sala fitness/aerobic BUNA
Cunoaste cineva o sala buna..care merita sa fie recomandata in Bucuresti?Mii de multumiri..vreau sa ma apuc si eu dar nu stiu pe unde...si cum
Raspunsuri
rainheart spune:
Stiu eu o sala buna, cu echipamente noi si conditii foarte bune (mie asa mi s-au parut): se afla pe strada Coltei. Cum mergi de la Piata Universitatii spre Unirii, dupa biserica Coltei faci stanga si apoi imediat urmatoarea strada la dreapta, intre Volksbank si parcarea acestei banci.
Au si sauna, instructori, vestiare si dusuri curate (adica asa erau cand am fost eu in vizita). O sedinta este 70.000 lei, timp nelimitat. Abonamentul 600.000 lei pe luna la fitnes si aerobic, 700.000 la sala de forta. Poti merge oricand intre orele 8:00 si 24:00 (asta m-a incantat, este mai liber dupa 9 seara) si nu exista limita de timp pe sedinta (daca te tin puterile ). De asemenea, poti merge si in fiecare zi.
Sotul meu o frecventeaza si este taaare multumit. Eu am avut o tentativa, dar nu am avut vointa suficienta
lyvya spune:
mersi mult..dar cred ca e cam departe pt mine..as cauta ceva din zona.dristor,titan....ca sa merg unde ai zis tu am nevoie de vointa muuulta rau. mersi si poate daca gasesc pe cineva dispus sa mearga cu mine pana acolo merg si eu.
cristinutza08 spune:
lyvya ai un pm de de la mine. daca mai vrei si alte detalii astept mes. am vazut ca si tu stai in aceesi zona ca si mine.
rainheart spune:
quote:
Originally posted by lyvya
mersi mult..dar cred ca e cam departe pt mine..as cauta ceva din zona.dristor,titan....ca sa merg unde ai zis tu am nevoie de vointa muuulta rau. mersi si poate daca gasesc pe cineva dispus sa mearga cu mine pana acolo merg si eu.
As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...
cu mare placere...hihi, si eu care credeam ca imi gasesc partenera de mers la fitnes.
Pt mine ar fi usor sa merg, stau la 5 minute, dar lenea...
Sper sa gasesti ceva frumos si curat.
cristinutza08 spune:
rainheart eu merg la sala de langa spitalul coltea dar ma duc la tae-bo. imi place ce facem; am fost de 3 ori. ma duc acolo pt ca antrenorul are o sala inchiriata acolo. da-mi pm daca vrei detalii.
LYADA spune:
Livia, si eu strang informatii despre zona respectiva. Am aflat ca e una cum iesi din pasajul Marasesti, inspre O. Goga- Lotus parca, nu mai stiu exact. Insa nu am localizat-o inca. Poate ma mobilizez sa o identific daca zona ti se pare oK.
axia spune:
Fetelor, ziceati ceva de sali in zona Dristor ?? Vreau si eu !!!!
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
lyvya spune:
eu as vrea logic...sa fie cat mai aprope de casa..nu de alta..dar sa merg vreo ora drum dus..sa stau pe acolo o ora si sa fac iar o ora pana acasa...mai bine ma lipsesc..
andreea_tx spune:
Lyvya este una pe Bsarabiei langa farm Dumsil intre stad.National si Diham.Incearca si acolo daca vrei.
andreeat