Egoista si zgarcita!

Egoista si zgarcita! | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

Vin si eu cu o provocare
Sunt egoista si zgarcita! Cum sa ma tratez?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Nu-i nimic: O SA FACI AVERE!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Mama mitzelor nu poate fi asa ! Asa ca alege:
ori esti mama mitzelor, ori egoista si zgircita

Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Un om care ingrijeste atatea animalute superbe nu prea pare un om egoist si zgarcit...asa ca eu zic sa fii si putin nebunica si sa zici ca nu esti nici zgarcita, nici egoista! Pupici!

Off topic: cand am citit titlul subiectului am fost convinsa ca vorbesti de soacra!!!LOOOOOOOOOOOL

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Initial creeata de Ramonika

Vin si eu cu o provocare
Sunt egoista si zgarcita! Cum sa ma tratez?

Ramonika si pisicile

E bine ca esti constienta de asta.
Sorry, nici eu nu pot sa te iau in serios.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mey, nu ma credeti... eu vb serios
am fost singura la parinti si sunt f egoista, dar si zgarcita, mostenire de la mama si bunicul, D-zeu sa-l ierte...
credeti-ma ...
ce sa fac sa ma tratez?

PS Matzele is slabiciunea mea, copiii mei, cu ele is cea mai buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ce intelegi prin "egoista" si "zgircita"? Dezvolta subiectul...poate ca asa ti se pare. O sa-ti raspundem ca nici pomeneala, s-au vazut cazuri mai grave!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Mie nu-mi plac oamenii egoisti sau zgarciti.Recunosc ca sotul meu
e un pic asa, dar tot eu recunosc ca daca ar fi si el mana larga ca mine ,eram de mult in strada.Noroc ca Dumnezeu ne-a unit ca sa echilibram balanta.
Cred ca l-am mai schimbat de cand suntem impreuna ,pentru ca el singur, mi-a zis acu vreo doi ani ,ca noroc de mine,pentru ca altfel ar fi strans banii la ciorap si ar fi mancat doar ceapa si mamaliga.
Ei asta iar nu-mi place,pentru ca respect un om zgarcit ,dar care traieste pe picior mare.
Cat despre tratament,nu stiu vreo reteta,dar eu in darnicia mea,cand ma apuca ciuda ca sunt prea prea,si vreau sa ma fac zgarcita,nu am succes deoarece mi-e frica ca-l supar pe Dumnezeu,si daca tot am de la El,de ce sa nu dau si altora ?

cici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marox

Ce intelegi prin "egoista" si "zgircita"? Dezvolta subiectul...poate ca asa ti se pare. O sa-ti raspundem ca nici pomeneala, s-au vazut cazuri mai grave!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

pai ce sa zic? ca imi e greu sa cheltuiesc un ban, mai ales daca simt eu ca nu imi trebuie neaparat lucrul ala strang banul cu 7 atze si daca s-ar putea sa nu cumpar nik, bine ar fi
dar incerc sa ma tratez... ieri am fost cu o prietena la cumparaturi si mi-am luat ceva haine. cam greu m-am indurat, dar mi le-am luat.
egoista m-am facut pt ca am fost singura la parinti, mama imi dadea mie tot ce avea mai bun si eu nu dadeam la nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Alt subect de subect. Mey ramoniko de unde vrei sa scoatem noi solutii magice? Citeste si tu Moliere si vezi pana unde te poate duce zgarcenia si poate te vindeciSau adu-ti aminte de intamplarea aia,-tot din Moliere parca- in care un zgarcit cade de pe un pod in apa, nu stie sa inoate si striga dupa ajutor. Sare unul dupa el si zice:"Da-mi mana". "Ba nu-ti dau nimic"raspunde...si se ineaca
Daca ar exista solutii pentru toate defectele pe care le avem....si mai ales daca le-am gasi pe net...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iarina
Sau adu-ti aminte de intamplarea aia,-tot din Moliere parca- in care un zgarcit cade de pe un pod in apa, nu stie sa inoate si striga dupa ajutor. Sare unul dupa el si zice:"Da-mi mana". "Ba nu-ti dau nimic"raspunde...si se ineaca

asta e buna de tot
daca am sa patesc si eu asa?

Mergi la inceput