Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri
Costi spune:
Cata, eu te-am urmarit pas cu pas, mai ales, ca eram foarte aproape cu monitorizarile, ovulatia .
Nu stiu ce-i cu durerea de sini, dar...imi dai sperante.
Mi-am fcut un test in ziua 14 si negativ si totusi dupa 10 minute am zarit o linie, aproape o umbra, am fost dezamagita si indurerata..desi v-am urmarit n-am scris mai nimic.Asta se intimpla miercuri, azi simbata si ziua 17 DPO voi face alt test pt. ca tu mi-ai dat sperante.
De ce: simplu, joi sinii nu ma mai dureau absolut deloc, e adevarat ca-i simteam mariti, dar nu ma mai dureau si asteptam menstra care vine la 25-26 zile...surpriza vineri seara iar ii simt durerosi, acum m-am trezit cu aceeasi tensiune si durere in sini si umflati... n-am simtome de ciclu si sunt in intirziere(am pus-o pe seama utrogestanului)...dar mai am sperante inca.
Te pupic,
Elena
Cristinna spune:
CATA felicitari si pt testul de sange

Sa ai un bebe sanataos si frumos ca tine![]()

Fetelor care a-ti luat clostilbegyt pt stimulare ajutor!
S-a intamplat sa va influenteze temperatura?
..Va intreb pt ca eu de-abia azi in ziua 6 a CM iau a treia pastiluta si temperatura bazala e de 37,1, iar cea orala de 36.8????

Cristinna
Tonnia spune:
Bravo, Cata!

Sanii nu dor tot timpul in cursul unei zile! Nu te speria!
Costi, bafta cu testul!
Mishu, bafta luni!
utocatalina spune:
Neata fetelor..da Tonnia m-am speriat degeaba..ca acum ma dor iar sinii
...sunt inca pironita in fata hirtiei cu rezultatul la B-HCG...si ma ginedesc sunt eu sau nu nu sunt eu?
Nu-mi vine a crede! Pe mama am sunat-o ieri si era gituita de emotie..ei nu ii zisesem nimic pentru ca si asa zicea ca sunt obsedata cu toate temp, si tot ce faceam si nu-i zisesem nimic de testele pozitive...ce bine imi pare ca i-am "tras-o"!
Si este asistent pediatru! Ce-o s-o mai muncesc! Peste 1 ora il sunt pe T sa-i zic si sa-l ? ce sa fac acum!Costi scumpa ai toate sansele..daca ai vazut o linie pala dupa 10 min..peste citeva zile cu siguranta poti sa vezi una mai clara dupa 3 min. Iti tin pumnii! Asteryaro pupici mercic si succes!Ale iti multumesc din suflet pentru tot..cine a fost pentru mine mama graficelor de pe fertility...cine s-a uitat pe analizele mele mereu si m-a ajutat! Tu! Sa-ti vezi cit mai repede indeplinit visul si sa-ti ajute Dumnezeu ca esti o fata tare sufletista!Pup toate fetele
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Catalina spune:
Cata, nu am cuvinte sa iti spun ce mult ma bucur pentru tine! Ti-a rasplatit Doamne Doamne rabdarea si nadejdea in El si doresc tuturor sa le aiba ca acesta e secretul.
Sa ne tii la curent cu ce faci si toate cele, cu alte cuvinte, sa nu ne parasesti!
Pupici multi
Catalina
Alexia27 spune:
Cata, ma bucur atat de mult pentru tine! Sa ai grija de tine si de puiut si sa-l faci mare si sanatos!
Fetele, nu am gasit capitolul 29 din topicul nostru! Nu am putut sa citesc sfarsitul si nu stiu ce s-a mai intamplat (in afara de noua noastra mamica
). Wk asta am un seminar maraton de 3 zile asa ca nu o sa am timp de nimic. Dar va citesc eu cumva!
Azi, ziua 24, 8 DPO, temp 36,6. Se apropie sfarsitul
iepurila spune:
Neata fetili
Inca o data felicitari si multa sanatate proaspetelor mamici.
Stau ca prostul in fata computatorului si ma intreb: Oare o sa mi se intample si mie vreodata minunea?
Va pupicesc
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Eu, iepurica
utocatalina spune:
Iepurica si restul fetelor..sa nu incetati sa sperati...uite eu ma pregateam sap. viitoare de laparo si am reusit..sa fiti tari si o sa fie bine!Eu oricum mai stau ceva timp pe aici, asa ca daca aveti intrebari nu ezitati sa mi le puneti!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
MirelaV spune:
si eu ma pregatesc de laparo..vine bb si la mine cata?![]()
acum am facut pregnylul
MirelaV
pupicei pe burticei