Spalaturi intravaginale

Spalaturi intravaginale | Autor: andries daniela

Link direct la acest mesaj

Voi faceti spalaturi intravaginale?Cu ce ?Anumite persoane imi recomanda sa fac cu ceaiuri de musetel ,de galbenele si coada soricelului pentru a preveni eventualele micoze care ar putea apare dar nu stiu daca e bine.Mai stiam chiar si de bicarbonat asta chiar medicul ginecolog mi-a recomandat candva.Oare fac bine spalaturile astea cu plante?

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu fac spalaturi la 2-3 zile.De obicei cu ceai de galbenele,dar cand ma grabesc mai "bag" si apa plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca_mrc spune:

bicarbonatul spalaturi exterioare, iar interior incearca TANTUM ROSA o data la 2. 3 zile, cat despre ceai am auzit ca nu e cea mai buna alegere, oricum sapunul e interzis
mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mie ginecologul mi-a recomandat spalaturi vaginale numai cand am avut candida-am facut cu musetel,galb si coada soricelului impreuna cu tratamentul dat.Asta inainte de a ramane pe peroiada sarcinii sunt contraindicate!In rest am inteles ca nu e prea bine sa faci spalaturi vaginale pt nu a distruge flora bacteriana protectoare!Dar parerile sunt impartite!
De ex inainte de ,ma spalam si eu in dansa pt ca dupa prostiute eu simt nevoia sa imi spal odorul!Cea mai nasoala perioada a fost cand tot incercam sa ne iasa bb si nu puteam sa ma spal-dar acum de abia il asteptam

si pestiuc iubit&salteret de 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Este bines a fii curata insa nu exagera pentru a nu strica dezechilibrul local!

In cazul in care nu ai probleme, simpla apa, cu putin bicarbonat este suficienta, in spalaturi vaginale...si nu zilnic!
IAr pentru vaginite provocate de diversi agenti patogeni, pe langa ovulele recomandate de medic, te poti spala in interior cu ceai de galbenele, simplu sau in combinatie cu pelin, dar nu mult timp, pentru ca usuca rau mucoasele!

Despre ceaiul de musetzel stiu ca nu este recomandabil in spalaturile vaginale! Strica flora!!!

Extern, exita multe produse speciale de igiena intima, eu am folosit mai multe, fara nici o problema!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

s-ar putea sa pun o intrebare stupida... dar cum anume se fac spalaturile intravaginale?

Mergi la inceput

Cu irigatorul vaginal!

si pestiuc iubit&saltaret de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

am si eu o mare rugaminte, cum se fac spalaturile exterioare?

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Spalaturile externe-te speli obisnuit(nu folosesti irigatorul),numai ca daca vrei poti folosi ceaiuri in loc de apa!

si pestiuc iubit&saltaret de 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

si inca ceva.....pentru ce este bun bicarbonatul?

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cred ca o data la 1-2-3 luni, se mai deschide un subiect pe aceasta tema. Eu deja cind le vad. Poate totusi cautati subiectele vechi pe aceasta tema, ca asta este deja al 4-lea si toate sint active. Ma gindesc cu mila la barbatii de pe forum... o fi "Femeia intim", dar parca prea intim...
Cu putina bunavointa se puteau gasi urmatoarele subiecte:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46286
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45147
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36996

Astept cu interes sa introduca Admin-ul optiunea de Ignore pe subiecte cu o anumita tema

Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput