Cum sa fac sa nu imi pierd speranta? (2)
Fetelor

, am deschis un nou capitol, pt ca celalalt a depasit 10 pagini, si rog moderatorii sa-l inchida pe cel vechi.
Imi sunteti tare dragi, si chiar daca nu am scris sa stiti ca v-am citit mereu... Caty, de ce nu faci tu un test betahcg (din sange)? In felul asta scapi de incertitudine... Tinem pumnii!
Ingeras,
, las-o si tu mai moale cu munca, e adevarat ca nu-ti ridica nimeni statuie, sa stii! Mai 'simuleaza' si tu!
Raspunsuri
Laura Ioana spune:
Caty eu cred ca se poate ramane chiar inainte de ciclu, depinde cum ovulezi. Eu am observat ca ovulez chiar in saptamana in care imi vin rushii. Anul trecut am ramas insarcinata in saptamana de care vorbeam, ba chiar am avut ciclu peste sarcina. Asa ca ma gandesc, dupa simptomele pe care le ai, ca la tine e cu okishori. Iti tin pumnii
Laura
raalucutza spune:
eu sunt in aceeasi situatie ca si tine
............de 6 luni incerc sa am si eu
dar vad ca nu se prinde nicicum..........dar am ajuns sa nu ma mai intereseze.......teste si analize nu pot sa imi fac ca unde sunt nu am asigurare medicala si m-ar costa enorm sa mi le fac.......astept sa merg in romania si sa vad atunci.....atata stiu ca RH-ul meu e valabil (cu
)......dar asta este........inutil sa spun ca de fiecare data cand vad un bb imi dau lacrimile
.........speranta o mai am......

raluca
catty spune:
Multumesc mult pt incurajari LauraIoana. Astazi ma duc la ginecolog si o sa vad cum sta treaba, daca este alba sau neagra. Sper din tot sufletul sa fie bebic. Un lucru ma ingrijoreaza insa. Azi dimineata am facut iarasi un test de sarcina si a iesit negativ. Mi-e tare frica sa nu imi spuna doctorul acelasi lucru ca si testul de sarcina. Cred ca daca va fi asa o sa innebunesc. In fiecare luna astept cu sufletul la gura sa vad daca se intampla minunea, iar luna asta mi-am facut mukte sperante. Sa iti traiasca bebicul sis a iti aduca numai bucurii.
Avalon, si tit iti multumesc din tot sufletul pt cuvintele tale. Sper ca astazi sa mi se spuna o data cum stau lucrurile pt ca asa voi sti ce sa fac de acum inainte.
Raalucutza, stiu prin ce treci la fel ca toate fetele care au raspuns la subiectul asta. Nu iti pierde speranta, ca nici noi nu ne-o pierdem. Inceraca sa te monitorizezi si vezi ce iese. Daca nu iti poti da seama cand ovulezi foloseste metoda cu termometrul. Te mai asteptam pe la noi, asa cum le asteptam si le LauraIoana si Avalon.
Fetelor, voi ce ati mai facut cu tratamentele? Aveti grija de voi,
Va pup si ma rog ca toate sa avem bebei 
catalina
ileana_marius spune:
Multumim fetelor ca ne vizitati si incurajati si pe noi si pt. ca ne-ati deschis un capitol nou.
Dupa cum era de asteptat, ieri mi-a venit CM. Dar vine concediul....
De luni incep stimularea (pana sambata) si apoi
...tot concediul....
Pentru ca de maine intru in concediu nu o sa mai intru prea des. O sa fiu un timp plecata, dar tot o sa citesc mesaje voastre din cand in cand. Asa ca, sa aveti vesti bune si cand ma intorc sa fiti toate
.
Va pup
Week end placut!!
Ileana
Laura Ioana spune:
Catty, din pacate bebic nu am, ci doar doua sarcini oprite in evolutie si o extrauterina.

Sa ne tii la curent cu ce verdict iti da medicul. Tinem pumnii sa fie bine(
)
Laura
Avalon spune:
Ileana, concediu plecut si spor la 'treaba'!

Laura,
si eu fac parte din 'club', am pierdut o sarcina anul trecut pe vremea asta... sper ca data viitoare sa fie cu mai mult noroc!
Raluca,
vino draga mea aici sa faci toate investigatiile necesare, daca ai nevoie de informatii, doctori, centre medicale pt analize, apeleaza-ma , cu cea mai mare placere ti le pun la dispozitie... am vreo 3 agende pline!
Ingeras,
ce mai faci tu?
catty spune:
Buna fetelor,
As vrea sa va dau o veste buna, dar din pacate nici eu nu stiu ce sa mai cred. Vineri dupa cum stiti am fost la ginecolog, care dupa o eco intravag. Mi-a spus ca e sarcina extrauterina ca si ca partea stanga a uterului am un chist de 7 cm. Bineinteles ca am simtit ca a cazut cerul pe mine. Am plecat la serviciu, am plans pe strada si la munca, iar apoi mi-am luat inima in dinti si m-am dus la al doilea ginecolog, pe care l-am sunat in prealabil pe mobil, si plangand am rugat-o (caci e femeie) sa ma primeasca si pe mine chiar daca nu am programare. Femeia m-a primit, dar inainte de control m-a linistit cum a putut si apoi a trecut la controlul propriu-zis. Nu era sigura daca sa imi confirme primul diagnostic sau nu, asa ca a mai chemat un al doilea ginecolog care era de garda si apoi m-au dus la eco, unde iarasi a chemat doi medici, asa ca in total in jurul meu erau 4 medici care incercau sa vada sarcina aia extrauterina. Dupa vreo 10 minute, am descoperit care era cauza sarcinii asteia extrauterine: la mine dupa operatia de acum 2 ani uterul cand s-a cicatrizat s-a “tuguiat” ca sa zic asa catre partea stanga, unde de altfel a fost si taietura. Deci, bietele femei, caci toti medicii din jurul meu erau fete, au spus ca ele nu se pot pronunta daca este sarcina sau nu pentru ca este prea devreme, dar m-au asigurat ca o extrauterina nu este, asa ca mi-au dat un tratament si vineri saptamana asta ma duc din nou sa vad daca se pot pronunta concret.
Oricum, week-endul asta am fost plecati din oras la o nunta la Ploiesti, si apoi am mers la socrii mei la tara. Treaba este ca dimineata am vrut sa beau apa, si dupa prima inghititura am avut senzatia de voma. Apoi au aparut alte senzatii: nu am suportat mirosul de mamaliga, cu toate ca imi place la nebunie, mirosul de aer inchis m-a facut sa am senzatia de voma, am mereu aciditate in stomac si de cate ori incerc sa deschis gura si sa scap de gaze am senzatia de voma.
Nu stiu ce sa mai cred sau sa mai fac.
Singurul lucru sigur este ca trebuie sa astept pana vineri sa vad exact.
Soacra mea spune ca e sarcina, la fel si unele prietene care sunt deja insarcinate.
catalina
Laura Ioana spune:
Oooo, Catty, saraca de tine stiu prin ce ai trecut! Dar.... Si eu cred ca esti insarcinataaaaa!!!!!!!!
Iti tin pumnii pentru vineri, neaparat!
Avalon, sincer, mie parca mi-e frica si sa mai sper
Laura
catty spune:
Buna din nou
Multumesc mult LauraIoanasi eu sper sa fie bebe, mai ales ca mi-e cam rau si am o senzatie de balonare mereu si de cate ori vreau sa dau aerul afara din mine imi vine sa vomit. Acum jumatate de ora am mancat niste parizer si un pic de branza cu smantana si acum le simt in gat. Am incercat sa beau niste compot de ananas, care a intrat destul de bine, dar cu fructele nu ma prea impac. Si pe ele le simt in gat.
Sper sa fie sarcina cu adevarat si nu doar o impresie de a mea datorita unei toxiiinfectii cum imi spun unii.
Oricum sunt in stres maxim si daca nu vine vineri mai repede cred ca o iau razna.

Laura Ioana intotdeaunu este o speranta cat de mica, si orice ar fi nu ceda si nu iti pierde SPERANTA. Unite la mine daca este sa fie bebe am ramas fara tratament si fara trompa si ovarul stang si cu 2 sarcini pierdute la activ.
Aveti grija de voi toate si sa auzim de bine si de bebe.
Mai vorbim maine,
Va pup, 

catalina
Avalon spune:
Caty, dar la voi in oras nu se poate face analiza de sange? De ce nu mergi sa faci o dozare betahcg ca rezultatul este clar, nu te mai chinui atat... Nu vreau sa-ti dau sperante desarte, dar sa stii ca a fost un caz aici pe forum, acum mai are putin pana la nastere, i s-a pozitivat testul din urina abia in sapt.8! Tu in a cata zi de intarziere esti? Hai te pup
si stai linistita, nu faci bine daca e bebe si te stresezi... Extrauterina scoate-o din minte, daca si dr. au spus!