Epilator stricat

Epilator stricat | Autor: gabitzi

Link direct la acest mesaj

Mi sa stricat astazi epilatorul. Sunt disperata. Ce ma fac fara epilator. Il avem de 7 ani jumate. Era de la Braun. A fost foarte bun, n-am avut probleme cu el deloc. Cred ca s-a stricat una dintre rotitele dintate care invart capul cu pensete. Rotita era de plastic si s-au tocit dintii. Oare pot sa-l repar. Sau sa-mi iau altul nou. Vai ! Vai ! Tare scumpe sunt acum. Nu era deloc pe lista de cumparaturi pentru sfarsitul anului. Stiti care sunt mai ieftine si mai bune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am avut initial unul de la Philipps. S-a stricat, am mers sa comand numai partea care se stricase si ma costa 27 euro, asa ca mi-am luat un Braun nou cu 30. (asta acum cca 2 ani). Nu cred ca merita reparatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzi spune:

Multumesc pt. sfat ! O sa merg sa-mi caut unul nou, daca zici ca asa-i mai bine. Da sa-mi iau tot un Braun? Zici ca Philips -ul nu-i prea bun? Eu am fost multumita de Braun. Dar din cate am vazut Braun-ul este un pic mai scump decat Philips-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am folosit Philipps-ul vreo 2 ani si cevam, apoi s- astricat si eram in RO, am gasit oferta la Braun in Care four si l-am luat. Multumita am fost de amindoua. A, si inca ceva: primul ave si posibilitate de epilare si de ras. Acum, i-l folosesc numai pt ras, pt epilare am Braun-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Eu am un Philips de cca 9,5 ani si de abia acum a inceput sa dea semne de imbatranire. Asa ca, cat de curand va fi inlocuit.
Cred ca tot la Philips raman.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu tot philips am si de muuulllti ani, inca merge.
super multumita.e simplu doar o viteza, dar ptr mine e ok.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput