Prietenii omului (17)

Prietenii omului (17) | Autor: Danna

Link direct la acest mesaj

annie-xtreme - catelusul Jazz

aysha - papagalul Guevara, 1 an

louisea - motanul Bandit

viorela-hoff - catelusa Tina

conchita - catelul Kengi

Ramonika si pisicile -
Vladutz Bubulina Maritza
Fulgushor

Sanca - pisicile Mishu si Sasha (1 an) si catelul Oreo

Ciuf - catelul Cezar

Victoria - 3 pisici si 2 catei

Motanik - catelul Pufi si papagalii

missiday - motanelul Benny

maruta - motanul Arristotel Zamisars, catelusa Dolly si papagalul Perusita

orchid - www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Rocco&mid=12622&cid=12991" target="_blank">papagalul Rocco

Danna - catelusa Azara si bracita Ambra

lilanda - catelul Ilie

anamariame - motanelul Sticky

laureta - motanul Pufi

papadie - pisica wilde Marina

scarmanus - pisicile: Suzi si Lili

blue13 - pisica Tzuka si motanul Cookie

flori76 - catelusa Lisa

corneliaa - www.kroko.dan-cornelia.com/" target="_blank">pisoiul Kroko

energy - catelusa Sonia si motanul Oliver

cinta - pisicuta Zuze

firicel - motanelul Tzetze

cafelutza - pisica Tzutzulica

loredanap - motanul Tantza

ionella3003 - pisica Gambuta si motanelul Capone

Jazz - pisoiul Sighi, un beagle - Chomsky, un elkound norvegian - Angel si un Brittney Spaniel - Bently

Giana - chow-chow Sam

Simonitza - motanelul Piki

tumpi - motanul D'artagnian si pisicuta Negruta

Daisy - catelusa Thea - printesa, catelul Pury - Giga - Conte de Savoya si testoasa Mamuc

slakje - catelul corcitura de maltez cu yorkshire terrier Tom

roxy79ro - catelul Nero

carmita_baby - motanelul Mello

gazella - catelul Puffo si feciorul Felix

sinzi_ana - Cora o dalmatianca nebuna

liana30 - catelusa Hera

adusca - catelusa lup alsacian Negruta

anangel_lexi - pisica Matuca, cainele (lup ciobanesc canadian) Nero si pestisorii Cleopatra, Sticky, Cleo, Orange si Silver 2

mishulina - motanul Mishu

Sarita - motanelul Pissi

preda vicky - catelusele Cookie si Blackie

hanna - catelusele cihuahua Hanna si Coli

adrienne12 -pisica siameza Sammy

ariadne - catelusa golden retriever Angel

Darria - cockarita Tara

craciunitza - motanul Felix si pisica Otilia

LauraNicole - pisicile gemene Bebitza si Gipsy si Lady , o catelusa corky

Laura B - motanelul Totane

Yrys78 - catelul collie Fox

monagan - pisica birmaneza Viky

Anderra - motanul Mitsos

Adrianai - pisica Mimoza si motanul Cenush

Nicoll -catelusa Jacky

Himmelsduft - calutul Leo

Menna - cockerasul Ponny

teodora35 - catelusa caniche Jessy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Jacky nu roade prin casa, dar daca e fura cate un servetel de pe masuta si il face bucatele, sau imi cara sosetele prin gradinaCand am fost in Ro am lasat-o la mama cateva zile si cand ne-am intors a zis mama ca a fost ft cuminte doar ca ii cara tot timpul papuci din casa afara Voi cate ore pe zi ii lasati singuri?
Vio tu de cate ori pe an o tunzi pe Tina? Noi am tremato putin pe Jacky dar am zis ca vine iarna si mai bine o tundem la primavara.
Voi taiati ghearele la cuti? Jacky de cand nu mai sapa prin gradina parca i-au crescut ghearele ft mari si zgarie parchetul
Apropo, vrem si noi pe listuta voastra

Nicoll si
JACKY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Fetelor Domnul Director este un ingeras pe pamant, dar chestia e ca e la pubertate, sta si singur acasa destul de mult si se razbuna.

Are jucarii cat incape, e un rasfatzat si jumatate, este el foarte jucaus si e si varsta.Cica mai incolo se va mai calma el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Nicoll,

eu pe Oreo il duceam la 2 saptamani la groomer sa-i taie unghiile, dar de cand l-a apucat mancarimea de piele, nu l-am mai dus. Am incercat odata sa-i tai unghiile dupa o bae, si am taiat la una un pic mai mult. A curs la sange . . . Am stat impreuna cam o jumate de ora, eu tanandu-i laba intr-un servet, sa nu-mi umple in casa de sange. Seara cand am vrut sa ma uit la ungia lui, sa vad daca totul e OK, a facut pipi pe el de frica Asa ca am lasat-o balta cu pedicura lui Oreo, ma ocup numai de Manichiura / pedichiura la pisici.

Si Oreo avea un fix cu sosetele. Prindea cate o soseta de-a baietilor si o rodea la varf... Odata a facut kk o soseta intreaga (probabil ca aia avea gust mai deosebit ca era albastra)

Mai Vio, cam multa liniste pe acolo. Nu mai scrii ca aud vecinii cum bati tu la tasatura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Unghiutele sunt taiate de doamna doctor, ca imi este frica sa o fac eu.
Tuns: o data pe an, vara, datorita caldurii. Arata ca o oitza dar se simte mai bine.
Cumintenie in lipsa stapanului : nota 10 cu felicitari. Cand nu sunt acasa doarme, mai vb. cu vecinii sau latra la balcon dupa alti cateii(pe timp de vara). Nu stiu ce mai face dar nu am primit plangeri de la vecini, imi spun ca e cuminte. Nu am lasat-o singura in casa mai mult de o zi dar chiar daca as lasa-o mai multe zile(nu e cazul, nu ma lasa inima) tot stiu ca e cuminte, nu ar face nimic care sa ne supere, ca e prea iubareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Of Darria cand te aud mi-aduc aminte de prima mea cockerita Suzi, tot asa ii spuneam "cumintenia pamantului" sau "cumintenia lui brancusi". Ore in sir statea singura saraca, avea toata casa la dispozitie si nu facea nici o rautate.
sanca, eu am mai inceput sa scriu osata azi si am apasat gresit pe ceva si a disparut totul. asta ce ai zis tu cu "semnalizarea " ca stie ca s-au facut schimbari, e interessant, nu m-am gandit!
no haideti sa va mai zic una: intr-o seara am iesit valvartej cu Tina la limita, era cu vezica superplina si a facut rapid un pishi lung pe iarba din fata casei. cand ne-am intors, mosu de sub noi a iesit in usa si mi-a facut observatie, ca cica e otravitor pt. iarba.eu i-am spus ca a fost o intamplare, nuuuuuuu ca el m-a "observat" mai demult si catelul tot timpul face "in fata casei noastre". mi s-au aprins lampile cu chestia "observat" si i-am zis cateva legate de asta, ptiu, ce s-a mai suparat!a inceput sa dea din picioare ca si "inspecotr Willouby" din desenele animate, eu am insistat ca nu e adevarat si pana la urm s-asuparat pe mine. vad ca de atunci nu ma mai abordeaza, dar nici perdeaua nu mai falfaie discret la geam.
pe unul l-am eliminat, asta-i ala cu dusul, atunci doar l-am "ranit", acum sper sa-i fi dat "lovitura mortala".
Nicoll, noia am tuns-o a 2a oara pe micuta, tu cum ai trecut granita in Ro ca aveai oarece temeri aprca?
sti ca ne-am mutat apropae de tine? locuim la Moosburg acum.
Sanca , de cate ori ma uit la peretii mei ma gandesc la peretele tau cel rosu si cu regret ca noi nu avem voi sa-i coloram numai in alb, scrie in contract. si la voi sunt asa de aiurite contractele de inchiriere? pe mine ma umfla rasul cand citesc de cate ori pe zi trebuie sa aerisesc casa si care cum sa deschid geamurile in concordanta cu directia de bataie a vantului.
fetelor va pup si mai vorbim.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mey Vio, trebuia sa-i spui lui Willouby ca ai cainele pe o dieta speciala si ca pipiul ei nu e acidic, si ca-i pot da un sample...
Da, si la noi cand inchiriez apartamente sant legi ca n-ai voie sa vopsesti altfel. Dar asta depinde de la cine inchiriezi. Sant foarte multi proprietari care au 2-3 apartamente si nu sant inchirate prin firma. Atunci se poate renegocia contractul.
Oreo sta cam 9 ore singur de 2 ori pe saptamana, cand santem noi plecati la lucru. Asta e ziua lui de alergat dupa fluturi prin curte. Cand plec la servici se aseaza pe patul lui din curte si sta frumos, si stie ca nu merge nicaieri. Dar daca e sa fac faza si sa plec undeva fara el, in ziua mea libera, stie ca nu merg la lucru, si atunci il apuca urlatul - cam un minut... Dar ce urlete, ca se aude la 2 strazi de casa mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by nicoll
Apropo, vrem si noi pe listuta voastra

Nicoll si
JACKY

Nicoll esti pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Danna mersi!
Vio, la granita nu am avut nici o problema,(se gandeau totusi probabil ce nebuni suntem sa facem atatia km cu cainele dupa noi) iar l-a intoarcere au adus-o socrii mei si nici ei nu au avut probleme.
Ma bucur ca esti aproape de noi, poate intr-o zi ne vedem impreuna cu cutii Jacky e o jucausa si jumate.
Noi cu vecini nu am avut pana acum probleme, dar la 3 case langa noi este un caine care latra intruna si ei au probleme cu vecini, au fost chiar somati sa de-a cainele ca deranjeaza prea mult.
Stiu ca in gheare exista ft multe vase de sange si nu e recomandabil sa le tai daca nu te pricepi,mai bine mergi la cosmetica cu ea, dar ma gandeam sa incerc cu o pila . A incercat careva?

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, vad ca numai cainii presteaza pe aci deocamdata. ia sa se bage si o matza in seama.
ce sa va mai zic? Fulgusor al meu (care e fetitza ) merge sambata la scos firele. am operat-o ca nu mai aveam chef sa patesc ca si cu Bubulina. doamne fereste de alti pui, ca si asa de abia am putut sa ii dau pe ceilalti.
oricum o sa-l pastram pe Fulgusor in casa, mai ales ca celelalte matze ies mai mult pe afara.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Noi suntem tare amarati, unul din cainii nostri a fost omorat de o masina. L-am gasit seara cand am venit acasa, intins in santz. Ne-a parut tare rau pentru el, si eu ii simt lipsa, era vesel zglobiu, haios si tare iubitor de mangaieri.

Acum, una din cele ramase e lovita si ea la o labutza, schioapata prin curte si nu ma lasa s-o ating sa vad ce are..I-am dat Ceclor, sper sa isi revina.

Asa ca, la listutza, cine o editeaza...am ramas numai cu doi caini...
V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput