Nunta in Timisoara

Nunta in Timisoara | Autor: majaginn

Link direct la acest mesaj

Deschid un nou subiect, poate asa voi avea noroc si voi gasi pe cineva de prin Timisoara, ca toate celelate incercari nu au dat roade...

Fetelor care faceti nunta la Timisoara, vreau sa schimbam idei despre una-alta. Sau mai ales cele dintre voi care deja ati facut nunta la Timisoara, sau ati fost la nunti pe acolo, sau vreti sa recomandati una-alta...

Incep prin a va intreba ce florarie e cea mai renumita, daca stiti ceva de Crinul, sau daca aveti alte florarii de care ati auzit...

Cineva pe aici care a fost la nunta la Senator????

Sper sa va gasesc, miresicilor din Timisoara!!!!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

nimeni, chiar nimeni???

Unde sunteti, timisorencelor???

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

ceau,eu sunt din Timisoara si am nunta in 27.08.2005 la Restaurant Bavaria din Complexul bastion.Urmaresc acest forum de vreo 2 luni, dar pina acum nu am avut curaj sa scriu si eu, dar cind am vazut ca nimeni din timsoara nu-ti raspunde am zis hai sa intru.
mi-am luat rochia de mireasa de la o reprezentanta a casei mirandi care s-a deschis la noi in oras de putin timp.
despre floraria crinul nu stiu ce sa-ti spun,am observat doar ca apare in revista mireasa trecuta la adrese si era singura din oras care aparea acolo. eu imi fac buchetul,luminarile si restul in piata 700 la o tipa care vinde flori acolo si care a stat cu mine in bloc.o sa am buchetul din flori de iris asa cum am vazut in ultimul numar din revista mireasa.Tipa mi-a cerut 850.000 lei pe un buchet cu 25 de flori si avea multe albume cu aranjamente facute de ea la diverse nunti si mea placut cum lucreaza.
Pentru tort noi am dat avans la codrina dar am inteles ca foarte cautate sunt si cele de la ottima pan.Nu stiu inca ce fac cu prajiturile.
O alta problema sunt pantofii, am fost prin magazine dar nu am vazut nimic care sa-mi placa.
Muzica o sa avem dj, care este prieten cu noi, dar nu avem inca fotograf.
Pentru primul mesaj pe acest forum ajunge.
Te salut cu drag din Timisoara, codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Maja, eu am avut nunta in 7.06.03, iar acum sunt graviduta in 6 luni si un pic. Dar daca te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere!

De floraria Crinul nu am auzit. Dar in P-ta 700, gasesti o sumedenie de florarese, care au si album si poti sa-ti alegi de acolo tot ce vrei. Preturile sunt OK!

N-am fost la nunta la SENATOR, dar stiu ca este scump meniul. Anul trecut era 1.000.000 si ceva. Fratele meu a vrut sa faca acolo, dar pana la urma a facut-o la Hotel Timisoara. Dar ca locatie, Club Senator e foarte fain. Am vazut aranjamente facute acolo.

Despre nunta pot sa-ti povestesc pana maine. Daca-mi spui ce te intereseaza, iti raspund la obiect.

,
Mary 27+

Mergi la inceput

fetelor, daca ati stii ce bucuroasa sunt ca am gasit ceva timisorence pe aici!!!! Chiar ma gandeam ...e posibil sa nu fie nici macar una care sa aiba chef de vorba?????Va multumesc ptr. cele scrise, si sigurrrrrrr am foarte multe intrebari......

Eu nu am mai fost de mult pe aici pe DC ptr. ca am multa treaba, dar promit sa revin in cateva zile si sper sa putem schimba niste idei...

pana atunci va pup ...apropos, stie cineva cum o sa fie vremea in iulie in Timisoara????Sper sa nu ...ca atunci ....nu stiu ce ma fac cu tot cu pregatirile mele cu tot!!!!

aici a venit vara, in sfarsit.....In week-end sarbatorim Sanzienile, voi le sarbatoriti in Romania????

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem de 9 luni in Tm, si la anul avem nunta.
dar o facem in Alba iulia.
Am fost la toate targurile de nunti din Timisoara, am acasa o multime de pliante, daca vrei ceva anume spune-mi si ma uit daca am.
Ti-am vazut site-ul si stiu ca nu locuiti in Romania.
Iti dau o sugestie: cumpara-ti rochia de mireasa de dincolo. Aici am vazut putine modele frumoase, care erau foarte scumpe.
Am locuit in Italia, si-ti spun ca, nu se compara rochiile de aici cu cele de dincolo.
Frumoasa locatie ti-ai ales pt. petrecere.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

ceau,
ma bucur ca m-am hotarit sa scriu si eu pe forum si sper sa pot sa te ajut cu ceva informatii.La noi e frumos, chiar daca dimineata parea ca nu va fi asa.E bine ca nu e foarte cald, ca eu am o problema cu soarele(imi ies pete rosii si ma maninca, dar daca intru in casa imi trece in juma de ora).
De vremea din iulie prognoza meteo spune de bine, dar stii cum e cu asta ca de multe ori nu se prea potriveste.Oricum pe mine socrul meu m-a anuntat ca in august se anunta bruma, eu sper ca doar la munte, ca altfel cu rochita mea cu bretelute si fara mineci cred ca o sa inghet.
Eu inca nu am fotograf si nu stiu incotro sa ma indrept.

salutari din Timisoara.

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor!!! Mor de ciuda ca acum nu prea am timp sa intru pe aici sa stau la taclale, dar ....trag cate o fugutza rapida pe aici in fiecare dupa-amiaza, sa-mi iau "portia de DC" si apoi inapoi la treaba! Sunt foarte multe amanunte pe care inca nu le avem puse la punct, ca de ex,...vreau sa le iau cate o mica atentie la domnisoarele de onoare,...ceva frumos la gat m-am gandit,..inca nu am gasit ceva ce sa se potrivesca,..in fine!

Giova: Rochia de mireasa mi-e deja comandata, o am aici frumos in dulap, ma uit la ea zilnic sa ma conving ca e bine, intreaga, si la fel de frumoasa...Am comandat-o aproape cu 8 luni inainte, deci, ...e ok. Am comandat-o de pe interent de aici www.maggiesottero.com .Inainte am cumparat alta rochie, care acum vreau sa o vand, ptr. ca nu imi mai place! Multumesc dealtfel ptr. urari si ptr. sfat, am multe intrebari,...dar nu stiu exact cum sa le grupez??

Codruta:bine ai venit printe noi, ma bucur ca ai indraznit sa postezi aici pe rubrica asta, ca sa mai putem schimba o vorba-doua.
Noi avem un fotograf foarte bun , care lucreaza cu reportaje ptr. diferite reviste, lucreaza cu modele si portrete, etc. Nu e deloc scump, un tip tanar si foarte flexibil, daca vrei pot sa-ti dau adresa lui de mail sa-l contactezi.

Multumesc si Mary_25 ptr. bunavointa, incerc sa scriu ceea ce ma intereseaza.

Fetelor, eu am cateva dileme:

1. de ce nu raspunde lumea cu cardurile de confirmare? De ce am mai dat banii si pe alea,hm?????????din 80 de invitatii cu card de confirmare, au raspuns doar 10!!! sunt foarte dezamagita! unii au sunatr, altii trimit mail, altii sms, dar ptr. ce am facut acele frumoase carduri...totusi????

2. Ce ma fac cu florile? Eu o am pe soacra mea care se pricepe si umbla si rezolva, nu e o problema, dar dilema e ca nu stiu daca vor fi trandafiri cum vrem noi:burgundy, adica un visiniu inchis. Eu am trimis poze ,etc , dar ei zic " se rezolva, avem trandafiri frumosi,etc" dar mie mi-e greu sa am incredere. Totusi florile sunt atat de importante! Vreau trandafiri mari, frumosi, nu boboci! Si florile acelea ce se pun la piept, cocarde sau cum le spune, se pot face din flori naturale? Ati vazut ca se fac?

3. Ati vazut daca se poate cumpara iedera de undeva din ceva florarie? Noi o sa folosim iedere verde ca si decoratie peste tot, inclusiv pe mese,lumanarile nasilor,etc si atunci nu pot sa iau din aia de pe garduri ca nu e frumoasa ci mancata de tot felu' de insecte...hm....oare se poate cumpara din florarii?

4. E ok daca intram impreuna spre altar, eu cu sotul meu? Adica ...eu nu vreau sa ma duca nici tata nici nimeni altcineva, mi se pare impropriu, e impotriva a tot ceea ce eu cred...E ca si cum tata ma duce si ma preda lui, de acum sa ma aiba el,. hm.....nu e deloc ceea ce noi vrem. De aceea ne-am hotarat sa intram frumos impreuna, eu cu al meu drag iubit, ca asta e doar un drum pe care il parcurgem impreuna ,....credeti ca e ok sau nu?

5. vrem sa scoatem din meniu sarmalele, dar socrii mei spun ca nu e nuta fara sarme, asa ca....iara avem dubii.... Noi am vrea sa avem asa: un aperitiv bogat, un fel de peste, supa rasol si friptura de rigoare, adica felul ala ultimul pe care aduce 2-3 feluri de carne...Ce credeti voi, o sa fie ok?

6. Stie cineva un loc deosebit de frumos, in natura, ptr. fotografii? Noi nu vrem sa facem deloc in atelier foto, ci doar afara, dar....unde+ ???

7. E lumea punctuala la nunti? daca am scris pe invitatii in mod special ca am dori sa fie punctuali, credeti ca o sa se respecte asta?

8. Cum incepe seara, de fapt? Cu aperitivul, si apoi valsul miresei, sau cum? ???

9. Cam cat se da la o nunta in Timisoara acum? Asa, aprox, ca sa ne facem si noi o idee. Noi nu am fost la nici o nunta in Tim., si nu avem idee....

