pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)

pacientele dr. Mihalache CFR2 (2) | Autor: MURA

Link direct la acest mesaj

Va astept sa continuam lupta aici.
Pupicei multi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetele,
ce mai faci tu Mura? Am inteles ca nu a reusit ultima incercare....imi pare tare rau; si inteleg ca vrei sa continui lupta, mai faci inseminari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Asa este, nu am reusit nici cu cea de-a doua inseminare.
Acum as vrea sa fac o mica pauza (o luna) pentru ca am obosit putin si vreau sa ma linistesc.
Nu abandonez lupta, o sa mai incercam pe cale naturala luna asta mai ales ca sotul meu si-a revenit miraculos de la 2 milioane la inceputul "cercetarilor" acum are peste 20 milioane. Si am inteles ca Menogonul isi face efectul si mai tarziu. Cine stie? Poate reusim.

Tu cum stai cu asteptarea? Cand se petrece evenimentul?

Speranta moare ultima.
Pup

Mergi la inceput

Mura, eu mai am o singura analiza de facut (ureaplasma) si proba respiratorie si evenimentul va fi in iulie, probabil pe la sfarsitul lunii, iar injectiile le voi incepe luna viitoare tot pe la sfarsit, cred. Mi-am facut si analizele pentru hipercoagulabilitate la Fundeni si mi-au iesit bine, cele de tiroida la fel, uite ca mai imi ies si mie analize bune! M-am si mirat! Se pare ca intru pe ultima suta de metri si mi-e putin frica!
Hai zi drept, doare Menogonul?
Acum mi-a intrat in cap ca poate am endometrioza. Nu stiu de unde mi-a venit ideea asta. Eu am facut o laparo in 2001 si nu aveam; oare se poate sa o fi facut intre timp?

Mergi la inceput

Nu te mai gandi la prostii. Incearca sa te relaxezi. lasa gandurile negre ca nu fac bine. Gandeste pozitiv.
Gandeste-te cel mai mult la analizele care au iesit bine, asta e cel mai important.
Menogonul nu doare, depinde cine ti-l face. Eu am facut in fiecare zi cu alta asistenta de la spital si la unele am crezut ca nici nu mi-au facut iar la altele a durut putinel.
Ai trecut tu prin altele mult mai grele, te sperie niste amarate de injectii????
Lachione fi barbata.
Oricum iti tin pumnii sa fie usor si sa iasa Beta HCG pozitiv, si apoi sa bem.
Pupik

Mergi la inceput

Am uitat sa te intreb ce face catelusa ta.
Fetele mele (care sunt mama si fiica) sunt in calduri si vreau sa le duc la baietei pe amandoua.
O sa fiu din nou bunica si de data asta si strabunica. Asa ca te-am intrecut. Eu sunt azi strabunica maine poate mamica.
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Fetele, va pup!
Eu am scris dincolo.Ati povestit mult de ieri...

Mergi la inceput

Mura, catelusa mea este MASCUL!!! ce n-as da sa-l pot si eu da la imperecheat, dar nu mi-l primeste nimeni....ca nu-i de rasa!

Fetitele tale ce rasa sunt? Mi-ai mai spus tu dar am uitat....

Mergi la inceput

Sorry, am crezut ca treaba cu "Bunica zi maine mamica" este la fel ca la mine. Eu spun despre fetele mele ca sunt copii mei.
Abia astept sa devin bunica si strabunica.Am sa beau....
Fetitele sunt brac german cu par scurt si sunt maro inspicat.
Daca vrei iti trimit poze cu ele. Sa vezi ce fete frumoase am.
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sal fetele!

am crezut ca v-am pierdut,eu am scris dincolo....

MURA eu am fost deja bunica de 2 ori,fetita mea a vrut baietel cam in luna februarie dar am vrut s-o las la o pauza ca saraca e de talie mica si na....

ziceti-mi cum pot afla cum ii zice la napraznic dar in spaniola?

am luat sotului meu vitamina E,polen,si as vrea sa-i dau si napraznic...ce ziceti?
mie mi-am luat acid folic dar nu stiu cam cate tablete sa iau pe zi....poate imi ziceti voi

va pupik pe toate curajoasele,viata e o lupta continua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

kla, de obicei cu 3 luni inainte de a ramine se recomanda sa iei 4 mg de acid folic pe zi. Eu am luat cite 1 mg, 4 luni. E supliment alimentar, poti sa iei o pastiluta pe zi ca nu se intimpla nimic rau (vezi si prospectul tau, pe asta din Romanica asa zice).

Ioana

Mergi la inceput