Lucrusoarele noi ptr. bebe - le spalam sau nu?

Lucrusoarele noi ptr. bebe - le spalam sau nu? | Autor: Ina869

Link direct la acest mesaj

Fetelor eu am inceput sa-i cumpar lucrusoare puisorului meu fiindca nu mai am rabdare sa astept. O sa le tin pe umerase cu bonurile atirnate, pina aproape de nastere. Spuneam unor prietene ca o sa ma apuc sa le spal cind voi fi aproape de termen si ele mi-au spus ca nu-i necesar.
Eu cind imi cumpar lucruri noi le dau printr-o apa, cum sa nu fac la fel cu lucrusoarle lui bebe?

Voi ce spuneti, trebuiesc spalate ori nu?

Ina si fluturasa 21+


Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Eu spun ca trebuie spalate neaparat! Numai daca te gindesti prin ce depozite si cutii au stat, cine a pus mina pe ele cind le-a impachetat si chiar cine le-a pus pe rafturi. Ca sa nu mai vorbim de praful care s-a depus pe ele cind au stat pe umeras/raft in magazin si persoanele care au pus mina ca sa se uite la ele...Eu le spal pe toate!

Anca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina, da si eu zic prima data sa le speli, dar cu detergent normal ca si al tau, si dc vrei tu separat de ale tale cand bagi washerul, eu o sa le spal tot cu tide si fara balsam si alte nebunii, nu vreau sa fiu exagerata.DAR nu mai stringi mai multe, inainte sa le speli pe toate, nu? Pai cand mai creste nu cred ca mai e necesar, dar acuma ca sunt mici si ies din burtica direct in mediul asta, as zice macar odata sa fie clatite.


Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si eu am spalat tot, cine stie ce soricei le-au calarit si prin ce praf si mizerii au stat.cind e mai mare si are un pic de imunitate...mai du-te vino, dar cind e mic...am luat detergent si balsam fara miros- care sunt bune si pt bebei si alergici, dar asta folosim si noi, fiindca nu imi place cind bluza miroase a balsam, parfumul intr-un fel, deodorantul in alt fel si produsele de par altfel.important e sa fie curate si sa fie bine clatite.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Si eu am spalat toate hainutele inainte sa nasc cu detergent pt bebelusi si am pus programul de clatire inca o data.Cati nespalati or fi pus mana pe ele sau le-au calcat in picioare?Nu stiu-asa ca am ales sa le spal ptca bb e sensibil cand e mic!

frumoasei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu le voi spala cu detergent special pt bebelusi.Cred ca este prea tare detergentul obisnuit, cand transpira bebelusul poate sa se irite, mai ales la ceafa .

14+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Coucou Ina!
Hai ca tot la body-uri am ramas!
Aici pe eticheta de pret scrie clar ca se recomanda spalarea prealabila a hainutzelor de bb! Si am auzit ca nu trebuie sa le speli cu detergentul normal pt ca ar fi prea puternic si irita pielea bb-ului ( o prietena imi zicea ca si-a lasat fetiza de 10luni la maica-sa care a sters-o cu un prosop spalat de ea cu detergent normal iar fetitza s-a umplut de bubitze imediat!) Poate o fi exagerat, nu stiu, am intzeles ca aici in Fr se recomanda marca LeChat( or mai fi cred si altele), poate si pe la voi se gaseste.
In rest, ca vorbeam de marimea bodyului pt bb, si aici sunt etichetate pe luni, insa lunile aste au mai multe dimensiuni, deci exista body de 0 luni dar fie de 47cm, sau 50 cm, etc. Am ramas masca cand am vazut, eu deja cumparasem masura 47cm ca io credeam ca e standard- Sper ca nu am fost prea off topic!


Alina 24+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

A, si inca ceva Ina, ziceai ca tu le pastrezi cu eticheta, banuiesc ca sa le poti duce inapoi in caz ca sunt pre mici? Dar se accepta marfa dupa atatea luni de la cumparare? Ca aici ai un termen de 30 zile maxim ca sa schimbi produsul!
Pupici,

Alina 24+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

DA... trebuie spalate... si calcate... macar pana la 3 luni.
in schimb nu le-am spalat niciodata cu detergent special de bb... Cu detergent lichid si le-am dat dubla calatire... Sa fiu sigura ca a iesit tot detergentul din ele... Si fara balsam de rufe... sunt prea sensibili... posibil sa faca alergie de la balsam...


Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Si eu sint de acord cu spalatul rufelor bebelusului. Chiar daca iti desigileaza atunci pachetul in fata ta, pina la a-l impacheta, in fabrica, nu te intrebi citi au pus mina pe acele produse? Le-o mai fi scapat si pe jos...cine stie...
Despre detergent...nu cred ca are mare importanta daca e de copii sau de adulti! Cred ca important e sa fie clatite foarte bine! Daca nu le dai in balsam nu ramin cam "scortzoase"? Oricum, din cite stiu eu , lucrurile copilului nu se spala la un loc cu cele ale adultilor, cel putin pina la 6 luni, si nici nu se folosesc prosoape de adulti pentru bb (chiar daca sint ale mamei).

Anca si Matei 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, multumesc ptr. raspunsuri, o sa le spal, nici eu nu concepeam altfel,dar v-am intrebat si pe voi ca sa fiu sigura ca nu exagerez...
Alina si aici exista magazine unde poti schimba produsul in timp de 30 de zile dar depinde si de politica companiei; eu mi-am cumparat o rochie ptr. o ocazie la care trebuia sa merg si dupa doua luni, cind sa o imbrac, am constatat ca din cauza burticii statea aiurea pe mine,era cam strimta si in plus ma strangea la sani
Am fost la magazin, am explicat si mi-au spus ca o pot schimba cu altceva (dar musai sa fie din magazinul lor). Nimeni nu a pierdut nimic,toata lumea a fost multumita, mai ales ca am mai platit ceva in plus, deci ei au cistigat iar eu nu am ramas cu o rochie pe care nu o puteam purta. Sint unele magazine care au o politica mai flexibila si vor sa-si multumeasca clientii. De obicei cind cumpar ceva intreb care este politica companiei, ca sa stiu la ce sa ma astept ( sint magazine unde nu-ti dau decit 7 zile ca sa returnezi produsul, sint magazine care nu ti-l schimba deloc si ramai cu el).

Pupicei,


Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput