Mi sa stricat astazi epilatorul. Sunt disperata. Ce ma fac fara epilator. Il avem de 7 ani jumate. Era de la Braun. A fost foarte bun, n-am avut probleme cu el deloc. Cred ca s-a stricat una dintre rotitele dintate care invart capul cu pensete. Rotita era de plastic si s-au tocit dintii. Oare pot sa-l repar. Sau sa-mi iau altul nou. Vai ! Vai ! Tare scumpe sunt acum. Nu era deloc pe lista de cumparaturi pentru sfarsitul anului. Stiti care sunt mai ieftine si mai bune?
Eu am avut initial unul de la Philipps. S-a stricat, am mers sa comand numai partea care se stricase si ma costa 27 euro, asa ca mi-am luat un Braun nou cu 30. (asta acum cca 2 ani). Nu cred ca merita reparatul.
Multumesc pt. sfat ! O sa merg sa-mi caut unul nou, daca zici ca asa-i mai bine. Da sa-mi iau tot un Braun? Zici ca Philips -ul nu-i prea bun? Eu am fost multumita de Braun. Dar din cate am vazut Braun-ul este un pic mai scump decat Philips-ul.
Eu am folosit Philipps-ul vreo 2 ani si cevam, apoi s- astricat si eram in RO, am gasit oferta la Braun in Care four si l-am luat. Multumita am fost de amindoua. A, si inca ceva: primul ave si posibilitate de epilare si de ras. Acum, i-l folosesc numai pt ras, pt epilare am Braun-ul.
Eu am un Philips de cca 9,5 ani si de abia acum a inceput sa dea semne de imbatranire. Asa ca, cat de curand va fi inlocuit.
Cred ca tot la Philips raman.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
eu tot philips am si de muuulllti ani, inca merge.
super multumita.e simplu doar o viteza, dar ptr mine e ok.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.