Vrancea ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
DidiAlex spune:
Neatza fetelor,
se pare ca azi sunt mai matinala.
Caldurile astea parca m-au terminat.
Noi am fost la iarba verde cu Robert care a inceput in patru labe sa alege dupa copii si cum ii prinde se catara pe ei, le ia mancare..ce sa mai spun, un salbatic. Ne dorim sa fie un copil sociabil, nu ca mine si, speram sa gasim reteta cea buna pana la urma.
Lorena , mi-ai facut un dor nebun de Focsani. Si, parca v-am spus ca imi doream sa locuisc acolo!!!
Multa bafta la examene, tie si copiilor tai.
Roxana,ma bucur pt tine si pt servici. Acu ai impresia ca traiesti, nu?
Andra , parca tu erai cu absentele nu?!
Presupun ca si la voi e la fel de cald ca aici si nu prea mai ai chef de nimik.
Sim, cum se simte fetitza ta?
Iselin am impresia ca sotul tau are un tiz...pe seful CFR depou Adjud. Poate imi spui cum te-ai acomodat ca mie nu prea imi convine deloc pe alte meleaguri.
Katalina, ce mamica tanara esti? am vazut abia cand am deschis acest subiect ca esti mai mica decat mine dar un bb mult mai mare. Initial am avut impresia ca locuiesti in Bucuresti, mai la inceput de subiect cand eram si io a 4 - a vranceanca, insa acu numai stiu. Locuiesti in Focsani sau doar in vizita?
O saptamana cu cat mai multe bucurii va dorim noi voua tuturor pe unde sunteti!
Alex
Mult noroc!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Salutari gagici!
Intr-adevar eu eram cea care striga catalogul la vranceni dar in weekendul asta am fost taaare ocupata. Muncesc acum si sambata pana tarziu si cand am terminat, am fost cu Lari la cumparaturi ca sa scutim duminika si am ajuns acasa tarziu, dar tot am mai stat vreo ora si ceva la computer ca trebuia sa mai clarific niste lucruri in cazul Andrei (probabil ati vazut despre ce e vorba).
Apoi ieri ne-am trezit, am vazut Beethoven 2 si am plecat de acasa cu gandul sa ma tund. Aici e destul de scump, mai ales ca am parul lung si il vroiam considerabil mai scurt..asa ca am trecut intai pe la bancomat sa scoatem bani si apoi din coafor in coafor. Ba trebuia sa astept mult, ba era inchis, ba nu era ala care tundea femei acolo...off...ghinion. Asa ca am plecat prin magazine iar si am cheltuit si banii de tuns!
O sa ma tund la sfarsitul saptamanii aici langa mine la munca..si sambata sper sa apuc sa ma si vopsesc..Incredibil dar timpul trece atat de repede nici nu mai stiu cand e luni si cand e vineri..
Lorena, mi-a placut ce ai scris, asta imi place si mie forarte mult, daca iti amintesti ti-am scris de cand ai venit ca aici nu tinem cont de varsta, sex, locatie, nr de copii...aici suntem prietene oricum! Si eu ma bucur ca va cunosc, daca pot spune asa si sper sa materializam intr-o zi o intalnire toate!
Roxa, ma bucur ca esti ok la job..si eu am avut 3 luni proba aici si aveam ecva emotii..dar ai sa vezi ca daca te tii de treaba ta si esti serioasa si muncitoare, o sa ramai mult timp acolo! Pup si iti tin pumnii!
De Flori nu stiu, mi-e dor de ea si sper sa ajunga cat mai repede sa ne scrie desi imi imaginez ca vor fi cateva zile cand bucuria intoarcerii acasa o sa umbreasca forumul..Dar ma bucur din suflet pt ei!
Va pup pe toate, va doresc o saptamana usoara si racoroasa. Si la mine a fost canicula. Sambata si duminika a fost ceva mai racoare dar acum a luat-o de la capat...
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
sim spune:
Imi cer iertare ca ieri am chiulit, promit sa se intample cat mai rar! Am tot stat cu gandacelul care desi a scapat de febra acum se plange de dureri in gat si e tare scancita. Sper ca in 3-4 zile sa scapam de problema. Multumesc mult ca va ganditi la mine
Prixi ma bucur sa ne cunoastem. Chiar ma uitam la datele de nastere si am constatat ca te-ai nascut cu fix 9 zile inaintea mea
Lorena ce frumos ai scris! Ma faci sa ma gandesc la zilele in care plecam de la liceu si treceam pe sub castanii si teii care se intind de la Cuza pana aproape de Teatru. Ce frumos era...mai ales daca aveai si o frematare prin sufletel
Chiar ma uitam acum cateva zile prin forumurile DC si am vazut un sondaj pe care voi il stiti bine: Cand stii ca esti dependent de DC? Dragele mele, eu indeplinesc toate conditiile: las mancarea sa se arda pe foc, uit sa mai raspund la mailurile importante de la munca, adorm pe la 2 noaptea dupa ce am mai dat o tura de DC, dar nu uit sa dau refresh-uri la pagina din 3 in 3 minute...e clar ca dependenta se cheama! Dar e asa de bine! Si simt iar ca-mi vine sa va multumesc tare mult ca m-ati primit asa de repede si de frumos in grupul vrancencelor!
Fetele din Focsani, ati fost in teatru de cand s-a redeschis? Cum e?
Daca totusi credeti ca se poate sa ne intalnim in iulie (mai putin ultimul we) va rog sa dati de stire, ca ma inscriu pe lista.
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
lorena.n spune:
Sunt f bucuroasa ca o vad si pe PRIXI, si-i urez sa se adapteze cat mai bine la noul job .
Acum ca stiu ca va place , am sa va spun mereu ce se intampla acasa.
De exemplu , s-a anuntat ca s-a aprobat un proiect de reamenajare a Pietii Unirii si a parcului .Am inteles ca totul va fi dupa o viziune a unui arhitect din UE .Ptr cele care nu au mai fost acasa de mult timp , pot sa le spun ca biserica din Piata Unirii este renovata in totalitate ,iar pe fatada i s-a repus un mozaic cu chipurile unor sfinti. Acest mozaic i-a fost pus de un pictor local pe care il cunosc f bine si stiu ca a muncit la el cam un an de zile cu tot cu renovarea interioara.Totul este extraordinar.
Va urez o seara placuta si sper sa nu va plictisesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Bine v-am gasit fetelor!!!
Ce mult ati scris,am citit tot,...si-acum sa vad daca imi mai aduc aminte ceva.
Simona, sper ca-i mai bine Ruxi si i-a trecut gitutul,chiar si cu antibioticul dat de doctor.
Intrebai de Teatrul nostru din Focsani...e superb, am mers de citeva ori...daca vreti sa-l vedeti,uitati-va la videoclipul Andrei cu Provincialii(acolo l-au facut),e superb.Despre intilnire...asteptam AICI PROPUNERI!!!!pentru data(fiecare cind prefera).Si ELA poate fi prezenta!....Si deci esti dependenta DC??!!hm,mie mi-a cam trecut microbul asta ,am invatat sa-mi controlez timpul,ca era jale...
Dana, cind ajungi in tara???Oricum daca te vad pe strada,sigur te recunosc,o asa frumusete!!!Casa de piatra.LUNA DE MIERE???UNDE???
Lorena, ce noutati ne spui tu noua aici!Nu stiam de proiectul asta cu Piata Unirii!!!Si Biserica e intr-adevar superb pictata!Acolo se cununa DANA!!Stii ceva daca se mai organizeaza "Zilele Focsaniului"???.Te pup.n-am avut timp sa mai trec sa te vad,va povestesc eu de ce.
REVIN IMEDIAT!!!!!!!
Catalina, ROBERT si CATALIN
katalina spune:
Andrutza, ce mai faci tu acolo printre englejii aia scortosi???Apropo cit costa un tuns pe-acolo???Un sfat de la mine: Lasa-ti si tu parul lung, mai faci economie...
Rox, mersi de urari.Joi plecam spre mare!!!Sandalutelor nu le-am facut poze(sunt ortopedice,imi place moda de vara asta la nebunie,si fustitele gipsy,si talpile ortopedice, si bermudele.etc...
Serviciu usor, si peste trei luni,tot acolo sa te gasim!(e stresanta p[erioada asta de proba).In vara asta veniti acasa???Zi si tu o data pentru intilnire!
DidiAlex, sunt din Focsani si locuiesc in Focsani.Mamica tinara, da,daca spui tu!D-zeu a vrut asa!A fost greu si cu facultatea si cu bebe,dar le-am facut bine pe toate zic eu.Ma simt implinita(desi imi doresc si o fetita).
Iselin,pupici la fetitzu!
Flori, sper ca sunteti bine, si cind ajungi sa dai fuga fuga la un internet cafe!
Fetelor, miine am serbare la gradi, e ultima serbare alui Cata, si ultima zi de gradinita.Sunt coplesita de emotii si amintiri.Incepem o noua etapa din viata noastra.INCEPE SCOALA!
Joi mergem la mare,imi ia 2 zile sa fac bagajele,nici nu va inchipuiti cum e cu 2 copii(ma refer la bagaje,ca-n rest e placut si frumos cu ei).
Simbata am fost la o nunta frumoasa,cu o mireasa tare frumoasa,mult tineret,muzica buna si mincare idem(fetele de-afara,stiti ce bine se distreaza romanii la astfel de evenimenyte...)Au cintat si baietii de la Akcent).Peste 2 sapt.mai avem una.
Are drpetate Lorena, niciodata n-au mirosit TEII atit de frumos si puternic ca in aceasta vara.Si NU e o vara fierbinte(deocamdata).
O zi buna va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Salutari!
Katalina, un tuns costa incepna duc 20 de lire. Eu deja am parul lung si am facut economie ca pana acum nu m-am tuns aici niciodata din octombrie anul trecut asa ca imagineaza-ti ca daca la munca il tin mereu in coada s-a tocit foarte rau la varfuri si m-am saturat ca imi cade foarte mult la baie si la pieptanat.
Asa ca ii fac de petrecanie!
Sper ca serbarea sa fie frumos si copiii sa isi aduca aminte cu drga de gradinita. Te pup si abia astept sa ne povestesti si sa vii cu pozici!
Pup toate fetele si sper sa mai am timp sa mai scriu mai tarziu.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Salutare!
Katalina,ma tot complimentati atata,de ma faceti sa ma gandesc ca veti fi dezamagite cand ma veti vedea in realitate.Intradevar sunt mai fofogenica,deci ies mai bine in poze...
Noi plecam spre .ro vineri.Nu stim exact unde vom ajunge prima oara la Bucuresti sau la Focsani.Oricum sederea noastra in .ro variaza tot timpul:2,3 zile Bucuresti; alte 2,3 zile Focsani,si tot asa.
Luna de miere????Noi vrem sa mergem in Republica Dominicana
,prin septembrie.(in august mai avem o nunta la o prietena).Vom lua biletele "last minute" ptr. ca este mult mai ieftin.Cand hotaram sa plecam,cu cateva zile inainte ne cautam bilete.
De cand a fost renovata biserica?
Anul trecut prin august(atunci am fost noi sa ne programam),era renovata?Sau acum arata si mai bine?
Va pupicesc pe toate!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
katalina spune:
Sunt intr-o mare dilema:SA-L LAS PE FI'MIU DE 7 ANI IN TABARA LA NAVODARI?????SAU NU???
Lorena,tu ce zici??????
Dana, baiatul care te va coafa, e preferatul Andrei!(ce care cinta)Abia astept sa vad ce-ti va face???Tu ce-ti doresti???Arata-ne poze ceva...
sim spune:
Si noi am avut cununia tot la Biserica din Piata Unirii. Imi place tare de tot si preotul de acolo: este un om deosebit. Pentru un an de zile am facut parte din cor impreuna cu sotul meu. S-a induplecat Liviu Topala (dirijorul) sa ia si niste mai putin profesionisti ca noi sa bazaie pe acolo.
Asa ca surpriza mare a fost cum toti colegii nostri dragi de la cor au venit la cununie si au cantat pentru noi. Am crezut ca mor de emotie cand am auzit "Vino, vino mireasa!" (este cantecul pe care intra mireasa in biserica). Au trecut mai bine de 6 ani si uite ca si acum ma ia cu tremurici cand imi amintesc.
Fetele din Focsani, ma gandesc la o intalnire putin atipica: sa ne vedem pe 23 in Piata Unirii si cu ocazia asta sa o felicitam si pe Dana! Asta in cazul in care o sa stim ora cununiei. Ce ziceti?
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi