femeile sunt microbiste?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

au luat bataie...ca de obicei...
de la o echipa care nici macar nu a stralucit...
oare cand ma invat minte sa nu mai comentez despre campionatul intern? ca nu merita...

mai nou, nationala spera sa bata Cehia...bla-bla-bla...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

si a venit si ziua meciului...ce faceti, va pregatiti pentru diseara?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

BRAVO ROMANIA!FELICITARI!TINETI-O TOT ASA! si speram sa ne calificam pana la urma la CM din 2006.
A fost un meci super frumos, demult nu au mai jucat asa bine ai nostri.
Am avut mari emotii dar bine ca s-a terminat cu bine.

HAI ROMANIA!!!!

Mergi la inceput

da, dar pacat ca intotdeauna ne trezim in al "n"-shpelea ceas...

vad ca-mi face bine sa fiu sceptica inainte de meci; am schimbat si obiceiul, am iesit sa vedem partida intr-un Pub, se pare ca s-a schimbat si norocul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Mi-a placut mult meciul de aseara,dar cum spuneati si voi...pacat ca romanii nostri se trezesc prea tarziu.Poate totusi o sa avem un pic de noroc si o sa ne calificam.Oricum,frumos meci...la cat mai multe

cata

Mergi la inceput

salutare! ati vazut meciul de aseara (Lyon - Real)? pareri, ceva?

noroc ca se joaca in grupe, isi mai permit rateuri...

oricum, eu am ramas cu pata pusa pe Careu (sau cum se scrie numele atacantului de culoare, inalt, de la Lyon) - ma enerveaza de la meciul nostru cu Norvegia, cand a facut hent, numai ca arbitrul nu a vazut culoarea mainii, si a considerat ca infractiunea a comis-o Chivu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Nu sunt microbista, dar cand joaca Romania, mananc o punga de alune sau seminte si tip cat ma tine gura: GOOOOLLLLLLL.
Mai tare decat sotul meu...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Lupta Steaua!!! diseara la 20.30 este meciul tur cu Vallerenga!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

domne, ma omorati!!!
ce v-o place, nu stiu..........
nu as putea sa ma uit nici macar din dorinta de a deveni simpatica barbatilor...................mi se pare cel mai imbecil sport
pana si summo e mai elegant, mai fair-play, mai curat si mai civilizat, pare chiar si mai gratios!incep sa-l vad mult mai onorabil/stimabil/admirabil decat un meci de fotbal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Steaua rulz!!!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput