Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

MirelaV presteaza cind a zis T...eu zic ca este bine...la mine a fost putin diferita situatia..asa ca tu asculta de T si sper sa vina bebe si la tine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

MirelaV zi-mi ce cantitate de pregnyl ai facut!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cata,

Sa sti ca pe mine nu ma dor sanii tot timpul. Ma dor in special seara, dar nu pot sa zic durere e ca o tensiune, asta cand imi scot sutienul, in schimb dimineata ii simt tare tensionati si parca ma ard, plus ca s-au marit si parca venele sunt mai vizibile. Tu cum stai cu burtica?, ce simti, eu simt aproape tot timpul o usoara senzatie care seamana cu cea dinaintea rusilor. Astazi am sunat la doctorita si mi-a spus sa stau linistita ca e foarte normal ce mi se intampla. Trebuie sa ma alarmez si sa sun 911, zice ea, numai daca am dureri mari de spate si de burta si incep sa sangerez. A fost tare draguta si a zis sa o sun oricand ca exista cineva sa vorbeasca cu mine, chiar daca pur si simplu vreau numai sa stau la taclale.
Cata, tu ce fel de secretie ai, ca a mea are miros specific gigeilor?
Tu vad cxa ti-i trecut varsta acolo, eu inca mai stau pana ma duc la medic, pe 2 iunie, cand o sa am 6 sapt. si ceva de la ovulatie, cand sunt sigura ca am ramas, si cam 8 sapt. de la UM. Nu stiu care o fi varsta adevarata a bb-ului meu inca.

pupici Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cata, pai ma miram eu ca nu prea coincidea cu ce mi-a zis mie si cu ce a fost la tine. dar acum inteleg. asa k diseara avem program artistic.
ufff..vreau si eu minunea mea! toate erau bune la mine ieri..endometru bun..folicul mare..numai bb sa vina!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

pregnyl de 5.000 unitati. tu cat ai facut?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

MirelaV succes..eu tot pregnyl de 5000 u.i. am facut..

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

sarumana! eu sper sa fie bine de data asta. am pierdut atatea luni aiurea din cauza unui dr prost care imi dadea utrogestan inainte de ovulatie..asa k..
acum sper sa vina si bebelina mea

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

O sa fie bine MirelaV ai sa vezi ...eu abia de azi incep distractia cu utreogestanul 2 dim si 2 seara intravaginal timp de 10 zile pina la prima eco cu T...inca o data iti tin pumnii sa fie bine..baga un pahar de vin inainte de , sa nu-l lasi sa faca dus inainte cu apa prea calda, si daca se poate sa fie frig in camera..eu eram la munte si a fost ger...dupa aia perna sub fund si dormi sau stai 1 ora asa daca poti!Florinini ti-am raspuns pe pm..hai sa vorbim pe pm..da??

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cata nu am cuvinte sa-ti spun ce bucurie mi-ai facut! O meriti, draga mea, cu varf si indesat si sunt convinsa ca vei fi o mamica super!.
Sper ca acelasi lucru sa se intample tuturor fetelor care asteapta sa faca laparo si nu numai...
Mishulina
Iepurila - toti pupicii sunt "contagiosi"

Tania & Punctuletz 9+

Mergi la inceput

cata, vinul sa-l beau eu sau el?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput