Ingineri, fosti, viitori..:)

Ingineri, fosti, viitori..:) | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

breasla noastra trebuie sa se uneasca pe DC..:). Deci dragii mei ingineri din lumea larga si din diversele domenii..:) poftitzi va rog de postatzi :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehe, eu sunt Inginer Chimist, dar lucrez in IT.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by ellen

Hehe, eu sunt Inginer Chimist, dar lucrez in IT.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei..EU ZIC ca este un semn de mobilitate intelectuala :), de putere de a o lua cam de la zero :) si o proba de compenetntza pe care ai trecut o cu brio. Bafta !:)

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

inca studenta la IE-ing.economica

sotul inginer sudor

copilul sigur va iesi scriitor ca noi nu le prea avem cu vorbaria si textele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Se face ceva listuta? Eu mi-s inginer calculatorist, adica am teminat Poli, Fac. Automatizari si Calculatoare, Sectia Calculatoare, grupa Engleza in Cluj. Inca cateva luni si-s doctor in stiinte technice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Tacere totala aici la ingineri.. Am fost astazi la o firma meseriasa in domeniul energetica si automatizari (locomotivele din RO sunt facute dupa una din licentele lor). Ahh.. ce chestii meseriase fac: embedded devices, sensori smecheri pt hidrocentrale.. niste minunatii. Au un departament mare de research in CH. Ma uitam la lumea care mergea acolo la lucru. Pe cuvantul meu ca 90% aratau a ingineri: mers lejer spre imprastiat, tricou si rucksack

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

inginer chimist fara experienta:)
Acum sunt secretara la o univ. particulara:) Nu sunt chiar in domeniu, dar imi place aici.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Inginer mecanic de doua ori...(subinginer2002 si inginer2005)-dar lucrez de la inceput in dom.aparaturii medicale.Si chiar imi place....Si-s singura fata din promotie care chiar presteaza...inginerie.Viata grea pt. fetele-barbat

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna. Eu sunt inginer metalurg. Stiu ca suna infiorator de masculin, dar eu lucrez la un laborator de incercari, deci imi practic meseria, dar in conditii mai feminine un pic, ca sa zic asa.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Haideti fetelor sa ne mai socializam si noi Sa incepem cu alegerea meseriei.. voi cum ati ajuns sa studiati chestii tehnice?

Eu una aveam sanse mici sa nu ies inginer: parintii, frate-meu, matusile, unchii si aproape toti prietenii de familie sunt ingineri. Ma gandeam la un moment dat sa ma fac profa de fizica (am facut liceu de mate-fizica), dar m-a convis taica-meu ca ingineria e un domeniu mult mai interesant, creativ, challenging si de viitor. Mare dreptate a avut!
Si mi-a mai dat un sfat de milioane: Alegeti o meserie pe care o poti practica oriunde! El era inginer miner si putea lucra numai unde erau minereuri neferoase. Asa ca m-am facut inginer calculatorist ca frate-meu, ca lui ii trebuia doar un calculator sa-si faca meseria.
Cam asta-i varianta scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu fiind din Galati, unde 3/4 din oras lucreaza in metalurgie...ce alta soarta as fi putut avea? E drept ca intre timp (eu am terminat in '93), lucrurile s-au mai schimbat si din toata grupa noastra de metalurgie doar vreo 4-5 lucram in domeniu, restul...fiecare cum s-a descurcat. M-au cam impins parintii catre facultatea asta, eu as fi ales altceva, dar nu pot spune ca imi pare rau. Metalurgia are si parti frumoase si interesante. Si daca ai norocul sa practici, nu te plafonezi niciodata.

Iulia

Mergi la inceput