femeile sunt microbiste?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ma uit la meciuri cu placere; candva o faceam si cu pasiune.
atunci cand Romania avea echipa nationala care nu lua bataie de la Norvegia pe teren propriu; am plans la campionatul mondial din Statele Unite, cand am luat bataie de la Suedia (din cauza ca a iesit Prunea aiurea).

si norvegienii astia care s-au calificat in dauna Stelei (HAI STEAAAAAAAUA!!!) puteau fi batuti.
ma enerveaza nordicii astia si norocul lor (ma refer si la Danemarca...)

Multi prieteni ai sotului il invidiaza cand vad cum ne uitam impreuna la meciuri - tot ce se transmite din campionatele altor tari.

si ca sa-i confirm lui Darael: ma uit si la fotbal, dar asta nu inseamna ca nu ma uit si la cate un jucator care nu arata deloc rau (preferatul meu e Nesta).

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Klumea .. echipa se numeste rosenborg. Mama lor de norvegieni!

Tot e bine ca pierdut Steaua. E cazul sa revina pe pamant si sa vada exact unde se situeaza. Valabil si pentru Dinamo si Rapid. CRF Cluj e alta discutie, au avut o evolutie super, infrangerea lor era de asteptat raportat la pregatirea fizica si spihica de la noi.

Recunosc ca eu sunt maniaca ! postez oricum pe site-uri de sport, ma cert ( nu ca o doamna ) pentru parerile mele ... si din 12 august ascult pe 92.7 Mhz un post exclusiv de sport ( din pacate in bucuresti, altfel accesibil pe net dar pe un site si nu vreau sa am probleme cu adminitratorii ref publicitate )

Dam drumul si la pronosticuri sau ma multumesc cu site-urile de sport

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Eu uraaaasc fotbalul. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vine sotul acasa si zice ca "este meci diseara, draga, ti-am spus?". Sincer, nu cred ca exista ceva ce sa urasc mai mult decat fotbalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sarcina are urmari neasteptate
Mie de atunci imi place fotbalul, pentru ca multa v reme cat am avut probleme si a trebuit sa stau in pat, sotul meu se mai uita la cate un meci si ma facea curioasa sa ma uit si eu, sau macar sa ascult, ca tot nu aveam altceva mai bun de facut.
Si de atunci...nici eu nici sotzul nu ratam prea multe meciuri (ale Stelei si CFR Cluj) si nici stirile sportive.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

salutare!

ati vazut meciurile de ieri?

eu la Dinamo chiar m-am distrat: la un moment dat a avut de toate: luft in careu, ratari "made in Romania", degajari sau pase aiurea...

ati vazut si cu cine au cazut, nu?!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

cu cine a cazut dinamo?

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by klumea_blondy

cu cine a cazut dinamo?

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

cu Everton (Anglia)-echipa foarte buna
Forza Dinamo!!!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

si io mi-s microbista, de mik tzin cu dinamo - ca toata familia !!

ma uit la meciuri, dar in ultima vreme nu prea mai am timp sa ma uit si la tv, dar cand e un meci important nu ratez.

mai rau e ca prietenul meu (si cu tatal lui) is stelisti si ii mai takinez la cate un meci, dar de ex. la meciul cu rosenborg am tzinut cu steaua, am urmarit asa secvente printre alte lucruri p care le faceam la calculator (am tv tuner), dar eram cu sonorul

ma enervez si io cand joaca prost, sau mai ales cand au o ocazie si o rateaza, iar cand e gol tziiiip tareeee!!!

hai DINAMO!!! TU TUT TU TUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

--------------------------------------
fericirea nu este sa ai ce-ti doresti, ci sa doresti ceea ce ai

Mergi la inceput

hi-hi-hi! Dinamo joaca azi la Iasi!

al meu sot a plecat deja spre stadion, ingrijorat ca n-o sa mai poata intra, desi are abonament!

si eu stau acasa (), ca microbistul in devenire ... necesita atentie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HERRA si noi asteptam sa vedem ce vor face iesenii. Sper sa fie totul bine. INTER a dat goooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll!!!!!!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput