Cite luni la rind poti ovula pe aceiasi parte?
Fetelor
care va monitorizati
am o ? de 1.000 de puncte: Cite luni la rind poti ovula pe aceiasi parte? Eu am bifat deja 3 luni de cind ovulatia s-a produs numai pe partea stinga, unde am trompa mai proasta
si, ca atare, regula ca o luna produce un ovar si o luna alta nu se aplica in cazul meu
..Astept sap. viitoare sa vad si sper
sa ovulez macar acum pe dreapta unde am trompa buna
..Voi ce stiti?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Raspunsuri
lauricipani spune:
Cata, si eu am bifat 3 luni pe dreapta si asta de 2 ori!!!
Inclusiv luna asta. Nu stiu ce sa cred, poate afli tu ceva si-mi spui si mie.
pup
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Costi spune:
Fetelor, stiu din experienta sorei mele, de la o anexita unul din ovare nu ovula deloc, in schimb celalalt i-a preluat functiile si-si vedea de treaba luna de luna.
andicu spune:
Cum nu fac inca monitorizare, ma intereseaza si pe mine sa gasesc un raspuns la problema asta; cum am ramas doar in trompa stanga, ma gandesc ca daca ovulez mai multe luni pe dreapta,de-aia nu se prinde nimic;m-ar ajuta mult sa aflu cand "lucreaza" si ovarul stang, asa sper si eu intr-un succes
.
Andreea
Chi spune:
Dupa eco si HSG se pare ca ambele ovarele sunt functionale si in buna stare. Din 15 luni de cand ma studiez, nu cred ca am ovulat mai mult de 3 ori pe dreptul, in schimb la stangul, sunt campioana ! O pun pe seama faptului ca sunt stangace si probabil, hipotalamusul trimite semnale mai multe pe partea stanga. Sau, ovarul stang e mai smeker si prinde semnalele mai repede !
Nu exista reguli sau mod de a prevedea sau induce ovulatia pe o anumita parte.
asteryaro spune:
Mai Cata, ce subiect...
Si io tot cu stanga, 3 luni la rand, luna asta nu stiu, caci am avut laparo, dar dupa toate semnalmentele... cred ca tot stanga. Si eu sunt un pic stangace, multe lucruri le fac cu mana stanga (bagatul atei in ac, curatatul unui ou de coaja etc)... Chiar ca nu stiu de ce se petrece asta, ma tot gandesc de ceva timp...
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
asi spune:
In lunile cu stimulare am ovulat numai cu ovarul drept(care e predispus sa faca chisturi
).In luni fara stimulare am ovulat o luna cu dreptul o luna cu stangul.Cred ca depinde de multe chestii.
Asi
Cand Domnul iti unchide o usa intotedauna iti deschide o fereastra.
http://community.webshots.com/user/ubi19
crinuta71 spune:
Intradevar poti ovula mai mult pe o parte decat pe cealalta. Eu am ovulatie mai mult pe dreapta, dupa cate am observat la monitorizari. Aveam si trei luni la rand ovulatie pe dreapta si mai ales in ciclurile cu stimulare. Nu este nimic anormal sa se intample asa. Depinde de organism.
Crinuta

utocatalina spune:
Stiti de ce am pus intrebarea asta
...doctorita Moisa a zis ca este o regula nescrisa: ovulam pe partea unde trompa este mai proasta, este ca un facut...mama masii
...la mine clar ca asa este..si cred ca daca si luna asta ovulez tot pe stinga...m-a apuca toti piticii
...deja raspunsul cu un singur folicul pe partea stinga a devenit rutina..bag seama ca nu exista o regula, dar ca sa facem si celalalt ovar sa produca, cum trebuie sa procedam...sa cerem stimulare??? Si cum si stimularea asta este cu dus si intors...ce alta solutie avem?
utocatalina spune:
Si inca ceva Costi la mine nu s-a pus problema de vreo anexita pe dreapta, tocmai ca doctorita m-a intrebat la HSG daca am avut vreo anexita pe stinga, si cum la mine ovarul sting este cel productiv, nu stiu ce sa mai zic! Pentru toate fetele care mi-au raspuns,mai putin Andicu mititicu
, care are doar o trompita, inca o ?: la HSG sau laparo au reiesit ca ambele trompe sunt bune?
Laura Ioana spune:
Am si eu o ? (poate ca e prosteasca
):cum stiti pe ce parte ovulati? Eu mai am doar trompa dreapta si stiu ca ovulul poate migra de la un ovar la altul, deci sunt sanse pt un
si cand ovulez pe stanga, dar mai putine.
Laura