In dealul Clujului!
Fetelor, vazand la ce pagina a ajuns vechiul subiect si vazand ca Roxana e la Buc, iar Florina lipseste cu desavarsire, m-am hotarat sa deschid un subiect nou. Sper ca nu se supara nimeni.
Am dat si un copy-paste la listuta, chiar daca nu sunt eu autoarea; sper ca Roxana nu ma va acuza de plagiat .
si iata:
Lista noastra:
descantec
roxana1974
Dana
carrie
Raluca
dpintilie
mariana tache
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom
canuta-om-sucit
tuchi
Monique
laura_s
TatianaG
nana_sim
Tinabeve
AdelaP
m_monica
Annelise
scarmanus
ra 75
ancuzza
lauradaria
Ripley
Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (23 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Raspunsuri
mariana tache spune:
La vechiul subiect am scris urmatoarele: (m-am gandit ca daca nu mai treceti pe acolo, sa scriu si aici, ca sa nu raman neobservata )
"Salutare!
dupa o gramada de vreme.
Nu stiu ce tot fac, dat timp nu am deloc de net si in plus seara sunt obosota rau. Mai nou am inceput si sa merg la serivici, sa ca timpul mi s-a scurtat si mai mult.
As avea o gramada de noutati, dar nu prea am logoree in seara asta.
Un lucru vreau sa va spun: sunt fffffff trista; ieri toooooatttta ziua am ; si acum imi vine sa plang, dat ma abtin. De ce? Pt o saptamana si jumatate nu am Stefanel . L-a lasat cu bunicii in MM ; sotul are licenta, trebuie sa invete, iar eu trebuie sa stau la servici de dimineata pana seara; am soacra in vizita, dar in ea nu ma incred ca poate sa aiba grija de Stefan o zi intrega (sper sa plece cat mai repede, ca nu o mai suport). Azi cand am vorbit cu maica-mea la tel ca sa imi spuna de Stefan, nu am suportat sa imi spuna prea multe ca m-am apucat de plans. Oare e normal sa reactionez asa, sau sunt eu un pic mai deplasata?
Va cu drag pe toate! Mi-e dor sa stau la povesti cu voi."
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (23 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
buna, mariana. eu mi-s mai noua si noi n-am apucat inca sa vb! (si nici eu n-am incredere sa-mi las copila la soacra. noroc ca e la vreo 1600 km distanta ) e taaare dulce stefan al tau! nici nu vreau sa ma gandesc cum e atata vreme fara puiut langa tine...dar zici ca o sa ai treaba...sa vezi ce repede trece!
roxana, am fost la anaconda....taaaare dragute chestii! am lasat acolo ceva maruntis ! vanzatoarea mi-a repetat de vreo 10 ori ca ma mai asteapta multam de pont. o sa ma mai duc...ma pricep de minune sa nimeresc cele 4 cifre de la masinariile alea care dau bani ....
fetele, stiti ceva cantece, fierturi sau prafuri de imprastiat prin zare si care aduc vremea buna ? ca pe mine ma strica de cap, zau asa! ba e ploaie, ba e 25 grade, ba maine vezi ca-i vijelie! uffff...nu vi se pare riscant sa va luati bilet la mare? la aia neagra zic, ca pe la altii am vazut ca soarele si apa calda sunt incluse in bilet!
sa aveti soare si vreme buna!
...si mai dati pe aici cu ceva vesti bune de ridicat moralu'.....
http://community.webshots.com/user/ancuzza
roxana1974 spune:
Ola gagici si mamici!
Pe scurt ca sunt extrem de obosita dupa 3 nopti de dormit aiurea, din care 2 in tren si una in alt pat decat al meu si cu 6 tzestoase intr-un acvariu, vecine, langa pat!
Mariana, te inteleg perfect cu Stefi, dar mai e si un alt aspect: bucura-te de libertate pana mai poti, mai ales ca stii ca ccc copilul e bine ingrijit si iubit! Cat despre lista, asta era si ideea, cine deschida subiect nou sa preia lista si sa o si faca mai frumoasa, daca are chef si timp.
Ancuzza, si eu sunt fan scos bani de pe card, iar magazinul cu pricina e pe lista preferintelor. Ai gasit si magazinul pt adulti? Tot fata aia il are si pe celalalt, la 2 usi mai sus, au tot felul de chestii faine, sport.
Fetelor, merg sa dorm un pic, dupa care poate vin sa va spun cum a fost la Bucuresti.
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Dana_ spune:
Salut gagici
Cam pustiu pe-aici..poate din cauza vremii . Nici noi nu stam in casa , mergem la padure
Cristiana , vad ca mergem in acelasi timp la mare , neaparat ne intalnim pt ca vom merge des la Mamaia. Noi am luat bilet pe 10 zile , ai mei o sa mearga prin 2-3 august si stau vreo 2 sapt ...asa ca Andisor va sta aproape 3 sapt la mare , un pic cu noi , mai mult cu ai mei
Pupilici
Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
roxana1974 spune:
No am revenit. Tot n-am chef mare de scris dar asta-i bine ca nu risc sa va plictisesc. La Bucuresti a fost ok, am avut bafta ca n-a plouat. S-a cununat sora mea asa ca am fost la primarie si la petrecere pe o terasa. A fost foarte foarte misto, cu exceptia faptului ca eu acum 5-6 zile am luat ceva kkt de virus sau ceva bazdaganie si tusesc orrrrrrrrrrrrribilll. Nu iau nimic si nici nu am alte simptome decat durerea de gat si tusitul pana la epuizare, aproape non-stop. E cumplit. Ieri mi-am pierdut vocea complet. Am baut whisky sa-mi dezinfectez gatul (siropul de tuse n-a functionat deloc) si dupa cateva ceasuri se auzea ca vorbesc. Acum sunt un pic mai bine, dar tot tusesc. Sa va zic de ce nu iau nimic, ca nu stiu ce sa iau "naturist" si sa nu fie antibiotic in afara de miere si ceaiuri, care nu prea tin si siropul ala amarat. Homeopatul meu e plecat si iaca stau sa vina in tara sa imi dea ceva ...
va pup,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ad_rianna spune:
pe noi ne mai tineti minte ???
noi va citim dar cu scrisul e cam greu, stiu astia micii cand sa se trezeasca
stiti de ce scriu mesajul asta? ca sa intru si eu in fan clubul magazinului anaconda. fara reclama, dar mie imi place la nebunie, ramane ceva maruntis acolo! si stiti unde-mi mai place? la magazinul "1 iunie" din marasti, stiti unde e? e suuuuper.
roxana e "naspa" ce simti tu. stiu cum e pt. ca si mie mi se intampla des. stii ce am descoperit ca-mi face bine: 15 picaturi de propolis + 1 pastila de vitamina A. poti incerca, nu are ce sa strice, la mine chiar functioneaza. sanatate multa
mami & gemeneii
bianca si tudor (03.11.2004)
mariana tache spune:
Fetelor, unde e acest magazin minunat? E ala aproape vis-a-vis de primarie? daca e ala, il stiu; daca nu, explicati-mi si mie unde e, ca sa-i trag o vizita.
De cand a plecat Stefan (de joi) mi se pare ca s-a oprit timpul in loc; mi se pare c-a trecut o vesnicie; asa cum a zis si Roxana, am castigat timp liber, dar sa stiti ca nu ne bucuram deloc de el; e groaznic; nu-l mai las sa plece!
Acum iar sunt in stare de bocet; am vorbit cu maica-mea la tel. si mi-a spus ca trebuie sa merg la pozat de elevi la Baia Mare saptamana asta, pe joi. Si mi-a mai spus ca va face in asa fel incat sa vina si ei (stau la 27 km de BM) ca sa-l vad pe Stefan. I-am spus ca sa nu vina; nu as suporta sa-l vad, iar apoi sa plec fara sa-l iau cu mine; efectiv cred ca as muri sa stiu ca iar il las; si ma mai gandesc si la el ca il bulversez, ca nu pricepe ce se intampla.
Vi se pare ca sunt deplasata? Oare gresesc? Voi ce ati face?
Doamne, simt ca mor de dorul lui!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (24 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxana, felicitari pt sora ta; pt asta ai fost la Buc? eu stiam ca esti in delegatie; nu mai pricep nimic
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (24 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
caarra spune:
Roxana,incearca sirop din mugur de brad pt.gat si sirop de patlagina pt.tuse. Inchipuie-ti ca eu am avut in trecut o tuse fara noima de aproape 3 luni pe care am incercat inutil sa o tratez cu tot felul de porcarii de la medici(care mai tare o intretineau) si am sfarsit la homeopat care m-a vindecat cu remediul lui in 3 zile.
Mariana,te inteleg perfect cu dorul de copil. Nu vreau sa pun paie pe foc dar nu cred ca as fi capabila sa stau cateva zile fara Diana. De ex,wk asta am primit liber de la ai mei,in sensul ca s-au oferit sa stea 2 zile cu terorista sa ne mai incarcam si noi bateriile. Am inceput-o in forta cu nunta care s-a lasat cu destrabalare ca-n vremurile studentiei,continuare intr-un club pana la ore fragede,dormit ca porumbeii pana la pranz,piknik la iarba verde cu o trupa de prieteni etc. Vreau sa spun ca mi-a fost un dor teribil de ea,ba chiar mi s-a parut ca parca a si crescut de ieri pana azi!
Va vine sa credeti ca Anaconda mi-a scapat? Nu e deloc in raza mea de actiune si uite ca nu stiam de el. Dar tot timpul m-am plans ca Clujul sta prost la capitolul magazine specializate pt.copii.
Va pup pe toate,
Aura
ad_rianna spune:
mariana magazinul Anaconda e pe colt in piata Pacii, aproape de Primarie. mey dar chiar ca-ti inteleg dorul. eu ii las cu mama cand vine la noi ca sa trag o "fuga" prin oras sau la vreo petrecere si imi vine sa sun tot la juma' de ora. mi-e groaza ca vine vremea sa-i las si eu "pe undeva" cand ma intorc la servici
mami & gemeneii
bianca si tudor (03.11.2004)