10.Mary_25, tu care deja ai avut nunta, poti sa-mi spui te rog frumos ce traditii speciale din Banat trebuie pastrate+ ?? Eu nu sunt din Banat, sotul meu e, dar el nu le are cu traditiile deloc...

se poate sari de ex. peste furatul miresei, sau despodobitul miresei, care nu vreau sa le am nicicum? Nu vreau sa-i suparam pe nasi si de aceea vreau sa intreb intai alta lume, dar nu prea am pe cine...

Va multumesc fetelor ptr. ajutor!!!!!!!!!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

A, da, mai era ceva!!

Puteti sa-mi spuneti voi. fetelor, daca e ok daca nu no sa avem fructiere pe masa??? Noi am cumparat sfestnice cu 5 brate pe care vrem sa le avem pe mese( o sa avem mese rotunde de 10 pers) si mi se pare ca fructe pe masa strica tot aspectul, nu mai e elegant deloc. Vreau in schimb sa facem o masa -ca un bufet, de unde lumea poate sa isi ia cand pofteste, cu branzeturi, biscuiti si multe si felurite fructe. E ok??? Eu nici nu inteleg de fapt----mananca lumea fructe la nunta, sau?????

Inca ceva: deoarece noi nu o sa avem cor de biserica, ca facem ceremonia religioasa afara, ne-am gandit sa avem 2-3 copilasi(pana in 15 ani) talentati care sa cante la vioara, flaut , sau chitara, atunci vcand intram, sa fie ceva mai deosebit. Ce parere aveti? problema este ca nu cunoastem pe nimeni, stiti voi ceva copii talentati????? Sau nu neaparat talentati, na, ci pur si simplu care sa cante la instrument 15 minute??

Offff .....cate intrebari am pus, ma intreb daca cineva are rabdare sa citeasca, darminte sa mai si raspunda....

va pup!!!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Majaginn, iti raspuns eu, chiar daca nu sunt din Timisoara, dar sunt nascuta acolo. Eu fac nunta in Oradea.Din toamna vreau sa-mi deschid o firma de organizare nunti...deci ma pricep cat de cat...
1. Lumea nu se inghesuie sa-ti raspunda la carduri din comoditate si pt ca habar nu au ce mult implica o nunta...Deci mai bine sunati voi...noi asa vom face dupa ce trece data confirmarii.
2. La orice florarie care se respecta, daca le spui "trandafiri burgundy" vor stii despre ce e vorba. Stai linistita
3.Iedera este o planta destul de comuna la noi, deci la fel se va gasi usor.
4. Cu mersul la altar impreuna nu va fi nici o problema. Preotii accepta si in biserica...mai ales in aer liber cum faceti voi...Pt linistea ta poti discuta cu preotul inainte.
5. Parerea mea e ca sarmalele trebuie scoase din meniul unei nunti moderne...dar...trebuie impacata toata lumea...si mai avangardisti...si mai traditionalisti. Depinde pana la urma de dorinta voastra.
7. Un NU!!!!!!!!!!!! hotarat.
Romanii nu sunt punctuali niciodata, la nunti nici atat
8. De obicei, si cel mai bine e asa: intrarea in sala-sampanie-aperitiv-primul dans(vals)
9. La o nunta la restaurant, in Oradea se pun 150-200euro/2pers.
Fructele tip bufet suedez e o idee foarte buna, si noi asa vom avea. Se pot aranja fff frumos, iar daca bucatarul e bun, poate face chiar o opera de arta.
Copii talentati(sau nu)poti gasi la un liceu de arta(muzica).Pt. 500.000lei vin si tin un recital...In Oradea exista, nu stiu in Timisoara...
Sper ca te-au ajutat sfaturile mele...Te pup

Mergi la inceput

Multumesc mult Oana!

ne-am hotarat sa scoatem sarmele din meniu. Va scriu aici meniul la cre noi ne-am gandit, poate va dati si voi cu parerea si ne ziceti ce credeti.

1. Aperitiv
Tartină icre manciuria
Pepene cu șuncă
Doboș cu șuncă și cașcaval
Ruladă de curcan cu fructe
Camembert
Rostbeaf pe pat de portocala
Biscuiti sarati
Sparanghel (fiert, 2 bucati)
Cateva boabe de strugure (in loc de castraveti si rosii)

2.Peste
File de șalău cu sos meuniere cu Legume asortate …………………………………………
Sau : Medalion de somon gril cu legume asortate

3.Supă rasol de găină cu tăiței

4. Felul de carne
Steak Senator
Piept de pui la grătar
Cartofi gratinati
Salată de varză albă
Pâine
Sau- In loc de Steak Senator si pui la gratar – ne-am gandit la:
Cotlet împănat si Cordon bleu de pasăre

oana inca o data mii de multumiri ca ti-ai luat timpul necesar ca sa-mi raspunzi,ma ajuta mult!

Noapte buna acum, maine e o noua zi!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput