Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 2

sinzi_ana spune:
Chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu toata lumea!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
Lory, asa repede incepeti cu serbarile??? Sa faceti poze sa ne aratati si noua...suna asa frumos "carnavalul toamnei"!!!!
Oana tu ce predai? La liceu??? Eu nu stiu daca am mai avea sansa sa mai retraim odata adolescenta vom mai gusta din ea la fel cum gustam atunci...hm...si eu imi amintesc ce dulce era!!!!
Nicoleta? Ce mai spui??? hai fetele, cate mai suntem???? Anya, Ira, Elly, Tincuta, Ciupercar????
Sinzi, Radusi David

alina023 spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu pe aici...
Luca a avut iar o perioada in care nu ne-am mai inteles cu el dar cred ca a trecut. Ajunsesem sa nu mai pot. Chiar i-am spus si lui intr-o seara, ca sa nu tip la el (ca simteam ca explodez de nervi), i-am spus :"Luca, ma disperi!!!". Evident ca a facut ochii mari ca nu a inteles el ce inseamna (slava Domnului ca nici nu a bagat la cap) si si-a continuat activitatea. Adica sa scoata lenjeria de pe pat; eu pe o parte a patului o aranjam iar el pe celalata parte o scotea. Si asta vreo 15 minute pana m-am prins si eu ce trebuie sa fac... Am abandonat activitatea si si-a pierdut si el interesul...
In rest suntem bine...aceleasi tabieturi dintotdeauna...
Sper sa imi schimb jobul cat mai repede ca nu mai suport... Plec dimineata la 8 si ajung acasa seara la 8. Si Luca imi simte lipsa foarte mult, la fel si tatal lui...la fel si gospodaria ...of. Dar poate reusesc ce mi-am propus. Doamne ajuta!
Voi ati vaccinat puiutii contra gripei? Mie doctora mi-a dat Rybomunil dar nu stiu daca sa-i fac si vaccin. Oare se anuleaza reciproc daca ii fac?
Pupici
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

sinzi_ana spune:
Alina, succes sa iti gasesti un nou job!!!! O sa vezi ca va veni cand te vei astepta mai putin!!!
Si mai lasa gospodaria...hihi...ca nu e asa importanta!!!
Eu nu ii fac vaccin lui David, sunt chiar impotriva vaccinurilor antigripale...
Doar ii dau Imunobaby, care este un sirop din naturale care intareste organismul un pic...
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
salut.
Eu sunt tare ocupata, cu 2 joburi... Stefan este ok, tuseste putin. Si eu sunt cam derutata, simt ca nu mai fac fata, insa incerc sa mai rezist putin. Casa mea arata ca un camp de batalie... Si la figurat, nu numai la propriu. Si aici a venit iarna... Sper sa scap repede din cercul asta vicios, ma lasa hardul...
Sinzi, ce contine pana la urma ce ii dai tu lui David? Nu Echinacea? Ca eu asa am vazut... Tot la HelpNet.
Alina, sa stii ca si eu vreau un job, numai unul...Sa vedem. Si Stef a avut o perioada de genul asta de curand... Acum suntem cu jucariile peste tot, nu vrea nimic in debara sau in raft...
Oana, eu la 18 ani m-am indragostit de tati al lui Stef, sotul meu... Ce vremuri...As vrea sincer sa le retraiesc... Inca doar amintirile mai raman. As vrea sa il pot intelege pe Stefan asa cum mi-as fi dorit eu sa fiu inteleasa...
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Si David a inceput din nou sa tuseasca si sa vomite...ma exaspera cu vomitattul...
In rest parca e mai cooperant... sau e juma de zi la gradi si cand il vad nu ma mai deranjeaza asa tare incapatanarea lui!!!
Plus ca daca Radu e mereu acasa acum, ei mananca la masa impreuna, se joaca, repara jucarii, dorm impreuna...si io am timp sa ma relaxez, sa am grija de mine, sa fac bai lungi singura !! (de obicei e davi la marginea baii!!!)
Sinzi, Radusi David

alina023 spune:
Off, nu stiu ce crize de personalitate mai fac nazdravanii vostri dar al meu e din ce in ce mai dificil. In ce sens... A inceput sa ma loveasca daca nu-i convine ceva (gen nu-i dau drumul la TV la desene, nu-l las sa se spele pe dinti in sufragerie etc.) sau sa scoata limba la noi, sau tavalitul pe jos.
Am incercat mai multe metode de abordare: nu-i acord atentie (dar nu reusesc sa fac asta atunci cand vine sa ma loveasca...), il inchid in camera lui (vine in mare fuga dupa mine), nu-i mai vorbesc (dar se baga in sufletul meu pana imi smulge iertarea). Nu stiu cum sa mai procedez pt ca nu-mi place deloc atitudinea asta.
Situatia de fata dureaza (sa zic) de cca o saptamana dar aseara m-a lovit de doua ori si a scos limba la mine si la taica-su' de nu stiu cate ori...
Ce ma faaaaac????
PS Am incercat chiar si cu palme la poponeata dar este complet indiferent la ele....
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

sinzi_ana spune:
Nicoleta, da, Imunobaby are ehinaceea, extract de macese...
Alina, si DAvid e tare capos si face crize de isterie...io cred ca e varsta, sper de fapt...
Am un pusti la gradi, are 5 ani si face la fel...se da cu fundu de pamanat, tzipa, urla, e greu de stapanit...
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
Ce mai fac copilasii??? Cam putina miscare aici la copilasii nostrii!!!!
Sa va povestim ce mai facem noi la gradinita!!
David are 2 admiratoare, Mariuca si Ana-Maria, cu care se joaca pe care le protejeaza si de Mariuca e tare atatasa, o imbratiseaza, o pupa, de fiecare data cand cumparam bomboane sau oua kinder, trebuie sa luam si pentru Mariuca.
Cand il luam de la gradinita, fuge pana la o alimentara din preajma si cere "te rog pumos sa imi dai bomboane cu pistol", sunt niste bombonele bagate intr-un pistol de plastic..., apoi in drum mai avem o taraba cu fructe si legume si mereu trebuie sa cumparam un strugure (chiar daca avem acasa) pe care il duce el in punguta...
Asa ca dupa ce ca platim gradinita o gramada de bani, mai platim si pe drum "taxa de trecere" cum ii spunem noi...
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
Azi am fost pe plaja si e o zisa si calda!!! PArca de abia ieria inceput toamna!!!
Am fost cu tractorul, si David a vrut sa intre in mare cu el, cu remorca plina de nisip, si pentru ca tot insista sa intre cat mai departe in mare, l-am dezbracat la maiou si chilotel, si copilul nostru s-a gandit ca daca tot e dezbracat e pacat sa piarda o baie in mare, asa ca pana sa ne dumirim, el era cu totul in apa si striga la noi " nu e rece!!! e calda!!!".
Cat de calda poate sa fie apa marii la sfarsitul lui noiembrie ne-a fost frica sa aflam, asa ca l-am lasat sa se balaceasca in voie, si speram ca maine sa fie ok!!!
Sinzi, Radusi David