Copilasii de ian-feb-mar 2003

Sub anterior: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54735
Continuam aici:
Copilasii din ianuarie - februarie 2003
27.01.2003 Nicoleta si Stefan 15kg, 93 cm, cu personalitate!
30.01.2003 Elly si Daria Ioana 15 kg, 88 cm
04.02.2003 Loryi1974 si Maria 18 kg 98.5 cm
04.02.2003 Sinzi_ana si David 13,600kg, 98 cm, foarte incapatzanat
14.02.2003 Alina si Luca 18 kg, 95 cm mancacios, vorbaret si pupacios
18.02.2003 Tincuza si Pitzy 18kg 1 m
24.02.2003 Ciupercar si Rebbeca 14.5 kg, 95 cm
Copilasii de Martie
11. 03.2003 Ghinetz si Stefan 14 kg 97 cm
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Raspunsuri

alina023 spune:
Sanzi, pot sa-ti spun ca te invidiez? Vreau si eu "pensie" de-aia ca a voastra.....
Pe Luca l-au tinut mucii o saptamana fix. Eu l-am tratat cu Vit C., Merimar si Pivalone cu Neomicina. Vad ca de doua zile este ca nou desi eu incepusem sa-mi fac planuri de mers cu el la doctor daca nu-i trecea pana Duminica.
Ce sa facem... a inceput sezonul... Dar si noi am inceput lupta contra racelilor. De sambata ii dau Rybomunil.
Sa va distrati dragilor si sanatate lui David!
Alina si Luca nazdravanul
Salvati viata unei bebeluse de numai 6 luni!!!
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm

sinzi_ana spune:
am pus poze noi de la gradi si de la baia in mare de azi
http://community.webshots.com/album/467292031yzjJDN
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
salut.
Noi suntem necajiti... Maine pleaca tati... Va fi o saptamana grea pentru mine. Stefan ma va astepta la cresa pana la 17.30. Mi-e mila de el, dar si de mine.
Pana azi am crezut ca am gasit bona. Nu este asa. Ne-a telefonat sa ne intrebe ce si cum fiindca a primit si alte oferte, eu si sotul am discutat si am hotarat ca daca este fumatoare (uitasem sa o intrebam) nu o luam. Si fumeaza. Noi cum nu fumam, nu vream ca bona sa faca asta. Mai ales ca vrem sa o pastram pana la un bebe mic si dupa... Sper ca am procedat bine. Iar ma apuca disperarea... daca nu gasim bona? Cum ma descurc? Sper ca ma voi descurca. TREBUIE. Mai sunt bone in lumea asta!
Mai vorbim.
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Nicoleta, sper sa fie totul bine!!! Noi femeile suntem capabile sa ne descuracam mai bine cu copil, servici si casa decat barbatii!! Asa ca sigur te vei descurca foarte bine!!!
Azi l-am dus pe David la gradi, caci era mai bine cu raceala si a facut kaka moale!!! Asa ca am dat-o din una in alta!!!
Maine plecam si noi la Brasov, Busteni si alte cabanute de prin zona, sper sa fie David mai bine sa putem pleca la drum fara probleme!!!
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
salut.
Sanzi, multumesc de incurajari. Da, ma descurc, insa numai eu stiu cum. Adica... ma trezesc la 6.15. Plecam spre cresa la 07.00, eu trebuie sa fiu la gradi la 07.30. Apoi la 13.00 fuga-fuguta spre celalalt serviciu. De acolo plec la 17.15, tot fuga-fuguta spre cresa. Pana la 19.45-20.00, stam afara. Apoi in casa, baia, joaca, papa, apoi adormitul, eu mai spal vase, fac un dus si sunt gata de culcare. Este ora 24. Buna dimineata!
Nu mai spun ca este dezordine la noi, ca mancare gatita, numai in wee... Asta a fost saptamana asta. Vom vedea ce va mai fi.
Pana atunci ne laudam ca nu suntem muciosi, ca stie pustiu toate cantecelele si poezioarele de la gradi (mie nu mi le spune decat conjunctural, dar mi l-au laudat), ca spune te rog frumos si multumesc si ca nu am mai avut accidente in Pampers (nici noaptea, nici ziua) din august (ba a mai facut o data pisu in scutec intr-o noapte si atat). Ii place mai nou sa doarma dezbracat de pantaloni in sacul de dormit, cu manecile de la body suflecate. Mai sunt si altele, dar adorm aici.
Sanzi, sa aveti zile bune in plimbari.
Sanatate copiilor si parintilor.
Nicoleta.

Nicoleta spune:
Salut, mamici ocupate!
CAm pustiu pe la noi. Ce va fac nazdravanii? Mai sunt bolnavi?
Stefan a fost ok pana azi, azi am iesit afara si am intrat in casa dupa ce s-a inserat binisor. Se facuse frig si cred ca nu am facut bine sa stau... Pe de alta parte, daca acum raceste... La iarna ce ne facem? A tusit putin inainte de somn. Sepr sa fi fost conjunctural. In rest eu zic ca este bine, mananca bine si doarme bine, are mucisori doar cand este frig afara si stam mai mult. Sper sa facem luna fara sa raceasca iar.
Voi? Ati rezolvat-o cu scaunele moi, Sanzi?
Sanatate si sa ne ...citim cu bine.
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Va pupam...
Noi suntem in Bucuresti, suntem bine.
DAvid a urcat - coborat singur din Zarnesti pana la Curmatura, unde am stat 2 nopti, am fost si pe Postavaru si in Avrig...o excursie calumea!!!
Nu mai tuseste, no muci si nici scaune moi(ala de la gradi se pare ca a fost singruul)...
I-am gasit Imunobaby in Bv la helpnet si e de la erbavita!!!
va pupam
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
am ajuns si noi acasa!!!
am pus si poze:
http://community.webshots.com/album/477252723ttNqvj
Sinzi, Radusi David

loryi1974 spune:
Mariuca a facut diaree de la o felie de cozonac data de tanti care sta cu ea dupa gradi tocmai cand ne pregateam sa mergem la Predeal la tati.Au fost niste zile si nopti cam neplacute,dar ne-am revenit complet.Tusim un pic(jumate din grupa face la fel),dar mergem inainte.Ne pregatim de prima serbare din viata noastra.la sf.lui octombrie "Carnavalul toamnei".Chiar si fara isteria asta cu gripa aviara,pentru ca au intrat in colectivitate,le faceti antigripalul(in caz ca il gasiti)?

ghinetz spune:
Buna,
revin dupa o lunga pauza. Pauza e net, ca de altfel...sunt franta. Scoala, master, casa. Ca sa nu mai spun ca au inceput deja racelile. Iar muci, tuse, dureri de gat.Casa nu mai e la fel de curata ca inainte. Asta imi displace. Dar imi place mult la scoala, am elevi buni, iar a lucra cu adolescentii e placerea mea. Frumoasa varsta, Doamne!!! Ce timpuri! 17 ani! Oare am avut si eu varsta asta?! Cand, ca parca nu-mi mai aduc aminte? Mi-am propus sa o retraiesc alaturi de Stefan. Nu mai e mult. Ca, ma uit la el, si nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut!
Mai revin, ca am acum o pauza de aspirator.
Multa sanatate la puiuti. Fara muci, tuse si/sau dureri de nici un fel.
Oana si Stefanel
http://community.webshots.com/user/ghinetz
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"