Cum sa fac sa nu imi pierd speranta? (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cum Catty si tu ai sarcini pierdute? Oprite in evolutie sau cum? Ai depistat cauzele?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna Fetelor,
AVALON, mi-a venit ciclul, daca il pot numi asa, pe 24 iunie, la 2 saptamani dupa ceea testul era negativ, dar doctorita la care am fost ultima data mi-a spus ca a intalnit paciente la care testul era pozitiv si nu erau insarcinata, si invers, femei care erau gravide in 3 luni si au descoperit ca asteptau un bebe la un control de rutina, asa ca inca mai sper.
Mie imi vine sa urlu. Trec de la speranta ca este o sarcina normala la disperarea ca este o extrauterina sau doar o toxiinfectie. Oricum in dimineata asta nu imi suportam nici saliva in gura, asa de greata imi era.
De 2 nopti ma scol noaptea pe la ora 2 si ma duc in bucatarie sa mananc ceva, nu conteaza ce, chiar si o bucatica de paine. Nu mai stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred.
Seara inainte de culcare ma mangai pe burtica si il rog pe bebe, daca este acolo, sa ramana si sa nu ma mai faca sa sufar iarasi.
Laura Ioanaam pierdut cele 2 sarcini in luna mica, circa 5 saptamani, ultima s-a datorat unei cazaturi pe gheata pt ca era iarna, iar alta stresului din sesiune si oboselii. Asa ca sper inca sa fie totul bine. Dupa ultima sarcina pierduta acum 2 ani, pt ca nu n-au curatat cum trebuie am facut septicemie la 2 luni dupa aceea si din cauza asta mi-au scos trompa si ovarul stang.
Acum am o aciditate de zile mari, chiar daca de sambata nu am mai baut nimic cu acid, mereu imi vine sa ragai, scuze de expresie dar nu stiu cum sa ma exprim, si imi vine sa vars de nu mai pot.
Tot ce sper este sa fie bine si sa fie bebe.
Va pup,
Sa aveti grija de voi si sa auzim de bebe.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai mama, dar analiza de sange de ce n-o faci (pe cuvantul meu daca inteleg ceva... te-am mai intrebat dar nu mi-ai raspuns)/ Iti place sa te chinui asa? Test de sange betahcg, iti ia sange si pe rezultat scrie valorea lui, daca e mai mare de 5 este sarcina!!!!

Mergi la inceput

Buna Avalon,
Nu imi pot permite acum sa fac testele alea pt ca la noi sunt fffff scumpe. La momentul asta eu nici bani de bilet pt autobuz nu mai am si merg pe jos la serviciu mai bine de 4 km. Asta pt ca vineri saptamana trecuta am dat toti banii pe doctori si pe tratament. Astept si sper. Pana vineri mai este putin. Ceva insa f ciudat mi s-a intamplat azi dimineata, am facut si noi prostioare si, de atunci, adica de acum vreo ora simt ca un fel de presiune in partea de jos, ca sa nu mai vorbim ca m-a durut destul de tare, nu imi explic de ce.
Nu stiu mai ce sa mai fac, stau si astept. Astazi pare o zi mai buna, in sensul ca nu am avut mai deloc greturi dimineata, poate doar o idee.
Sper doar ca Dumnezeu sa imi auda rugaciunea si sa ma ajute. De 2 zile in fiecare seara vorbesc cu bebe, si desi latura mea obiectiva imi spune ca nu stiu nimic sigur si ca trebuie sa nu imi fac sperante, totusi nu fac asta. Este greu, dar poate ca asta este crucea pe care trebuie sa o duc.
Aveti grija de voi,
Va pup

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Imi cer iertare, catty!Nu am stiut...

Noi suntem alaturi de tine, si daca e bebe o sa ne bucuram nespus! Dar cel mai important este ca tu sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Catty si Laura Ioana - sunteti sigure ca ovulati cu doar 7 zile inainte de ciclu ??? Atunci faza luteala este fff scurta, de doar 7 zile? Mai degraba se poate sa existe doua ovulatii intr-o luna si a doua sa fie tarzie, dar nu are cum sa se intample mereu asa.
In schimb nu este nimic de mirare intr-un ciclu peste sarcina, care sa induca in eroare cu privire la data ovulatiei.

Catty, pana la un test de sange sau pana nu se vede mai bine la eco, nu poti decat sa stai cumintica si sa astepti.
Indiferent de rezultat, fii tare. Asta e soarta noastra, sa ne dam cu capul de pereti pt un bb!

Mergi la inceput

Buna Chi,
Stiu ca trebuie sa stau cumintica si sa astept, dar asteptarea asta si nesiguranta ma omoara. Macar daca testul ala de sarcina facut saptamana trecuta ar fi iesit pozitiv as fi avut un pic mai multe sperante, dar asa................... nu stiu sincer ce sa mai fac.
Oricum in dimineata asta nu mi-a fost rau si credea ca azi o sa fie o zi mai buna ca ieri si alalteieri, dar se pare ca m-am amagit degeaba. Am fost plecata cu treaba in oras exact dupa ce a plouat un pic, iar mirosul de pamant ud mi-a intors iarasi stomacul pe dos. Mie in general imi place mirosul de dupa ploaie, dar astazi nu stiam cum sa ajung mai repede inapoi la servici. Nu stiu ce sa zic nici in legatura cu faptul ca seara dupa ora 19 mai simt mult mai bine, nu am senzatie de voma ci numai usoare arsuri pe gat, care sunt insa mai rare decat in timpul zilei.
Asta este acum depinde numai de Dumnezeu, daca vrea El va fi bine, daca nu.................. sper sa gasesc forta sa mai incerc.
Avalon, nu aveai de unde sa stii ce probleme am, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme si sa iti ceri scuze.
Oricum ma ingrijoreaza si faptul ca am avut durerile alea astazi cand cu prostioarele.
Va pup si vorbim mai tarziu

Sa aveti grija de voi si sa faceti cum spun doctorii

catalina

Mergi la inceput

Chi cand am avut ciclu peste sarcina, am mers la ecograf in prima saptamana dupa ciclu si sacul embrionar se vedea, dar nu se vedea embrionul si avea 3 saptamani. Deci ramasesem in saptamana dinaintea ciclului. Eu asa am dedus ca am ovulat in sapt aia si de atunci tot in acea sapt simt modificari in corpul meu.
Catty nu mai fa prostioare si stai cumintica pana stii ceva sigur. Daca sotul nu intelege, atunci pe el

Laura

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Vad ca de cateva zile nu ati mai raspuns deloc. Ce este cu voi? Ati patit ceva?
LauraIoananu am mai facut prostioare de atunci. Oricum astazi sunt mult mai stresata. Dupa-amiaza o sa merg la control. Va fi cea mai fericita zi din viata mea daca mi se va confirma o sarcina normala, invers, va fi cea mai cumplita lovitura din ultimii 3 ani daca totul a fost numai in "capul" meu. Uneori cred ca am devenit ipohondra, mai ales ca sunt atenta la tot ce mi se intampla, stiu cand mi-a fost rau, de cate ori pe zi am avut arsuri si senzatii de voma. Oricum ieri mi-a fost mulr mai bine, iar astazi pare o zi tot asa de linistita.
Ma rog la Dumnezeu ca astazi sa fir bine si sa ma linistesc odata ca simt ca nu mai pot.
Va pup si sa aveti grija de voi,
Catalina
PS. Haideti mai repede sa trecem o data in clubul viitoarelor mamici.

catalina

Mergi la inceput

Catty, unde esti? Sper ca esti bine!

Laura

Mergi la inceput