sala fitness/aerobic BUNA
Raspunsuri - Pagina 2
lyvya spune:
am fost acolo sa vad cum e...si incepuse antrenorul sau ce era ala supraveghetor sa se ia de mine si am facut stanga imprejur de acolo...pana la urma..chair dc fac ceva pana acolo...iau tramvai..masina si ce o mai fi si ma car la miramar.
mnarcisa spune:
Eu am o colega de servici care merge la sala dinm magazinul "Unirea"
cred ca la et 7 (eu am fost in sesiune si nu am avut tim sa merg dar de acum...). Cica e misto de tot: abonamentul 700.000 lei cu aerobic, fitnes, sauna si jacuzi, aerisita si curata. Daca te tin puterile poti sa le faci pe toate intro zi in fiecare zi. Si nu e departe.
George "O dorinta ti se indeplineste pe masura intensitatii ei"
si Narcisa
lyvya spune:
suuuuuper. unirea ma astepta.ma duc sa vad si eu cum e pe acolo ca suna bine....ffff bine
axia spune:
lyvya zi si mie ce-ai vazut, daca te duci, ca sune bine Unirea, e si aproape de mine. Pliiiiz
Sar'na
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
andram spune:
Dar in zona Cotroceni stiti vreo sala? Pe langa Arenele BNR? ...sau nu conteaza...in zona sa fie...
lyvya spune:
axia am niste pb de rezolvat cateva zile dar cum ajung te anunt...merg cam pe la sf sapt viitoare.mai da-mi tu un PM atunci sa nu uit.
Nally spune:
Daca stiti cumva si prin zona Pantelimon Iancului spuneti si mie va rog! Dar sa fie curatica !
Merci mult de tot anticipat!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
axia spune:
ralu_trancu unde vis-a-vis de zepter, ca e langa mine. N-am vazut-o, ai detalii? Pliz!
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
araya spune:
www.masimi.ro
dr taberei 34, langa statia de autobuz...
foarte curat, aparate de ultima generatie, instructori masteranzi in educatie fizica, super ieftin si foarte liber intre 13-17.
eu am fost prima data ieri si am fost extraordinar de multumita.