Spalaturi intravaginale
Raspunsuri - Pagina 2
emaaimee spune:
Karina
-tot off topic-no offence acum,la multe sectiuni se deschid subiecte anterior discutate(sunt cazuri in care se deschide acelasi subiect peste o zi si nu se raspunde la cel care e chiar la pag2),pe mine nu ma deranjeaza(cand subiectele sunt f apropiate indrum pers respectiva sa se uite la cel recent scris)!Eu personal caut, dar de gustibus...
si pestiuc iubit&saltaret de 35s+
Karina spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Karina-tot off topic-no offence acum,la multe sectiuni se dechid subiecte anterior discutate(sunt cazuri in care se deschide acelasi subiect peste o zi si nu se raspunde la cel care e chiar la pag2),pe mine nu ma deranjeaza(cand subiectele sunt f apropiate indrum pers respectiva sa se uite la cel recent scris)!Eu personal caut, dar de gustibus...
emaimee, tot off topic, nu m-am suparat, oricum eram pregatita pt. rosii. Ai dreptate si cind observ atrag atentia asupra acestui lucru, de zilele trecute cineva ma credea moderator
Nu stiu de ce, dar in particular acest subiect rescris de tzispe ori ma zgiriie pe retina... Sincer, am o senzatia tare nasoala cind vad tema repusa pe tapet. De aceea am si zis ca "Astept cu interes sa introduca Admin-ul optiunea de Ignore pe subiecte cu o anumita tema".
Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Karina
emaimee, tot off topic, nu m-am suparat, oricum eram pregatita pt. rosii.
Daca vrei pot sa arunc cu banane,rosiile sunt prea scumpe aici

si pestiuc iubit&saltaret de 35s+
andries daniela spune:
quote:
Originally posted by Karina
Cred ca o data la 1-2-3 luni, se mai deschide un subiect pe aceasta tema. Eu dejacind le vad. Poate totusi cautati subiectele vechi pe aceasta tema, ca asta este deja al 4-lea si toate sint active. Ma gindesc cu mila la barbatii de pe forum... o fi "Femeia intim", dar parca prea intim...
Cu putina bunavointa se puteau gasi urmatoarele subiecte:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46286
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45147
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36996
Astept cu interes sa introduca Admin-ul optiunea de Ignore pe subiecte cu o anumita tema
Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine.
Karina+ Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Nu vreau sa supar pe nimeni(sunt nou venita) dar inainte de a scrie acest subiect m-am uitat ce-i drept cam fugitiv in ultima luna si negasind-ul l-am scris pentru ca ma interesa .Daca unele persoane sunt deranjate si
nu stiu de ce mai intra pe acest subiect.Sunt multe membre poate care nu l-au citit atunci sau nou venite si care sunt totusi interesate.In privinta barbatilor....nu cred ca au de ce sa intre aici cand e vorba doar de treburi femeiesti(poate pe altii totusi intereseaza si n-au decat sa citeasca).Daca tie ti se pare rusinos acest subiect ,mie nu.E vorba despre corpurile noastre.dana
Karina spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
[Daca vrei pot sa arunc cu banane,rosiile sunt prea scumpe aici
Sa vina bananeleeeeeeeeeeeeeeeeeee (chit ca ingrasa)
quote:
Originally posted by andries daniela
Nu vreau sa supar pe nimeni(sunt nou venita) dar inainte de a scrie acest subiect m-am uitat ce-i drept cam fugitiv in ultima luna si negasind-ul l-am scris pentru ca ma interesa .Daca unele persoane sunt deranjate sinu stiu de ce mai intra pe acest subiect.Sunt multe membre poate care nu l-au citit atunci sau nou venite si care sunt totusi interesate.In privinta barbatilor....nu cred ca au de ce sa intre aici cand e vorba doar de treburi femeiesti(poate pe altii totusi intereseaza si n-au decat sa citeasca).Daca tie ti se pare rusinos acest subiect ,mie nu.E vorba despre corpurile noastre.
Se vede ca n-ai citit Regulamentul:
01. Folositi optiunea de cautare a forumului
Inainte de a publica un subiect nou - folositi optiunea de cautare a forumului. Incercati de asemeni sa il publicati in forumul la care se incadreaza cel mai bine.
E drept ca nu merge acum, dar poti folosi cu succes google. Totul e sa vrei. Si daca citind acel subiect nu te-ai lamurit, poti continua f. bine sa pui intrebari, dar la acel subiect.
Sincer nu mi se pare rusinos acest subiect, fapt ce ai inteles f. bine, caci ai reprodus iconita mea. Ma deranjeaza repetitivitatea lui si faptul ca nu se citeste regulamentul.
Nici macar n-am citit subiectul in totalitate (ajunge titlul), doar am raspuns la el si am citit ce s-a mai scris dupa raspunsul meu.
Mereu vor exista membre noi sau subiecte necitite de toti membrii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa reluam mereu si mereu aceleasi suiecte.
Cit priveste barbatii, chiar daca tu crezi ca nu au de ce sa intre in aceasta sectiune, ei totusi intra, dar asta n-are nici o importanta, asta a fost doar o remarca nesemnificativa.
Astept rosiile tale in continuare, ca vreau sa-mi fac o salata
Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine

Karina
+ Bogdanel 
aramona spune:
Ma bag si eu, ca m-amuza...
Io' zic ca e instructiv si pentru barbati...tare mi-ar place sa aud discutii intre ei vis-a-vis de spalaturi extra si intra-penisene...am zis bine???...nu ca s-ar si putea...![]()
![]()
Unii dintre ei poate au nevoie!
...macar noi facem eforturi...
Si sa nu uit: am sotzul cel mai curat din lume!
Ramona si
Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
diaan spune:
asa este mai exista astfel de subiecte
da daca nu vrei sa raspunzi mai karina(parca)nu raspunde
o sa ii raspunda cineva daca vrea si nu ii vine rau

Siminaf spune:
quote:
Originally posted by aramona
Ma bag si eu, ca m-amuza...
Io' zic ca e instructiv si pentru barbati...tare mi-ar place sa aud discutii intre ei vis-a-vis de spalaturi extra si intra-penisene...am zis bine???...nu ca s-ar si putea...Unii dintre ei poate au nevoie!
...macar noi facem eforturi...
Si sa nu uit: am sotzul cel mai curat din lume!Ramona si
Maysa (27 ian. 2004)
Nu, aramona, se zice intra-peniene. Dar oricum s-a inteles ideea! E super!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities