Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62712" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (34)
* at_andreea ---

* Loreen ---

* Mariamunteanu ---

* Mariamunteanu ---

* kitty_b ---

* Nelia ---

* Yael ---

* Micorint ---

* Cornelia ---

* Fran ---

* maysa ---

* Tdi ---

* tzumpiloi ---

* pisik 4ever ---

* Ile ---

* Carolinah ---

* mstroie ---

* Alina Balan ---

* Ada_74 ---

* Nefertari ---

* Corni ---

* tamar ---

* Anky ---

* Androix ---

* Mamaruta ---

* Robotzica cucului ---

* Carmen-Emiliana ---

* Andra_bb ---

* Mygirl ---

* Roisin ---

* Florentina G ---

* red rose ---

* corail ---

* Stefania Nicolae ---

* lucas ---

* Beatriced ---

* alina_a ---

* monu ---

* Boobooricu ---

* gabitzam ---

* Babygirl ---

* danib ---

* ChrisDun ---

* Cloreta ---

* Margott ---

* Simonaeus ---

* Cezara08 ---

* Andutzy ---

* Gusta ---

* denisa73 ---

* geanina anghel ---

* Ruxel ---

* Aurasa ---

* Mercedes ---

* Sim76 ---

* OlgaTarziu ---

* Danelutza ---

* Tora97 ---

* inesuca ---

* Iuliana ---

* viviT ---

* Sufletzica ---

* NewMami ---

* elisor ---

* Crissi ---

* andreea.a ---

* Pengunica ---

* Speranta nu moare ---

* monicica ---

* Crissu ---

* laura radulescu ---

* Mickyyy ---

* ioanailincam ---

* Luluku ---

* isto2005 ---

* elly_b ---

Raspunsuri

beatriced spune:
G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii
Masuratori dupa nastere!
Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 56, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: G 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Alina.a: G 79 kg
Pisik4ever: G 73 kg
Andreeaatan: G 98 kg, T 98, S 105, strategie: 6-7 antrenamente pe saptamana (impartite cat se poate de egal intre weight-lifting, stretching si tae-kwondo) si calcularea caloriilor in ideea unui regim low-carb.
Cat am slabit!
Beatriced: G 59 (-1), T 71 (-3), B 82 (-7), S 91 (-2)
Carolinah: G 61.2 (-5.3)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 63.5 (-2.5), T 69 (-6), B 77 (-7), S 99 (-6)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 55 (-1), T 73 (-3), B 79 (-2), S 93 (-3)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 64.3 (-0.7), T 82 (-7), B 95 (-3), S 99 (-3)
Pisik4ever: G 68.5 (-4.5)
Corni: G 60 (-3), S 102 (-3)
Andreeaatan: G 95 (-3), T 91 (-7)

loreen spune:
Ioana mi-ai incurcat fetele...de Delia e vorba cu praful...pai laptele Hipp il iau de la sensiblu,borcanele la fel,doar cele care-mi lipsesc din garderoba dupa ce le achizitionez de pe la metro ca au gama mai larga decat la selgros...
Androix apai de prieteni astia sunt satula pana-n gat...dar asta e...stii vorba aia in tara asta prost facuta...etc...beep...
La ce gaura monumentala am in buget slabe sanse sa ma pot ingrasa de Craciun cu ce vom cumpara...noroc ca voi sta la 5 minute de Mc...bine ca i-am luat la plodu mic jucarii
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Androix spune:
Elisor, vad ca nu sare nimeni pe tine asa ca sar eu go Elisor, go! Stai linistita ca nici la mine nu intra carnea asa goala asa ca eu am transformat zilele de carne in zile de legume cu friptura. Mai scap si la cateceva dulce, ca deh, imi cere pipota dar ma bucur tare ca dupa aceste 3 zile de desfrau cantarul e tot acolo asa ca azi am inceput cu lactate plina de speranta.
La fel, felicitari si incurajari pentru toate fetele care au declarat razboi grasimilor de pe unde vreti voi ale mele sunt pe burta si pe fund. Eu zic ca indiferent cum ne-am ales sa actionam cheia succesului este perseverenta. Insa ma gandesc cu frica la Craciun. Inca mai caut o solutie ca sa nu ma ingras la loc, mai ales ca pana atunci mai am de dat jos inca 5 kilograme conform planului pe care mi l-am facut.
Loreen, si eu te sustin de la departare. Si Mihai al meu a mutat muuuulti colegi, i-a ajutat sa-si care mobilele, usile metalice, dar cand vine vorba sa avem si noi nevoie culmea ca nu apuc sa vad cum e cu prietenii ca lui ii este rusine sa le ceara ajutorul
Deci aproape just as bad... Si cum adik o sa-ti simtim lipsa? Sper ca doar pana te instalezi mai bine... Ai net acolo da?
Speranta, mai imi pare rau ca ai asa probleme cu socrella. Din pacate intr-adevar situatia este de asa natura incat nu prea poti sa comentezi. Dar poti sa ingorsi obrazul. Si cand zice VREAU sa mananc sa te faci ca nu auzi. SI daca mai zice o data te scuzi si pleci cu copilul la plimbare exprimandu-ti speranta ca foamea ei va gasi o rezolvare pana la intoarcerea voastra. Singura ta scapare ar fi fost sotul, dar asa cum a zis si Ioana si mie imi face impresia ca nu te va auzi. Ai rabdare sa se aranjeze si ai tai si poate da Dumnezeu de se inzdraveneste si socrosenia si o taie la ea acasa. Si poate cine stie va veti putea aranja si voi mai bine. Offf, tare rau imi pare ca dupa ce ca intri asa de rar cand apuci s-o faci in loc sa ne povestesti de frumoasa Julia esti suparata din cauza soacrei.
Margott, pupam Davidutu' sa-i treaca de cazatura. Of, si eu ma gandesc cu groaza ca va veni si pentru noi prima busitura, mai ales cand tre sa-i fac baie singura si mai sunt nevoita sa-l las singur in dormitor pe pat ba pana ii umplu cadita, ba pana ii fac laptele. Alerg intr-un suflet dar intr-o buna zi el va fi mai rapid decat mine... Hmmmm poate ar trebui sa-i pun perne pe langa pat.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

ioanailincam spune:
Loreen, dar eu ce-am zis? Oare Bianca? In orice caz ma gandeam la Delia, dar probabil eram cu gandul la mobilul Biancai.
Ah, mi-ati luat-o inainte ca voiam sa deschid eu capitolul asta daca tot eu il incheiasem pe precedentul. Nu aveam nimic de spus, dar doar asa, de dragul simetriei.
Barbatul tot nu a venit
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

andreea.a spune:
In primul si in primul rand, multumesc frumos pentru incurajari! Am reusit (si cu ajutorul vostru) sa-mi mai ridic moralul. Azi nu am mai tinut 3-3-3, dar cred ca ma apuc de poimaine din nou. Oricum, la ce pofta de mancare am avut azi.. tot un fel de regim am urmat.
Tdi – felicitari pt kilogramele in minus!
Si Loreen – iti facem si noi galerie pt mutat!! Bafta si mult, mult spor!
Elisor – mi-as dori sa incap in pantalonii mei de dinainte de sarcina. Incap, dar nu pot sa respir. Si asta ma enerveaza la culme. Stiu ca nu sunt grasa, realizez. Dar mi-as dori sa fiu.. mai ca inainte, accept si 2-3 kilograme in plus. Daca as avea 50, schiar 51 as fi in extraz. Si vezi ca mi-am propus chestia asta si acum nu-mi mai iese din cap. Si pt ca stau toata ziua acasa, ma vad in oglinda.. si nu-mi place de mine. O fi o perioada care va trece? Habar n-am..
Olga – ce ma distrez! Tu vrei sa-i tai parul lui Tony si eu ii numar firele de pe chelie lui fi-miu. Pai treaba e asta?
Speranta – zic si eu: multa, multa rabdare.. Si cand nu mai ai rabdare, ignor-o daca poti. Oricum, ii dau dreptate lui Androix.
Si FELICITARI pentru vorbaretul Thomas!!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Neatza...
LA multi ani Nichita Daniel...banuim ca ai crescut mare si sanatos...
Mai a mea domsoara vad ca de vreo saptamana joaca mambo-geambo cu rabdarea mea,adica dupa baie programul de rigoare dupa care adoarme...la nici o ora de la adormire incepe sa planga in somn...prima oara am mers la ea am luat-o oin brate pentru suspectam oarece durere de gingii...binenteles ca in brate a trecut durerea...oare chiar asa dresate sa fie gingiile incat sa le calmeze bratele?! Bine ca adoarme repede dupa aia ...insa persista in obicei si ma gandesc cu groaza ca de joi o las la femeie pana termin...bietul copil,dar vai mama ei de femeie...
V-am auzit vorbind de epidemia de rujeola...este peste tot sau doar in anumite orase?!
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

andreeaatan spune:
Loreen-urletele astea le avea si Thomas in program, eu cred ca e de la dinti.
Dar, mare minune, azi noapte a avut o mica serie de maraituri la 12, dar s-a pototlit singur, iar al 3 noaptea a scos ceva sunete plangacioase si sa dus tati la el...
.
Azi dimineata am crezut ca am visat, dar s-a intamplat...., asa ca discutia de ieri a dat roade.
In rest, toate bune, dar chiar vreau sa-i cumpar ceva si lui tatai, ca acuma merita, ieri nu prea merita.
Si maica-mi nu stiu ce sa-i iau... I-am tot luat cosmetice, dar altceva as vrea-haine nu vrea, nu stiu...Oare daca o duc si pe ia la cosmetica ii place? Cred ca tocmai am avut o idee grozava.
E posibil sa ii iasa ceva masele inainte de alti dinti de sus? Ca locul unde trebe sa iasa maselele este cam umflatel!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

elisor spune:
La multi ani, Nichita Daniel! Sa cresti mare, sanatos!
Buna dimineata! Si ziua toata!
Azi cand puteam si eu sa dorm, ca uite mandra inca nu s-a trezit, m-am sculat pe la 5 cu o durere de cap de imi vine sa ma
repede hapurile pt. migrena si sper sa pot sa fac ce mi-am propus azi.
Sunt fericita ca a inceput scoala!!! Uraaaaa!!! Calculatorul e doar al meu pana la pranz, cel putin teoretic.
Colegelor de suferinta intr-ale dietei le urez succes si azi si rezistati fetelor ca e pt. un scop nobil: intoarcerea la garderoba din dulap, nu ca ati umbla goale, dar ma gandesc ca or fi haine dupa care tanjiti
Andreeaatan felicitari vorbaretului Thomas, in curand ajungeti la conversatii "intelectuale".
Eu, ca si cu Andreas, imi doresc sa poata spune ce o doare, dar sa nu o doara, ca sa nu mai merg pe bajbaitelea.
Olga traditia spune multe, daca ai timp sa o asculti. Multe tampenii am mai auzit, una ar fi sa nu ti copilul sub 1 an in fata oglinzii... Beatrice asa imi place si mie sa pun traditia la dos, ca sunt rebela de felul meu.
Speranta nasoala treaba cu socrella, asa zic si eu ignor-o, o stergi la "dos" si tot ea are gura mare???
Loreen acum vreo 2-3 zile a zis de epidemia de rujeola si cele mai multe cazuri s-au inregistrat in C-ta (nu stiu, vorbea de judet sau oras). Nu pun smilles!
Ioana cutele sunt irelelvante (asa graita ortopedul), iar nucleii de crestere apar in jur de 5 luni si se vad pe radiografie. Dar retardul motor il stabileste neurologul nu ortopedul. In rest nu mai retin ce vroiai sa stii, daca mai e ceva revin-o.
Gabitza te-ai lamurit cu indemnizatia? Societatea iti da indemnizatia de 780, iar restul sporurilor sau ce sunt trebuie sa vezi ce caracter au, daca sunt de natura salariala sau nu, daca se retin contributii pt. ele, dar cel mai bine stiu ce-i de la tine de la servici.
Boobooricu zbor usor catre obarsii! Las'ca nu-i atat de negru cu gripa, rujeola, sa feresti fata de aglomeratii.
I-ai explicat Julianei unde vrei s-o duci echipata asa de sport?
Adina nu sunt din capitala dar eu am luat din Carrefour, dar toate farmaciile au borcanele Hipp, mai ales astea care au peste tot filiale.
Androix ieri faceam foamea prin oras si am dat nas in nas cu KFC si am intrat, am privit si am iesit ca mi-am zis pui, pui dar cum il prepara? Am inghitit in sec si gata! Daca eu supravietuiesc zilelor de carne, atunci se poate orice.
Eli, Bianca & Andreas

corni spune:
Si eu sunt speriata de epidemia de rujeola.Cum se manifesta? De ieri am observat pe piciorusele Timeei niste bubite dar am banuit ca a avut dressuri groase,flausate si o fi transpirat pentru ca bubitele incep de la glezna pana la nivelul pampersului. Pe corp nu are ,doar pe obrajori cateva si la fel am pus pe seama balutelor.Asi vrea sa vi le descriu ,nu stiu daca reusesc, sunt grupate , foarte mici , nu sunt de culoare rosie,ca niste cosulete foarte mici fara continut,mai bine zis ca o iritatie. Nu a luat contact cu copii nevaccinati. Am scos-o afara. Se poate contacta si din aer?
Imi cer scuze ca nu am retinut care dintre bebelusii nostrii a avut, asi vrea sa-mi spuna si mie mamica etapele prin care a trecut . Nu asi vrea sa merg la cabinet tot din motivul acesta si doctorita nu cred sa poata ajunge acasa.
corni si bebe (11 May 2005)

elisor spune:
Mei, e normal ca dupa 12 h sa pape doar 100 ml lapte, pai eu m-am pregatit cu 180 ml, ca-n vremurile bune.
Andreeaatan ordinea e doi jos, doi sus apoi restul, masele, canini. Or fi si exceptii.
Tre' sa scot ciorapul lui Mos Nic ca se apropie momentul.
Eli, Bianca & Andreas