semne de sarcina
Buna, fetelor!
Am o alta intrebare: cum v-ati dat seama ca sunteti insarcinate inainte sa va faceti testul? Aveati greata, somnolenta? Care sunt celelalte semne?
Astept cu nerbdare un raspuns...
Raspunsuri
Tia spune:
click www.desprecopii.com/info.asp?id=14" target="_blank">aici
eu am avut pete maronii pe chilot cca 4 zile insotite de usoare dureri de burta. in ziua 29 am facut un test de sarcina Clear Blue = pozitiv 
bafta! 
19+
PatriciaArdeleanu spune:
pipi f. des si sinii f. durerosi si fierbinti, si rosii.
succes!
Patricia
mamica de Rebecca
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e
ina78 spune:
Si eu sint tare derutata. Astept sa treaca zilele sa merg la doctor. As putea spune ca in principiu semnele ... ar parea favorabile: mi-a intirziat menstruatia 7 zile, sinii s-au intarit si sint durerosi, merg la toaleta destul de des. Dar dupa 3 zile de intirziere am facut test de sarcina care a fost putin relevant, a doua dungulita fiind aproape invizibila. Am mari emotii, in plus ne dorim foarte tare sa nu fie a alarma falsa, desi intirzieri nu au mai fost.
guapa spune:
Draga Ina,
Ce mai astepti? Cand mergi la doctor?
Sa ne tii la curent!!!!! Si multa bafta!!!!!!
guapa spune:
Draga Tia,
Si eu am niste pete maronii si usoare dureri, sanii ma dor, dar in rest n-am observat nici un alt semn de sarcina. Maine in principui ar trebui sa-mi vina rusii. Ce-mi recomanzi? Sa fac deja un test sau sa astept sa vina rusii?
mcm spune:
In primul rand sani umflati si durerosi, nu-i nimic zic eu, asa se intampla inainte de ciclul menstrual, apoi intarzierea ciclului, nu-i nimic - mai intarzie cateodata, apoi greata, nu-i nimic zic iarasi eu - e de la bila, test de sarcina - negativ. Mai trec doua saptamani pana cand am ajuns sa nu mananc mai nimic toata ziua din cauza gretii. Alt test de sarcina - foarte pozitiv. Fuga la medic si din ziua aceea pana la 4 luni greatza a fost starea mea de spirit.
Alexia Maria cocheta
Mai multe poze cu noi
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
Mia. spune:
Si eu sint in dubii!
CM intirziiat 6 zile,nu am sani durerosi dar simt ceva intepaturi in ei,si merg des la toaleta.Am ceva dureri ca la ciclu dar...Si noi speram,iar sotul spera sa fie fata!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Anca Wish spune:
Mia, pai sigur e bebe. Si fata doar Doamne Doamne iti poate spune daca e!!!
Felicitari la toate!!!!
Io's in ziua 26 la un ciclu de 28 de zile. ma dor sanii de mor si s-au umflat cat casa (
). Nu au cum simtome asa devreme, nu?
Io cre' ca-s gravida la creier..vorba lu' Tumpi. Da' ce vreti? Mai visez si io 2 zile 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
musete spune:
Ancuta, fa-ti un test, iubita. Iti recomand eu, Clear Blue. Nu costa decat 200.000 lei.![]()
![]()
![]()
![]()
Pupici, Musete