Vrancea ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by sim

Si noi am avut cununia tot la Biserica din Piata Unirii. Imi place tare de tot si preotul de acolo: este un om deosebit. Pentru un an de zile am facut parte din cor impreuna cu sotul meu. S-a induplecat Liviu Topala (dirijorul) sa ia si niste mai putin profesionisti ca noi sa bazaie pe acolo.
Asa ca surpriza mare a fost cum toti colegii nostri dragi de la cor au venit la cununie si au cantat pentru noi. Am crezut ca mor de emotie cand am auzit "Vino, vino mireasa!" (este cantecul pe care intra mireasa in biserica). Au trecut mai bine de 6 ani si uite ca si acum ma ia cu tremurici cand imi amintesc.
Fetele din Focsani, ma gandesc la o intalnire putin atipica: sa ne vedem pe 23 in Piata Unirii si cu ocazia asta sa o felicitam si pe Dana! Asta in cazul in care o sa stim ora cununiei. Ce ziceti?

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Sim:Eu m-as bucura tare.Suntem programati la biserica la ora 7 seara.
Dupa aceea putem continua cu petrecerea de la restaurant...
Biserica asta are cor?Eu nu stiam.Si imi doresc mult sa avem cor in biserica!

Katalina:Stiu ca vreau coc,dar modelul nu il stiu exact.Voi face probe.Un model care imi place este in ultimul nr. al revistei "mireasa".Poze nu am.Oricum ,va trebui sa se adpteze unei diademe(asta voi avea pe cap).
Inseamna ca este bun baiatul in ale coafatului,daca este preferat si de Andra.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dana, eu ma gandeam ca o intampinare cu prichindei la iesirea din biserica ar fi de bun augur si pentru voi, dar la restaurant chiar nu m-am gandit.
Uite incerc sa dau in seara asta de careva din corul de care iti ziceam. Din ce stiu eu, sunt si pensionari si elevi la liceul de muzica, iar Liviu este un pasionat de ceea ce face, asa ca am mari sperante ca sunt tot pe baricade. Daca vrei sa ai corul la cununie, te rog sa-mi spui si fac tot ce pot sa te ajut cu mare drag!

Dupa ce am trimis mesajul ma tot gandeam: noua cum sunt eu pe aici, oare n-am fost prea cu tupeu sa fac asa propuneri?

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna fetelor,

cat as vrea sa fiu si io in focsani atunci cand va intalniti!..dar nu prea se poate.

Dana, cred ca ai emotii cat caru'!

Sim esti o dulceatza pt ceea ce faci!

Uitati fetelor ca mi-am luat si eu inima in dinti si am pus niste poze pe net.

Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bravo Simona, Dana ne-a mai facut invitatia o data,e o idee frumoasa.
Eu sigur vin cu sotul si cu copiii dupa mine in P-ta Unirii,acolo e locul de intilnire cu muuuulte mamici si nu numai.(daca tabara cade din program).

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

[teal]Doamne ,ce ochi albastri are RObert!!!!!.Este un copil frumos,frumos, cind ride...waw(il tineai ascuns,stiai tu de ce).

si pe piticul meu il cheama Robert.Ce virsta are?

[font=Comic Sans MS]Catalina, ROBERT si [b]CATALIN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana n.

Salutare!

Katalina,ma tot complimentati atata,de ma faceti sa ma gandesc ca veti fi dezamagite cand ma veti vedea in realitate.Intradevar sunt mai fofogenica,deci ies mai bine in poze...

...las' ca te vedem noi...si mireasa ai sa fii siiiii mai frumoasa.Vezi ca aici este obiceiul sa se fure mireasa, si cred ca vor fi multi...

hai ca azi am intrecut masura cu forumu' asta.Fetelor, plecati si voi in concediu ,sa mai am si eu timp sa fac si altceva!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Katalina, multam mult de complimente..insa eu sunt ferm convinsa ca toti copii sunt frumosi si deosebiti...
cat despre ochii sunt exact ochii mei...atat..are de la mine..

Am vazut pe undeva ca pe baietelul tau cel mic il chema Robert Mihai; asa era si la mine in plan ca sa isi serbeze ziua cu tatal lui insa, tatal lui a vrut sa isi serbeze ziua numelui cu mama sa asa ca a ajuns Robert Alexandru. data nasterii 12.09.2004 Bucuresti.

Concediu placut si te rog mult lasa-l pe Catalin in tabara. poti eventual sa ii faci o vizita si te lamuresti; io am fost in tabara de mica cei drept cu al meu frate, peste tot, unde mergea el hop si io!

Andra, si eu cred ca o sa imi las parul lung. abia anul trecut m-am tuns cand eram insarcinata, si cum aici e ffff scump nu are sens sa vizitez coaforul.

Flori a ramas in germania la o ..cred ca mor de caldura pe drum.

E o nebunie cu caldura asta pe aici. si din cate am inteles io nu prea au fost calduri mari pe aici!

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

DidiAlex, ce minune de baietel ai! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

Am vazut ca v-ati plimbat pe la Versailles . Si noi am fost tot prichindei pe acolo, la 8 luni juma'te. Anul acesta ne-am intors in Paris pentru o saptamana, dar am trecut prin alte locuri special pentru domnisoara noastra: Disneyland, Cite de la Science, Zoo, Acvarii (asta si pentru sotul meu care e pasionat de acvaristica), plimbare cu vaporasul. Parisul e frumos la orice varsta.

Kata, s-a facut! Pe 23 iulie ma prezint la apel in Piata Unirii!

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

DANA, biserica e renovata in interior cred de anul trecut ,dar mozaicul e pus de pictorul Balasa ,nu cel de la Bucuresti,de cateva luni pe fatada.
KATALINA, nu pot sa iti dau un sfat cred ca f bun ptr ca eu nu i-am lasat in tabara ,de frica sa nu pateasca ceva si sa nu fiu langa ei eu .Dar nu stiu daca e cel mai bun sfat care pot sa-l dau.Ptr ei e bine ,ptr ca invata sa se descurce singuri , fara sa-i dadacim noi.Pe de alta parte ,conditiile din tabere ,astazi lasa de dorit.Nu stiu si nu te baza pe mine ptr ca recunosc sunt negativista.
MOTANIK, ce stii de FLORI, pe unde o fi ajuns?
DANA, sufletul tau bun se citeste pe chipul tau frumos!
SIM ,mi-as dori tare mult sa ne strangem cat mai multe intr-o seara de vara la Focsani.
As vrea sa va salut pe toate ca sa nu se supere cineva si sa va pup si va astept acasa pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Pe 23 iulie la ce ora?

Mergi la inceput