Vrancea ( 9 )
![](images/user_woman.png)
Haideti sa stam la vorba!
Vrancea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37760" target="_blank">1, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43611" target="_blank">2, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46675" target="_blank">3, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47434" target="_blank">4, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47972" target="_blank">5, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49073" target="_blank">6, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50232" target="_blank">7, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50952&whichpage=1" target="_blank">8
V R A N C E N I si OASPETI
Liliann - 28 ianuarie 1976
lili_ang - 25 februarie 1976
shylili - 27 martie 1978
DidiAlex - 4 aprilie 1976
Ela76 - 17 aprilie 1976
Katalina - 15 mai 1976
josefine - 19 mai 1983
iselin - 30 mai 1975
nasti - 14 iunie 1961
flori76 - 21 iulie 1976
lorena.n - 14 august 1964
prixi - 16 august 1973
bruxinha - 24 august 1974
sim - 25 august 1973
helbi - 1 septembrie 1970
Loru - 18 septembrie 1979
bubutzu - 08 octombrie 1974
motanik - 24 noiembrie 1980
dana n. - 15 decembrie 1980
asteryaro - ?
carmenp - ?
dianaelena -?
speranta - ?
Raspunsuri
sim spune:
Alex, saru'mana mult de sfaturi si de incurajari! Stii ce m-a speriat rau: faptul ca i-am dat nurofen, si vazand ca tot creste febra am bagat la vo 3 ore si o doza de calpol iar ea ajunsese la 39,5 si nu-i dadea prin gand sa mai scada. Asta m-a panicat rau, ca nu reactiona deloc. Cand am vazut asa, am pus repejor novocalmin dar tot nu s-a lasat si atunci am bagat prosoapele ude in functiune.
Sa stii ca si eu fug de antibiotice de n-am cuvinte, dar pedi a zis ca ii cam plin gatutzu de puroi si musai sa scapam repede de asta. I-a luat si un exudat...sa vedem de unde vine toata treaba. Ce ma enerveaza la culme este ca luna asta ma pocnise inspiratia sa-i aplic o cura de echinaceea ca sa-i mai salt imunitatea si mai avea vo cateva zile sa termine. Asta este, o ducem la capat si sa vedem ce zice doftora daca mai continuam sau mai asteptam.
Pana la urma cred ca vremea asta ne-a traznit pe toti ca acum lesini de caldura, acum se rup norii de ploaie.
Da las' ca ne-om face noi bine si fuguta la munte, ca de mare si de soare tare mi-e teama ca suntem asa de albi toti trei (picment de bronz ioc).
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iselin spune:
Noi am stat toata ziua in Fort Chambly. E un site istoric al Canadei.
Ne-am instruit, am jucat volei si-am aruncat farfurii zburatoare.
Pe pui l-a muscat un tantaroi mare-mare...si nici nu stiam cu ce sa-l dau.
Mancare: gratar cu salata, prajitura cu branza dulce, inghetata. E prea cald pentru altceva.
Va pupic.
lorena.n spune:
Buna seara,in sfarsit la Focsani a venit vara!Acum nu stiu ptr cat timp , cert este ca azi soarele ne-a rasfatat cu caldura lui .
Oare unde o fi Flori?Mi-as dori tare mult sa o cunosc .Si , chiar mi-ar place o intalnire forumista in iulie .
CE ZICETI VA INSCRIETI?
Oare ar fi posibil?
KATALINA , noi am facut o mini intalnire.Asteptam propuneri.
VA pup si va urez o duminica placuta .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by iselin
[blue]
7.Dana, gatesti bine? Cu ce ati acompaniat puiul la cuptor? (adica vin, salata, ciupercute?)
Vreau sa te intreb: ai emotii? Eu eram coplesita. Stau prost cu factorul emotional.
--------------------------------------------------------------------------------
Salutare!
Am avut probleme cu computerul si nu am mai putut posta.A fost un adevarat chin.
Iselin:Nu sunt o mare bucatareasa(de un an am inceput sa gatesc),dar tot ceea ce am incercat pana acum mi-a iesit super(parerea sotului meu).Puiul in punga, la cuptor,pe care l-am gatit duminica,este oreteta pe care am luat-o de pe forum.Am pregatit si cartofi,ciuperci(la cuptor toate),salata si binenteles vin.Noi obisnuim,ca seara,cand stam amandoi la t.v.,sa bem cate un paharel de vin.
Am emotii foarte mari,ptr nunta.In fiecare noapte visez ceva legat de nunta.
Katalina:Intradevar pe 23 avem nunta.Pe 29 nu stiu daca mai suntem in RO.Depinde cum este cu scosul la biserica ,dupa nunta, de catre nasi.Mi-ar placea mult sa va cunosc.
Aici in ultima saptamana au fost calduri mari,si inca mai este foarte cald.
Am cumparat rochitele ptr. domnisoarele de onoare(modelul pe care vi l-am aratat in poza) si am inceput sa-mi cumpar si lenjeria intima.
De abia astept sa venim in tara.
Va pup pe toate!!!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
iselin spune:
Fetelor, foarte dragut ca v-ati cunoscut. Imi pare rau ca o astfel de sectiune nu exista atunci cand eram in Ro. Sigur m-as fi vazut cu voi. Si asa...nu mai aveati o parere proasta despre mine...
Am inteles ca e tare cald. Si aici. In casa e bine caci este climatizata, dar afara peste 30 la umbra.
Ma gandeam daca in copilaria mea era la fel de cald, dar nu prea am amintiri...termice.
Dana, frumoaso, iti doresc toata fericirea. Stiu ca in perioada casatoriei mele, eu eram tare efervescenta si emotiva. Era tare frumos. Iar emotii aveam caci noi n-am locuit inainte impreuna si nu stiam daca pot sau nu, daca sunt pregatita sau nu. Vesnica mireasa...Plus ca aveam toate colectiile revistelor in domeniu. Dupa aceea revistele respective si-au pierdut din farmec pentru mine,dar atunci cercetam orice imagine si informatie. Doream ca totul sa fie perfect. Probabil ca oricare fata tanara si indragostita pana peste urechi.
Va pupic.
lorena.n spune:
La Focsani mirosul teilor ne face sa fim mai buni si mai apropiati de DUMNEZEU .Cel putin acesta este sentimentul care il incerc acum eu.
Ceea ce mi-a placut cel mai mult in familia "Despre copii" este faptul ca noi toate suntem prietene , fara sa tinem cont de varsta sau orice alt criteriu si de aceea eu ma simt bine aici.
Sa nu spuneti ca sunt o bisericoasa ,ptr ca nici nu stiu de cand nu am mai fost la biserica.Dar am vrut sa va spun ce am simtit eu ,acum ,pur si simplu sa va impartasesc si voua , prietenele mele din departari.
Acum inchei si va urez o duminica placuta in continuare.
prixi spune:
Buna seara la fete! Ce mult ati scris ....Ati inceput si capitol nou!
Am vazut ca suntem din ce in ce mai multe care scriem aici si ma bucur foarte mult! Mai ales ca imi zic ca nimeni nu se va supara prea tare ca nu mai postez zilnic cum faceam pana acum vreo luna!
Andra, stii ceva de Flori? De abia astept sa treaca pe la noi sa ne povesteasca cum a decurs drumul! Tu ce mai faci? Am citit ca lucrezi si sambata acum si imi imaginez ca iti este destul de greu! Ce planuri mai aveti? Am citit ca vrei sa o aduci in vacanta pe mama ta! Cred ca esti foarte bucuroasa! Te inteleg pentru ca si eu sunt la fel!
Lorena, asa ma bucur ca ne mai tii la curent cu ce se intampla prin Focsani! Eram innebunita dupa perioada asta a anului, cand infloreau teii!
Le urez multa bafta copiilor tai la examene si tie cat mai multa putere! Cred ca iti faci mai multe griji decat isi fac ei!
Kata, cum a fost la serbare? Sa porti cu placere sandalutele pe care ti le-ai cumparat si distractie placuta la
!
Iselin,multumesc pentru aprecierile tale! Perseverenta si rabdatoare sunt, dar parca dupa 5 ani, incepusem sa imi pierd sperantele! Mie imi place foarte mult jobul, e de incepator, si tare mult mi-as dori sa mai raman si dupa cele 3 luni! Mai vedem noi! M-am uitat si eu pe poze si desi nu sunt fan Formula 1, mi-a facut placere sa ma uit pe ele!
Cu epilatul, de cand ma stiu folosesc aparatul si deja cred ca sunt imuna, ca nu mai simt nimic!
Dana, drum bun si o petrecere reusita! Casa de piatra si sa fiti fericiti impreuna!
Simona, bine ai venit la noi si sanatate multa micutei!
Andreia, asteptam pozele din Italia!
Alex, ce nazbatii mai face baietelul tau?
Cristina, Speranta,ati uitat de noi?
Cum mai e vremea la voi? Noi am avut o saptamana infernal de calduroasa! Dar ieri s-a mai racorit, iar astazi a fost chiar rece! O adevarata incantare!Sper sa se mentina tot asa!
Va pup fetelor pe toate si va urez o saptamana frumoasa! Noapte buna acum ca maine dimineata ma trezesc devreme!
Roxana
iselin spune:
Noapte buna Roxana!
Serviciul iti mananca puterile, energia, dar iti da un fel de echilibru psihic de a fi util, de a fi in societate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna dimineta!
Va multumesc mult ptr. urari.
Si eu am o adevarata colectie de reviste in domeniu.Zilnic(fara sa exagerez),stau si le rasfoiesc.
Va pup!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze