felicitari fetelor. Eu acum ma bucur doar cu voi, ca iubi e plecat iarasi in delegatie iar parintilor mei inca nu le-am spus. Asteptam confirmarea oficiala de la ginecolog (vineri) si sambata mergem sa ii anuntam ca vor deveni bunici. Mama va fi cea mai surprinsa, avand in vedere ca am asigurat-o ca pana dupa nunta nu facem bebe. Dar s-a intamplat si eu ma bucur. Parintii mei insa sustin ca nu sunt batrani ca sa fie bunici. Dar daca o sa am baietel tata o sa mi-l ia, ca el a avut parte numai de fete (3). S-a bagat si soacra mai demult, ca sa-i dam ei copilul sa il creasca, si noi sa mergem la serviciu. A innebunit???? Eu fac copii sa-i creasca ea? Chiar crede ca ma pot desparti de puiul meu? Cred ca nimeni nu ar putea face asa ceva.[/navy]
POZE
gyly spune:
Felicitari Andreea. Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara.
Eu de soacra nu am ce sa mai zic ca zilele astea ne-a ajutata enorm, si ni ci nu ma mai intereseaza dacac face ceva naspa ca il am pe bebe bolnav si fiind cu nervii la pamant ca nu se face bine ii raspund raspicat la orice zice. Ea tace din gura, probabil ma intelege nu stiu sigur.
impreuna spune:
Andreea, sa ne spui si noua cand faceti anuntul, cum au reactionat toti
Aseara am avut niste socrii tare scmpi, au avut grija de Sara si eu cu sotul am plecat sa ne distram
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"