deodorante bune
Raspunsuri - Pagina 2
herra spune:
eu nu mai folosesc antiperspirant, de cand am citit ca ar putea favoriza aparitia cancerului;
folosesc un roll-on de la nivea, barbatesc (albastru); pe el scrie deodorant, nu antiperspirant.
inainte am folosit antiperspirant de la amway - transpiram la greu pe fata, dar la axila eram uscata!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
adrienne12 spune:
Wow! Chiar ca asta nu stiam! Rog fetele din America sa-mi spuna unde pot sa gasesc deodorante Yves Rocher caci eu nu stiu decit din supermarket sau farmacie, cele stick. mai sint si unele spary dar mi se pare ca nu tin 24 h si apoi eu tin la stratul de ozon :-)Fetelor, pe vremea lui ceausescu cind eram in facultate a fost intr-un an o perioada mai lunga cind nu se gasea deodorant. Cum nu era sa miros, am aplicat solutia unei prietene: facut solutie de bicarbonat de amoniu cu care imi dadeam cu tampon cu vata la subrat dupa ce ma spalam. Era bine, mirosul de traspiratie disparea cu totul dar... ma intreb eu, de ce nu pot sa faca deodoranta fara aluminiu si fara stuff alb ... numai cu bicarbonat. Intre altele se stie ca bicarbonatul absoarbe mirosurile, eu pun si in pantofi si in sosete...mai ales la fiu-meu ca el e sconcs-ul. Mai spuneti-mi ce marci folositi. Eu am incercat si Oriflame roll-on adus din Ro dar sticla nu e sigilata bine, curge iar dupa 6 ore... put. Alte marci?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Ana68 spune:
Eu folosesc cele in tub sub presiune,cu alcool...Cele gen stick nu imi sunt de ajutor si in plus imi provoaca iritatie...Nu am unul preferat,sa miroasa frumos!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mamica dulce spune:
eu folosesc de mult timp rexona sprey,aloe vera.Miroase super si e eficient.
Insa caut un deo stick micut pentru poseta si parca vreau sa incerc si alta marca.Am vazut niste chestii din astea stick,arata ca un cristal..de fapt parca asa se si numesc si cel putin in ambalaj mi se par foarte uscate.Cica sunt eficiente ,24 de ore fara probleme si ca te tin un an (asta nu e important,doar sa va faceti o idee despre ce vorbesc).Si din cate tin minte sunt mai scumpe decat alte firme(nivea ,rexona etc)
ati auzit? ati folosit?
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
silvia_popa spune:
adrienne12,
uite aici http://www.yvesrocherusa.com/shop_app/app_US/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=2&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=line&familyNodeId=3&lineNodeId=6
eu tot din astea folosesc,miros foarte fain si is foarte ieftine.iar cand iti trimit acasa pachetul,mai pun si niste cadouri(creme,parfumuri)![]()
silvia
daniela_daneza spune:
Eu acum folosesc Deodorant "Nivea Fresh" , de care sunt multumita.Mirosul persista si nu lasa pete, nu are pudra ...Are un parfum usor si proaspat!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Clover spune:
Eu am Yves Rocher deodorant crema de mimoza si este eficient si miroase frumos, dar contine aluminiu. Pe site nu scrie si eu ma fost foarte suparata sa constat asta. Deci daca aveti o problema cu aluminiu, nu asta e solutia.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by silvia_popa
adrienne12,
uite aici http://www.yvesrocherusa.com/shop_app/app_US/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=2&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=line&familyNodeId=3&lineNodeId=6
eu tot din astea folosesc,miros foarte fain si is foarte ieftine.iar cand iti trimit acasa pachetul,mai pun si niste cadouri(creme,parfumuri)
silvia
fac livrari si in RO???m-ar interesa si pe mine...au o valoare minima la comanda?
nunta
AllyMcBeal spune:
Eu folosesc antiperspirant cu bila BOURJOIS de vreo doi ani si sunt foarte multumita.Am incercat,pentru variatie,ADIDAS woman,tot cu bila.A fost foarte eficient si asta,insa mi-a dat o mancarime pe brat, in zona imediat apropiata locului de aplicare.In schimb,sora mea ,careia nu prea ii folosea nici un antiperspirant/deodorant,l-a declarat remediul ei si nu se mai desparte de el.