Cite luni la rind poti ovula pe aceiasi parte?
Raspunsuri - Pagina 2
utocatalina spune:
Laura eu stiu pe ce parte ovulez pentru ca ma monitorizez din ianuarie..cind ma bucuram ca ovulez pe partea dreapta dupa 4 luni de stinga, uite ca a trebuie sa bag pregnyl ca sa faca poc ca ajunsese la 24, 7 mm si nu vroia sa pocneasca...este adevarat ca ovulul poate migra de pe o parte pe alta, dar la mine 4 luni de stinga pe trompa mai proasta nu m-au ajutat sa ramin...tu nu te minitorizezi??
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
SilvanaPopovici spune:
Fetelor,
explicati-mi va rog: cum adica ovulul poate migra de pe o parte pe alta, ca pe asta nu am mai auzit-o(!?)
Utocatalina, eu sunt in situatie asemanatoare cu a ta: ovulez pe stanga
, adica acolo unde am trompa mai proasta (am facut HSG, instilatii)
Multumesc anticipat pt raspuns.
Silvana
utocatalina spune:
Silivana si Tutunaru si Moisa mi-a zis ca ovulul de pe o parte poate fi captat de trompa cealalta, asa ca, chiar daca ai o trompa mai proasta si ovulezi pe partea aia, ovulul poate fi captat de trompa mai buna si uite asa sa apara bebe...deci speranta exista oricum..
Ioana1971 spune:
Fetelor, un subiect genial!!!
Eu nu fac monitorizare ecografica, dar cred ca ovulez aproape in fiecare luna pe dreapta. Cel putin dupa intepaturi, dureri si alte cele, sigur e pe dreapta. La fel si trompa mai proasta (intortocheata si cu umplere tardiva la HSG) e tot pe dreapta. Sa fie asta explicatia?
Oricum, mi-ati dat de gandit...
Ioana
utocatalina spune:
Da Ioana se pare ca ovulam pe partea unde este si trompa mai putin buna..la mine se confirma din plin..si am inteles de la Moisa ca poti ovula pe aceisi parte la rind 3 sau 4 luni...
szivarvany spune:
Fetele, vreau sa va intreb ceva, probabil neuronul meu la ora asta este amotit de tot ... mai am un singur ovar si ciclu in fiecare luna ... inseamna ca ovulez in fiecare luna ??? Asta probabil de ani buni cand ovarul stang nu lucra oricum ... e posibil ???
Scuzati intrebarea, dar chiar nu stiu. Si cand mergeti la monitorizare, inainte de CM ???
Va doresc din suflet muuult succes !!! 
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
utocatalina spune:
Mamagiuliei faptul ca ai ciclu in fiecare luna nu arata ca si ovulezi in fiecare luna, treaba asta se vede numai cu monitorizare care se face incepind cu ziua 10 la un cm de 28 de zile!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
szivarvany spune:
Catalina, multumesc de raspuns. Ar fi fost prea frumos ... 

Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii