deodorante bune

deodorante bune | Autor: adrienne12

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va cer parerea ce deodorante folositi si recomandati si altora. Personal folosesc cele stick, care tin intr-adevar 24h dar... lasa urme albe pe orice port de culoare inchisa... Desi la tv le fac reclama ca pe piele sint incolore, lasa urme albe al naibii. Va multumesc.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Si eu tot stick folosesc,dar dupa ce-mi dau nu ma imbrac imediat,mai stau asa cateva minute,eventual ridic si bratele putin sa intre mai bine in piele.Eu sunt foarte multumita de ele.catutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si eu tot stick invisible insa dupa ce aplic...dau cu mana sa intind bine sa intre in piele si asa nu mai patez hainele negre

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu folosesc mai mult deodorante spray pe timpul asta tin mai mult dupa parerea mea si la antiperspirante nivea eu zic ca-i tare bun

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si eu sunt interesata de subiect:
1. pt ca intr-adevar toate deodorantele/antiperspirantele (intilnite de mine) pateaza
2. toate (?) contin compusi de Al care se pare ca, in timp, pot determina aparitia unui cancer de sin (?!)

deci, eu as vrea ceva fara Al si care sa nu pateze. va multumesc

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu am descoperit de curand un deodorand-crema care,desi este alb,nu lasa pete DELOC.In plus miroase super si este si persistent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

anelize, amanunte?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ia vedeti:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Pai si in cazul asta ce sa facem???

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Yves Rocher-deodorant creme anti-perspirant.Sunt 4 arome.Eu mi-am luat Pur Desir de Lilas.E de liliac si chear miroase toata ziua..............a liliac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna,

Incercati stick Vichy, antiperspirant. Nu are nici un miros, este transparent, nu pateaza, nu are aluminiu.

pa,
criss

Mergi la inceput