Mamici de iulie-august 2006 (3)

Mamici de iulie-august 2006 (3) | Autor: huacin

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61153" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62205&whichpage=1" target="_blank">(2)

Lista noastra:

1Misy
2Cristina - UM 25.09
3Monicutza- UM 8.10
4Aysha- UM 14.10
5Poliana- UM 16.10
6Pumpkin - DPN 1.07.2006
7Letitia - DPN 4.07.2006
8Mist - DPN 5.07.2006
9Pika-Pika- DPN 5.07.2006
10M floruta - DPN 07.07.2006
11Rh- DPN 8.07.2006
12Tina -DPN 8.07.2006
13Irinuca - DPN 12.07.2007
14Cristina Ioana- DPN 12.07.2006
15Kehleyr- DPN 13.07.2006
16Cornelia Laura - DPN 18.07.2006

cornelia_laura ma uit la cifre si nu-mi vine sa cred... eu abia ma miscam cu 63, tu cum te-ai descurcat?
misy saru'mana! va spun rezultatul maine, dupa echo.
tinasv1 BINE AI VENIT! Sunt convinsa ca toate fetele, care sunt niste adorabine si saritoare, iti ureaza acelasi la fel. Nu cred ca trebuie sa ai dubii. Si eu am fost la echo la 20 de zile, dar era mult prea aglomerat. E bine sa ai grija de voi, mai ales daca ai si antecedente. Daca-mi dai voie sa-ti dau un sfat, incearca sa te linistesti. Daca vei fi calma, relaxata, pe perioada sarcinii, bb va fi calm, linistit, echilibrat si va ramane asa pe masura ce va creste. Iti spun din proprie experienta. La mine prima sarcina a fost cu peripetii. A fost un element care, pe la 3 luni si jumatate mi-a declansat contractiile. M-am suparat foarte tare si, in acea noapte, a inceput nebunia care m-a tinut toata sarcina. Am facut gravibinon, sunt dureroase tare. Dar, am realizat ca trebuie sa fiu calma, relaxata si, in cea mai mare parte a timpului, am reusit. Alexandru, puiul meu, este un copil calm si echilibrat si la fel a fost si ca bb. A mancat mult, a dormit bine, nu a plans decat atunci cand a avut motive intemeiate. Clar a meritat efortul. Toata sarcina trebuie sa te gandesti ca echilibrul tau de acum va fi cel pe care il va avea puiul toata viata. Exista evident si exceptii, dar nu are sens sa te gandesti la asta. Fii bucuroasa, este perioada cea mai frumoasa din viata ta. Acum esti in centrul atentiei, vei fi fromoasa, luminoasa. Dupa ce nasti... nu prea isi mai aduce nimeni aminte de tine Asa ca fii o profitoare, fii pofticioasa, capricioasa, ai tot dreptul! In ceea ce priveste lungimea CM, eu am avut vreo 3 luni, in urma cu un an, cand era de 21-22 de zile, fara a insemna ceva anume... Scurgerile pot fi fie de la implantare, fie pot apare in zilele probabile ale rusilor, dar nu inseamna nimic. Ginecoloaga ce a zis?

Valentina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!

Huacin, saru'mana de sfat, o sa ma interesez si io despre ceaiul de soc,pana atunci beau de menta si tei cu muuuulta lamaie

Misy, iubita, si noi am zis la fel, ca important e sa fie bb ok si sa o/il numim cum ne place noua...
Ce ziceai de stranut? E periculos? Sunt mucioasa rau, stranut si tusesc sec asa...dar maine ma duc la dr sa imi iau papara, sa vezi ce ma cearta

Tina, bine ai venit iubita!
Sa ai grija de tine si orice temeri ai avea, noi suntem aici ca sa te ajutam

Cristina + bb 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Servus, ma primiti si pe mine in gasca voastra?Sunt si eu fericita posesoare a unui test cu 2 liniute!

Ultima data a UM 25 octombrie si dupa calculele mele DPN 1 august 2006.

Lia 4s5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Maslinuta,
bine ai venit si sarcina usoara !
Polianaeu am facut eco endovaginal si la fix 5 sapt s-a vazut un sac gestational de 4,2 mm.Mi-a spus sa vin din nou la control pe 6 dec. Iti mai spun atunci ce s-a mai vazut.
In rest sunt bine, cred, am avut de 2 ori usoare pete maronii,una chiar azi, sper ca nu e nici o problema. Burta nu m-a mai durut sapt. trecuta, asa ca nu am mai luat no-spa decat azi, una, sper sa fie bine in continuare.
Abia astept sa merg la eco sa-l vad pe BB cat a mai crescut. Cand vad la voi ce dimensiuni va da la eco, parca ma ingrijorez un pic...
Am greturi aproape toata ziua, nu vomit, dar imi este rau, nu am chef de nimic, obosesc, as sta in pat tot timpul, iar la servici imi este greu.
Si mai este o kestie : parca mi-a crescut burta un pic, desi nu am luat in greutate. La voi cum e cu burta ?
Va pupa pe toate
Aysha 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Bine ai venit, Maslinuto!

Aysha, sa stii ce se intampla ceva acolo ca si eu am senzatia ca sunt ca un balonas, mai ales ca am talia ff mica si nu fac burta de regula, orice si oricat as manca...ori ne-om fi balonat, ori o fi uterul care creste?...oricum, nu este psihologica treaba, ca seara cand ne pupa tati pe burtica, si el zice ca se vede ceva...

Cristina + bb 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Buna tuturor!
Multumesc pentru primire, intr-adevar sunteti niste dragute.
Maslinuta bine ai venit si tu, noi suntem doua foarte apropiate ca varsta.
Incerc sa fiu cat pot de calma, m-a ajutat mult si weekend-ul, de maine sa vedem.
Bineinteles ca si doctorita mi-a dat acelasi sfat, sa stau cuminte si sa nu intru in panica. Totul e normal pana in prezent, oricum asteptam echografia de Miercuri. Poate atunci vedem mai mult.
Azi a fost foarte bine, nu m-a durut burtica aproape deloc, spre deosebire de ieri cand a fost agitatie mare acolo in burtica.
Valentina - si eu asociez scurgerea maronie cu un fel de simulare a rusilor, a aparut exact in ziua cand trebuiau sa vina.
Voi cum va descurcati cu durerile? Eu nu stiu cum voi sta pe scaun la serviciu, daca mi-o fi ca ieri. Dar o sa vad eu.
Toate luati no-spa? Eu o sa ii spun Miercuri doctoritei ca am dureri si o sa vad daca trebuie sa iau si eu no-spa. Dar in afara de anihilarea durerii mai face si altceva. Poate ma obisnuiesc cu durerea si nu mai iau atatea pastile.
Multumesc de sfaturi si incurajari, si eu sper sa fie bine de data asta.

Sarcina usoara si bebei sanatosi la toate. Aveti grija cu racelile astea. Trebuie sa facem slalom printre ele, mai ales in perioada asta.

Pupici,
TinaS sapt 4,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Maslinuta si Tinasv1 bine ati venit.
Ma bucur in special pentru maslinuta, am vazut ca esti din Montreal. In sfarsit am si eu cu cine sa vorbesc, mai ales la orele la care fetele din Romania deja dorm.
Tina eu nu am luat no-spa, cu toate ca am avut intre saptamana 4 si 6 intepaturi in burtica aproape toata ziua, dar erau suportabile.

Eu sunt "ingretosata" de cateva zile (asta este deja a treia) si nu este placut . Noroc ca pana acum m-au tinut doar max 30 de minute pe zi, insotite de ameteli si cam pe la pranz. Pana acum nu am (am oroare de chestia asta).
Rezistam mai departe, sa vedem ce ne mai rezerva urmatoarele zile. Sper sa ramana asa, ca cred ca se poate si mai rau.

Pupici
Monica
7

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna gravidutze dragute!
Cand intru si va citesc ma apuca o fericire...nu stiu de ce...Mereu imi imaginam cum va fi cand voi fi insarcinata.Si acum chiar sunt!!!
Tinasv1 si maslinuta bine ati venit!Sa aveti o sarcina usoara,usoara si bebelusi sanatosi,mancaciosi,frumosi,destepti si ce mai vreti voi!(frumosi si destepti sigur vor fi,ca doar sunt ai nostri)
Tinasv1 nu are rost sa repet.Fetele au dreptate.Bucura-te ca a iesit testul pozitiv.Esti insarcinata!
Fetelor si pe mine ma doare burta din cand in cand,sunt fericita ca de doua zile nu am mai avut scurgeri maronii,mananc cam orice(cate putin ca ma umflu repede) si sper sa ma urmati toate si sa va simtiti cat mai bine de acum incolo!Aaaa,promit ca nu mai zic nimic de kg!
Pupici!

8+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
maslinuta, bine ai venit la gravidute, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
pika-pika, ma bucur ca nu mai ai scurgeri maronii. Am avut si eu acum o saptamana dar de atunci nici la mine nu au mai aparut.
TinaS, no-spa e un antispastic, adica reduce contractilitatea uterului. De obicei durerile de burta in sarcina sunt date de contractii. Dar poate sa te doara burtica si de la intinderea ligamentelor sau marirea uterului. In afara de no-spa sunt bune si supozitoarele cu scobutil(Scopantil) care la fel sunt antispastice. Eu una am luat si la prima sarcina si acum ambele produse.
Aysha 2, stai linistita cu petele maronii. Am avut si eu. Dr a zis ca fie sunt de la fixarea lui bb in uter fie pot aparea atunci cand ar trebui sa vina rusii.
monica, sa sti ca si eu ca si tine sunt "ingretosata" de 2-3 ori pe zi dar fara varsaturi deocamdata. Dar nu-i timpul pierdut...pe cumnata mea au apucat-o varsaturile dupa 8 saptamani de sarcina....
cristina_ioana, e balonare sigur pentru ca asa am patit eu si la prima sarcina si atunci nu aveam burta deloc, eram si eu mai subtirica. Dar de balonare nu scapam toata sarcina. Eu deja nu mai suport blugii pe mine, trebuie sa tin nasturul deschis.
huacin, ai sa razi dar m-am descucat chiar bine. pana cu o zi inainte de nastere am spalat rufe in cada(atunci nu aveam nici masina)...am fost mai vioaie toata sarcina, chiar si la 100 kg, decat inainte...cred ca mi-a priit...de aia m-am grabit sa raman asa repede...
Eu astept ziua de maine si recunosc ca mi-e teama desi in sufletul meu parca simt ca totul e bine..dar ce-o vrea Dumnezeu..
Va pup pe toate!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna dimineata burticutelor!Bine ai venit printre noi maslinuta.Cristina_Ioana nu vreau sa te sperii insa am inteles ca din cauza tusei excesive fixarea se face mai greu!Si eu am reusit sa racesc,din nefericire!Am inteles ca oscilococcilum ar putea fi luat si de burtici,nu sunt foarte sigura insa o sa merg la farmacie sa intreb,ba chiar o sa cer un prospect sa sa-l citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Ma alatur si eu acestei liste de discutii. Sunt incepatoare si eu in domeniul "viitoare mamica" si de vreo saptamana tot citesc articole de pa sit-ul acesta. Abia astazi am vazut lista de discutii si mi se pare tare faina.
Daca e sa calculez de la prima zi a UM as fi in saptamana a sasea. Probleme cu greata nu am. Chiar ma intrebam daca nu o fi aiurea, dar de vreo doua zile mi se face o idee rau daca simt mirosuri puternice. In rest ma simt cam obosita si as dormi mult mai mult ca inainte.
Ce ma ingrijoreaza pe mine sunt niste stari de ameteala pe care le aveam. Pot fi tot de la sarcina. Parca tot pe site scria ca pot fi de la lipsa de vitamina B12.
Maine oricum vreau sa merg sa imi fac analizele si saptamana viitoare sper sa aflu mai multe vesti bune :).
Aaa, inca o intrebare. Stie cineva o sala de gimnastica pentru gravide in Bucuresti? Eventual cat mai aproape de Drumul Taberei sau de centru.
Va pup si sper sa ajungem, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu bine si in luna a noua si dupa :)

Eugenia

Mergi la inceput