Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Miro eu am alergat dupa 2 iepuri....pardon doctori...si mai este ceva...daca e bebe, a fost conceput de 1 Mai...prima zi de Paste...simbata seara m-am rugat la biserica pentru bebe...sa dea Domnul sa fie asa cum m-am rugat...Tonnia dupa testul de singe o sa ma consider si eu bortoasa...pina atunci nu sunt nici cal nici magar!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Mirona
MAI FETELOR VOI CE ATI MANCAT DE PASTI?
Miro
CUM CE? OO,nu e clar? Bebeii ies din oo....
Miro, te
Ina
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Tonnia dupa testul de singe o sa ma consider si eu bortoasa...pina atunci nu sunt nici cal nici magar!
Cafeluta
Cata
Cata si cand il faci,ca nu mai am rabdare....
Ina
utocatalina spune:
Mishu mama simbata bag testul, daca scap de ziua critica de maine...promit!
Cafeluta
Cata
Mishulina spune:
Natalia ti-am trimis din nou mesajul cu informatii despre laparo pe noua ta adresa, a treia oara sper sa fie cu noroc si sa ajunga....Daca il primesti,da-mi de veste!
Te !
Ina
utocatalina spune:
Neata fetelor..sunt chiauna..m-am trezit la 2:30 noaptea din senin si nu am mai reusit sa dorm ioc...desigur ca bila mea lenesa de citeva zile a trecut la faza de arsuri si cred ca m-a ars stomacul toata noaptea...azi sunt ziua 28..a 14-a de DPO...iar temp. a crescut de la 37 la 37.2...stiu ca am dormit prost, dar totusi nu cred ca mai are cum sa-mi vina la temp. asta..am bagat si ultimul test Dr. Sigur...pozitiv...vi-l trimit pe fundal alb ca se pare ca ziua de 13 mai mi-a purtat noroc..maine sunt la intepat..iar azi sper sa nu dorm pe mine! Pupici!
Cafeluta
Cata
Tonnia spune:
Cata, cred ca n-ar mai trebui sa-ti faci test de sange! E clara treaba! Mai bine fa o programare la eco la 5 sapt +2-3 zile!
Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos , destept si frumos ca voi doi!
Cristinna spune:
Cata ...in sfarsit te-ai lamurit si tu ca esti burtoasa.Eu iti spun asta cred ca de vreo 5 zile.Si sunt de acord cu Tonnia..nu mai face nici un test de sange ci mai degraba o programare pentru echo.
Eu azi sunt in ziua 5 a CM..si iau prima pastiluta pt stimulare.Doamen ajuta!
O zi de vineri frumoasa va doresc la toate!
Cristinna